Har du en urealisert formue liggende hjemme?

gull smykker

Våren er for mange en tid for rydding og rengjøring. Kanskje dukker det opp noen gamle skatter du ikke visste at du hadde. Dersom du har gull liggende, som du ikke bruker, kan du faktisk selge det og få penger for det!

Tjenesten som kalles Gullbørsen finnes i Bjørklunds butikkene i Glasshuset og på City Nord. Som Norges største klokke- og smykkekjede gjør det Gullbørsen til et trygt og sikkert sted å selge ditt gull.

Les også:  Black Friday-opptelling: - Ikke den elleville kjøpefesten mange hadde håpet på

Vi lever i en tid hvor gjenvinning har blitt trendy. Og hva er vel bedre enn å la det gamle gullet som kanskje til og med er ødelagt, få nytt liv på en annen måte? Da får du penger som heller kan brukes på det du trenger, eller du kan realisere andre drømmer.

Gullprisen varierer konstant, men har i historisk sammenheng hatt en positiv utvikling. For å finne ut hvor mye gullet ditt er verdt kan du gå til en Bjørklund butikk og levere det inn. Da vil butikken sørge for at det blir sendt trygt til vurdering.

Les også:  Snøbryting i Mo i Rana: Dette kan du gjøre!

Så fort det har blitt vurdert vil du motta en mail med informasjon om vekt, pris og hva du får utbetalt. Når du mottar denne mailen er pengene på vei til din konto. Du kan også bruke gull-kalkulatoren på vår nettside for å estimere hvor mye ditt gull er verdt. Merk at gullprisen varierer, så det er ingen endelig pris, kun en veiledning.

Les også:  Rana kommune får kompensert koronakostnader

Har du gull liggende kan du levere det inn til en Bjørklund-butikk, få det vurdert og få penger direkte inn på konto.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.