Friske grønnsaker vises på Coop Prix, som viser frem kvaliteten og variasjonen som er tilgjengelig i Coop Prix supermarked.

Coop Prix: En nøkkelaktør i matvarebransjen

Coop Prix, som har satt sitt preg på norsk matvarehandel, byr på mer enn bare dagligvarer – det er en destinasjon foretrukket for sitt mangfoldige utvalg og engasjement for kvalitet. Med en... Les mer »

Søndagsåpne butikker i Norge: En ekstra handlemulighet for travle livsstiler

Søndagsåpne butikker har gradvis blitt et bemerkelsesverdig fenomen i Norge, tiltrekkende seg økende oppmerksomhet de siste årene. Mens søndager tradisjonelt symboliserer ro og hvile, opplever noen det som praktisk å kunne utføre... Les mer »
Bilde av en bunke aviser, inkludert Rana blad, symboliserer lokal informasjon og samfunnsengasjement

Rana blad: En lokal stemme i Rana

Rana blad, grunnlagt i 1923, er en høyt respektert norsk avis, berømt for å levere nøye kuraterte og aktuelle nyheter og informasjon til lokalbefolkningen i Mo i Rana. Med en rik historie... Les mer »
Stack of newspapers med dødsannonser – Tradisjonelle kunngjøringer i Norge

Dødsannonser i Norge: En viktig tradisjon i sorg og minne

Dødsannonser, en hjerteskjærende tradisjon i Norge, har dype røtter som går langt tilbake i tid. Denne høyt respekterte skikken er en hengiven måte å formidle den tunge nyheten om en persons bortgang,... Les mer »
f-35

Ny undersøkelse: Vil bruke mer på forsvar

Nesten halvparten av de spurte mener at forsvarsbudsjettet er for lite, i følge en opinionsundersøkelse som Opinion nylig har gjennomført på vegne av Folk og Forsvar. Folk og Forsvar foretar årlige meningsmålinger... Les mer »
dommerforeningen

Dommerforeningen ber regjeringen respektere Fosen-dommen

Til tross for at det er over to år siden Høyesterett avsa dom i Fosen-saken, har ikke avgjørelsen blitt tilstrekkelig fulgt opp. Nå må regjeringen og Stortinget respektere dommen. Hvis ikke svekkes... Les mer »
abonner

Digipost passerer tre millioner brukere

Denne uken passerte Digipost tre millioner brukere. Omtrent to av tre innbyggere over 15 år har nå en sikker digital postkasse, og tilliten til tjenesten er høy. – Tre millioner er en... Les mer »
tolletaten

Tolletaten advarer: Flere beslag av svært potente stoffer

De siste månedene har årvåkne tollere gjort flere beslag av Nitazener. Nitazener er syntetiske opioider som kan være vesentlig sterkere enn fentanyl og opptil 1000 ganger mer potente enn morfin. – Disse... Les mer »
egg

Håper avsløringene i Sverige bidrar til at flere bytter kyllingtype

Allerede i 2018 gikk REMA1000-eide Norsk Kylling over til en mer saktevoksende kyllingtype. Endringen har gitt dokumentert bedre dyrevelferd og viser at det er mulig å ta ansvar for bedre dyrevelferd. –... Les mer »
terror israel

LESERINNLEGG: Tostatsløsningen

I mange år har politikere og medier forsøkt å prakke noe de kaller en «tostatsløsning» på israelerne.  En påstand som holdes varm, er at Oslo-avtalene dreiet seg om en tostatsløsning.  Men det er ikke... Les mer »