tv2

«Hodejegerne» blir ny drama-storsatsing på TV 2

Den nye serien «Hodejegerne», basert på Jo Nesbøs roman, blir TV 2s nye drama-storsatsning. Serien er under innspilling og får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2022. – Det... Les mer »
tv2

«Norges nye megahit»-låt til topps på hitlistene

Lørdag 20. november var det premiere på TV 2s lørdagssatsing «Norges nye megahit», hvor seks kjendiser skal forsøke å knekke koden for hvordan man skriver og produserer en landeplage. Og nå har det... Les mer »
hes

MUSIKK: Maj Britt Andersen slipper albumet «Et snev av evig»

Maj Britt Andersen er nå ute med albumet «Et snev av evig». Platen er et samarbeid mellom Andersen og KORK med musikk av komponist Geir Holmsen og tekster av forfatter Lars Saabye... Les mer »
hes

MUSIKK: Jonas Alaska ute med låta «Minute»

Jonas Alaska har truffet blink med sine to nyeste låter, som begge har fått glimrende anmeldelser, blitt listet på radio og strømmet i tusentall. Nå har turen kommet til låten Minute, der... Les mer »
natgeo

Tidenes mest ekstreme sesong av tv-serien «Vinterveiens helter»

I løpet av seks år har de norske bilbergerne Thord, Bjørn og Jo Roger blitt internasjonale tv-kjendiser. Nå kommer den sjette og mest ekstreme sesongen av «Vinterveiens helter» på National Geographic. Serien... Les mer »
bøker

Ny bok om 2. verdenskrig: Operasjon TITLE – Tokt mot «Tirpitz» i Trondheimsfjorden

Operasjon TITLE var et forsøk på å senke det tyske slagskipet «Tirpitz» ved hjelp av såkalte menneskelige torpedoer i slutten av oktober 1942. «Tirpitz» lå da i Fættenfjorden, en sidearm til Trondheimsfjorden. ... Les mer »
sheep

Porto Geese slipper låta «What a Day»

«What a Day» er siste singel ut før debutalbumet «Duck» slippes om en drøy måned! I motsetning til de to foregående singlene, «Screens» og «Also Void», skrus nå tempoet ned og lander i et mer shoegaze-beslektet... Les mer »
Statens vegvesen

Roni Horns kunstinstallasjon i Havøysund åpner 30. september

Den 30. september 2021 åpner Statens vegvesen sin nye turistveginstallasjon i fiskeværet Havøysund. Roni Horns kunstinstallasjon består av to glassobjekter i en arkitekttegnet trehytte. Kunstneren deltar selv på åpningen. Den amerikanske kunstneren... Les mer »
tv2

TV 2 lager dokumentarserie om Tina Jørgensen-saken

Forfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst og journalist Hans Petter Aass er sentrale i en kommende TV 2-serie om det uoppklarte drapet på Tina Jørgensen. – Vi har jobbet i lengre... Les mer »
grappa

MUSIKK: Vidar Busk ute med albumet «The Civilized Life»

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum «Stompin’ Our Feet With Joy (1997)», lansert med en sensasjonell konsert... Les mer »