sheep

Porto Geese slipper låta «What a Day»

«What a Day» er siste singel ut før debutalbumet «Duck» slippes om en drøy måned! I motsetning til de to foregående singlene, «Screens» og «Also Void», skrus nå tempoet ned og lander i et mer shoegaze-beslektet... Les mer »
Statens vegvesen

Roni Horns kunstinstallasjon i Havøysund åpner 30. september

Den 30. september 2021 åpner Statens vegvesen sin nye turistveginstallasjon i fiskeværet Havøysund. Roni Horns kunstinstallasjon består av to glassobjekter i en arkitekttegnet trehytte. Kunstneren deltar selv på åpningen. Den amerikanske kunstneren... Les mer »
tv2

TV 2 lager dokumentarserie om Tina Jørgensen-saken

Forfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst og journalist Hans Petter Aass er sentrale i en kommende TV 2-serie om det uoppklarte drapet på Tina Jørgensen. – Vi har jobbet i lengre... Les mer »
grappa

MUSIKK: Vidar Busk ute med albumet «The Civilized Life»

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum «Stompin’ Our Feet With Joy (1997)», lansert med en sensasjonell konsert... Les mer »
drabant

MUSIKK: deLillos ute med låta «Det er havet som er størst»

Det norske legendebandet deLillos er i gang med slipp av sitt nittende album «Evige dager». Den første singelen «Det er havet som er størst» er ute allerede i dag og er sentral... Les mer »
playground

MUSIKK: Every Time I Die slipper singelen «Post-Boredom»

Fredag 22. oktober slippes det niende studioalbumet fra Buffalo-bandet Every Time I Die. Nyheten om albumet, som har fått navnet «Radical» og slippes via Epitaph / Playground, er nå sluppet med den... Les mer »
hes

MUSIKK: Vamp ute med albumet «Tiå det tar»

I år feirer Vamp tretti år som band, noe de har all grunn til å feire. Øyvind Staveland og hans musikalske medsammensvorne kvitterer med å levere det som blir deres trettende studioalbum... Les mer »
indianer

MUSIKK: Jungle ute med albumet «Loving In Stereo»

Med en milliard streams, to topp 10-album og 750.000 solgte album er den den britiske produsentduoen Jungle en av de største britiske suksesshistoriene i musikkscenen. Nå er de tilbake, større, modigere og mer... Les mer »
skole universitet

Satser på barne- og ungdomskultur i kommunen

Regjeringen gir fire millioner kroner til et pilotprosjekt for å integrere barne- og ungdomskultur i kommunal planlegging. – Kommunene har en sentral rolle i barne- og ungdomskulturpolitikken og mange gjør allerede mye... Les mer »
hes

MUSIKK: Hanne Mjøen ute med låta «Emotional Fever»

Hanne Mjøen har blitt kjent for sin særegne stemme og ærlige tekster, pakket inn i et drømmende, elektro-poplandskap med flytende synther og pulserende rytmer.  På den nye singelen «Emotional Fever» forteller hun... Les mer »