iphone

Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer. – For... Les mer »
nrk

Dette synger finalistene i Stjernekamp på NRK

Det er klart for den aller siste duellen i Stjernekamp. Hvem blir årets ultimate entertainer, Odd René Andersen (55) fra Fredrikstad eller Mari Bella (19) fra Bryne? Lørdag 4. november er det... Les mer »
hes

Julie Henrikke slipper albumet «Hver gang noen minner om deg»

«Hver gang noen minner om deg» er en bli voksen-plate med kjærlighetssorg som rød tråd. Albumet slippes 3. november. Debutalbumet til Julie Henrikke er et album om vennskap, forvirring, venting og om... Les mer »
Viking Kings

Norsk vikingskip blir stjerne i internasjonal TV-serie

Eventyret rundt verdens største vikingskip, Draken Harald Hårfagre, blir en ny internasjonal TV-serie. Det er et kanadisk produksjonsselskap som har investert stort på å lage en dokumentar TV-serie om det norske skipet.... Les mer »
universal

The Rolling Stones ute med albumet «Hackney Diamonds»

I går kveld tok The Rolling Stones over et utested i New York City for å markere slippet av deres etterlengtede nye album «Hackney Diamonds», deres første album med nytt materiale på hele... Les mer »
oslo ess

Oslo Ess slipper albumet «Oslo Ess»

Til tross for sin kompromissløse linje helt fra den spede begynnelsen i 2010, har punkrockerne i Oslo Ess både solgt til platina, blitt nominert til Spellemann flere ganger, og spilt et imponerende... Les mer »
nrk

NRK lanserer podcasten «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio. – «Meininga med livet» er ein podkast... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass ute med låta «Luna»

Artisten Crazy Ass sjokkerer fansen med at han nå skal slippe hans første låt om en jente. Låten heter «Luna», og handler om en jente som er den drøyeste han har møtt.... Les mer »
hes

Øyvind Staveland fra Vamp slipper soloalbumet «Lipper»

Øyvind Staveland har hatt en utrolig musikalsk karriere som leder av Vamp gjennom mer enn tretti år. Nå er han endelig klar med sitt første soloalbum «Lepper». Vamp har gitt ut tretten... Les mer »
slaeger

Petter Northug lanserer podkast og bok

Petter Northug lanserer sin nye podkast «Viljeskalle» på Podimo basert på den nye boken «Petter Northug – en viljeskalle», skrevet av Thor Gotaas og utgitt av Risk forlag. En av Norges fremste... Les mer »