hes

MUSIKK: Sivert Høyem ute med låta «Run Away»

Høsten blir bedre med ny musikk fra en av landets mektigste stemmer. Låten «Run Away» er første smakebit fra EP’en «Roses of Neurosis», som slippes 12. februar. Massivt, melankolsk og elegant er... Les mer »
hes

MUSIKK: Julie Henrikke slipper låta «En annen vei»

Låten «En annen vei» er den første introduksjonen til Julie Henrikke, men det er bare å merke seg navnet først som sist. Lørenskogjenta Julie Henrikke beskriver seg selv som en som er... Les mer »
viaplay

Viaplay bekrefter ny sesong av «Wisting»

Til neste år blir det mer «Wisting». Sven Nordin, Mads Ousdal og Thea Green Lundberg er alle med i sesong to av «Wisting», som er basert på de bestselgende bøkene «Illvilje» og «Nattmannen» av krimforfatter Jørn Lier Horst.... Les mer »
kalkulator

Norsk kulturforum ute av statsbudsjettet – Lokal og regional kultur drastisk svekket

Norsk kulturforum har helt uten forvarsel blitt tatt ut av statsbudsjettet – til tross for flerårig solid flertall i Stortinget. Dette svekker den lokale og regionale kultursektoren drastisk.  Regjeringen foreslår i budsjettproposisjonen... Les mer »
hes

MUSIKK: Simen Mitlid slipper låta «Greatful Dead»

Simen Mitlid fra Os har gjort seg bemerket i både inn- og utlands med sine lavmælte og underfundige indiepop-låter. Han slapp albumene «Everything is the Same» i 2017, og «Neutral» i 2019,... Les mer »
Mother Likes It Records

Sweetheart slipper debutalbumet «Sweetheart»

Sweetheart er en del av den populære nordicanabølgen, og slipper i høst sitt etterlengtede debutalbum med ti lavmælte og akustiske sanger med vokal, gitar og pedal steel Singlene som er utgitt i... Les mer »
hes

Sivert Høyem med ny musikk og soloturné

En av landets mest markante stemmer, Sivert Høyem legger ut på sin første soloturné på åtte år. Et par nye låter, har han også med seg! Etter et par år med eventyrlig... Les mer »
hes

MUSIKK: Ronni Le Tekrø og Ledfoot slipper albumet «A Death Divine»

Det låter både mørkt, vakkert, sårt og tidvis brutalt når Ronni Le Tekrø og Tim Scott, aka Leedfoot braker sammen i et nytt musikalsk samarbeid. Debutalbumet «A Death Divine», er ute på... Les mer »
viaplay

Dramaserien «Søstre» debuterer på Viaplay

Den nye Viaplay Original-serien «Søstre» er en moderne kjærlighetshistorie med både mørke og komiske undertoner. Serien handler om to søstre og bestevenner som ender opp på helt forskjellige plasser i livet, og er basert... Les mer »
playground

MUSIKK: Sufjan Stevens ute med albumet «The Ascension»

«The Ascension», det etterlengtede åttende albumet fra Sufjan Stevens, er ute nå! Oppfølgeren til «Carrie & Lowell» har latt vente på seg i fem år, men har etter flere smakebiter nå endelig blitt... Les mer »