tv2

Her er deltakerne i årets sesong av «Sommerhytta»

TV 2-suksessen «Sommerhytta» har premiere i april. I år er det fire unge deltakerpar som skal konkurrere om å vinne sin sommerhytte på Myllatunet i Nordmarka i Lunner kommune. Det er moderne... Les mer »
Sleep Kicks

Sleep Kicks slipper albumet «The Afterdrop»

Sleep Kicks er en indierock-kvartett med base i Oslo, som gir ut sin debutplate «The Afterdrop» på sin egen label Clever Recordings fredag 17. mars 2023. Albumet er innspilt hos Spellemann-vinnende Ole og Silje... Les mer »
hes

Ane Brun gir ut albumet «Portrayals»

To tiår inn i karrieren, er Ane Brun som artist langt fra en musikant som lever av å spille andres låter på gata. Likevel føles ikke dette så fjernt for henne. Som... Les mer »
Metronomicon

Boblebad slipper «Inte Ligent Dansmusik»

Denne nye kassetten viser de stemningsfulle og lytteorienterte låtene til overflødighetshornet Ulf Moen Denneche aka Boblebad. Dette er elektronisk musikk du kan lytte til men den prøver ikke for hardt – det... Les mer »
hes

Stein Torleif Bjella ute med låta «Takk»

Stein Torleif Bjella har nå sluppet den splitter nye låta «Takk». Sangen er hentet fra et nytt album som kommer til høsten. «Takk», og den kommende plata, er spilt inn i Studio... Les mer »
bauer

Tuva Fellman til Radio Norge: – Skal gi alt jeg har!

Den populære programlederen er tilbake på radio etter flere år i tv-universet. Det er Radio Norge som har slått kloa i den allsidige personligheten, og hun blir å høre på lufta lørdager... Les mer »
hes

John Olav Nilsen & Nordsjøen slipper låta «Cookie, kom tilbake»

Våren starter godt, med nye og vakre om enn vemodige nye toner fra Bergenspoeten John Olav Nilsen og Nordsjøen. Singelslippet etterfølges av en lenger turné og er hentet fra et splitter nytt... Les mer »
jarle skavhellen

Jarle Skavhellen ute med EPen «Mountains and Molehills»

Bergensartisten Jarle Skavhellen slipper en splitter ny EP 24. februar, og følger opp med en turné med fjorten spillejobber i Sveits, Tyskland og Østerrike denne våren. Ifølge artisten selv, er låtene på... Les mer »
banditt

Avind ute med låta «Naken»

Nedstrippet, gitarbasert indierock, med en dash av sanseutforskning. Dette er Avind, bandet som lager små og store sanger fra hverdagen. Intet mindre enn et forsøk på å legge litt poesi i opplevelsene... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass slipper låta «Drikkinga»

Partykongen Crazy Ass har nok en gang sluppet en ny partylåt, denne gangen heter låta naturlig nok «Drikkinga». Crazy Ass er kjent gjennom media og sosiale medier der han har til sammen... Les mer »