fotball

RiksTV og Strim med Premier League-avtale

RiksTV, som også tilbyr strømmetjenesten Strim, har inngått en ny langsiktig Premier League-distribusjonsavtale med Viaplay Group. Samtidig lanserer Strim en helt ny sportspakke med både Premier League, UEFA Champions League og masse... Les mer »
Norges Rytterforbund

Geir Gulliksen med sensasjonell femteplass i Paris

Med to imponerende nullrunder blant verdens toppryttere sikret Geir Gulliksen og Equine America Grandino H lørdag kveld seg en råsterk femteplass i Grand Prix under Longines Global Champions Tour i Paris. Med... Les mer »
ving

Formel 1-rekord for Ving

I 2017 lanserte Ving Formel 1-reiser i samarbeid med Thomas Cook Sport. Da lå volumet på 350-400 gjester i året, og de fleste gjestene var svenske eller finske. Så langt i 2022... Les mer »
heimevernet

Heimevernet skal øve med US National Guard

Styrker fra Heimevernet reiser nå over til Minnesota for å trene med US National Guard. Hensikten er å styrke militærfaglige og sosiale bånd med en viktig NATO-alliert. Enheter fra US National Guard... Les mer »
Gunnar Andreassen

VIDEO: Hva er Barents Games?

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen annonserte nylig at de skulle lage en ny episode av podcasten etter at den første episoden fikk så god mottakelse. Og den nye episoden av showet skuffer ikke. Gunnar... Les mer »
nfk

Barents Sportskomitè vant Thorvald Stoltenbergs prisen

– Vi i Barents Sports Committee er utrolig stolt over å bli tildelt Thorvald Stoltenbergs pris. Det er en deilig anerkjennelse av den jobben som gjøres i hele Barents-idretten av utøvere, ledere og... Les mer »
Norges Rytterforbund

Sprangridning: Fjerdeplass til Geir i World Cup

Geir Gulliksen sikret seg viktige World Cup-poeng etter en sterk fjerdeplass ved World Cup-stevnet i London søndag. Geir Gulliksen med hesten VDL Groep Quatro var en av 11 ryttere som red feilfri... Les mer »
bklf

Bakerlandslaget til VM i januar

Om en drøy måned skal det norske bakerlandslaget til Paris for å konkurrere om VM-medalje i Coup du Monde de la Boulangerie. Det er første gang det norske laget deltar i det... Les mer »
norges idrettsforbund

775 millioner til idrettsorganisasjonen for 2022

Tildeling av spillemidler til idrettsorganisasjonen for året 2022 er på 775 millioner kroner, en økning på 25 millioner fra i fjor. Norges idrettsforbund vil takke for tildelingen fra spillemidlene i 2021. Det... Les mer »
rune fardal

Gradspassering i svart belte for Rune Fardal

Den norske karateveteranen Rune Fardal (62) fikk nylig 3. dan sort belte i karate. Nå har bekreftelsen fra Imamura sensei 7. dan i Japan kommet, opplyser Bodøposten.no. – YESSS! Da kom bekreftelsen... Les mer »