En idyllisk scene av en fotball på en grønn gressbane, symboliserer lidenskapen for fotball i Norge med Alt om fotball no

Alt om fotball i Norge: Dykk inn i fotballverdenens spennende univers

Fotball i Norge er ikke bare en idrett, det er en nasjonal lidenskap som forener samfunnet. Fra glødende lokale kamper til den nasjonale Eliteserien, alt om fotball no gir deg en inngående... Les mer »

Drar Kjetil Knutsen fra Bodø/Glimt? Det kan påvirke oddsspillene dine!

I fotball-Norge myldrer det for tiden av spekulasjoner rundt Kjetil Knutsens fremtid som hovedtrener i Bodø/Glimt. Særlig har dette blitt aktuelt etter at klubben ansatte tidligere Tromsø-trener Gaute Helstrup. Knutsen har etter... Les mer »
glimt

Eliteserien 2023: Glimt feiret gull på Aspmyra i Bodø

Bodø/Glimt slo Sarpsborg 08 på Aspmyra søndag kveld, 5.000 publikummere fikk se Glimt vinne 2-0 på hjemmebane og hele Glimt-laget feire seriegullet 2023, melder Bodøposten. Gullmedaljen var allerede sikret før den siste kampen... Les mer »
glimt

Målfest på Aspmyra: Glimt sikret UEFA-kamper

Det ble en skikkelig målfest på Aspmyra stadion torsdag kveld da Bodø/Glimt feide over sveitsiske Lugano i Serieligaen, opplyser Bodøposten. Fotballkampen mellom Glimt og Lugano var omtalt som tidenes viktigste fotballkamp på... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
nrk

NRK og TV 2 skal vise mesterligaen for kvinner

Brann skal som første norske lag delta i gruppespillet i mesterligaen for kvinner. Nå kan norske seere følge disse kampene på NRK og TV 2. De to kringkasterne har sammen kjøpt rettighetene... Les mer »
glimt

Bodø/Glimt tok gull i Eliteserien 2023

Bodø/Glimt har vunnet seriegullet etter søndagens kamp mot Aalesund. Det ble riktignok bare 1-0 til Glimt etter et selvmål, det var Albert Grønbæck som sendte ballen i en Aalesund-spiller, opplyser Bodøposten. Men... Les mer »
skøyteforbundet

Suveren seier til skøytegutta på lagtempo

Det norske laget på lagtempo vant en suveren seier i verdenscupåpningen på skøyter i Obihiro, Japan. Det norske laget med Sander Eitrem, Peder Kongshaug og Sverre Lunde Pederesen kom i mål med... Les mer »
bodø glimt

Glimt feide over LSK: Seriegullet innen rekkevidde

Bodø/Glimt feide Lillestrøm av banen med masse målsjanser, det ble 3-1 til de helgule og to forsvarsspillere i Glimt scorte mål, melder Bodøposten. Glimt fikk besøk av Lillestrøm mandag kveld i vintervær,... Les mer »
skøyteforbundet

Skøyter: Ragne Wiklund og Peder Kongshaug norgesmestere på 1500m

NM på skøyter er i gang fra Fosenhallen i Bjugn, og favorittene infridde på åpningsdistansen 1500m. Kongshaug føler seg råere enn noen gang. Ragne Wiklund (Aktiv SK) ble norgesmester på 1500m og... Les mer »