Endelig er det klart for norsk fotball igjen

Endelig er det klart for norsk fotball igjen Norsk fotball begynner endeling å nærmere seg avspark igjen, etter en svært lang vinterpause siden avslutningen av forrige sesong. Den 8. mai skal Eliteserien... Les mer »
just eat

UEFA i omfattende sponsoravtale med Just Eat

UEFA har inngått en av de mest omfattende avtalene i forbundets historie. JustEatTakeaway.com blir sponsor på både herresiden og kvinnesiden av Champions League, Europa League, EM i fotball og en rekke andre... Les mer »
coop

Coop sponser det eneste profesjonelle damelaget i sykling

Coop, som er eid av folket og er en av landets største sponsorer, ønsker å ta et ytterligere steg i kampen for like muligheter i idretten, og styrke sin posisjon på sykkel.... Les mer »
Norges Fotballforbund

Sven Mollekleiv leder Qatar-utredning

Utvalget skal utrede sentrale forhold som skal ligge til grunn for et vedtak om Qatar-spørsmålet fram til ekstraordinært forbundsting 20. juni. Mollekleiv får med seg et bredt og representativt utvalg, der sammensetningen... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Tre gull og to sølv til Norge i VM i vintertriatlon

I sitt første internasjonale mesterskap i vintertriatlon, tok Hans Christian Tungesvik (født 1992) gull i Andorra lørdag. I juniorklassen vant Sivert Ekroll og Julie Meinicke, mens Casper Rønning og Theresa Fürstenberg begge... Les mer »
vinter vei

Ny statistikk: Ny steinsprutrekord på veiene

Aldri før har norske frontruter fått så mange steinsprutskader, viser ny skadestatistikk. Akkurat nå er det høysesong for småstein og grus i frontrutene. Antall steinsprut og glasskader på norske biler har mer... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Nå går startskuddet for Skøyte-VM

Skøyte-VM fra Thilaf, Heerenveen begynner torsdag 11. feb med 3000m damer og 5000m menn. Det norske laget har fått forberede seg godt, og drømmer om medalje på åpningsdagen. For første gang på... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Norge vant lagtempoen og satte ny banerekord i Thialf!

Norges herrelag er igjen best i verden på lagtempo, og slo den over nederlandske banerekorden fra 2012. Jentene fulgte opp og sikret en ny bronsemedalje og en ny norsk rekord i sitt... Les mer »
tv3

Håndball-VM: Solide seertall på Viaplay og TV3 tross tap i VM-åpningen

På banen ville det seg ikke da Norge møtte Frankrike i VM-åpningen i Egypt. Likevel ble kampen en seersuksess. På det meste fulgte hele 632.000 seere TV-sendingen på TV3. De norske håndballgutta... Les mer »
skiskyting

Skiskyting: Erlend Bjøntegaard tilbake i verdenscupen

Etter solid rehabilitering er Erlend Bjøntegaard igjen klar for å ta på seg startnummer. – Hodet er definitivt tilbake i konkurranse-modus, sier Kongsberg-gutten. Det var i Hochfilzen at Erlend Bjøntegaard ble nødt til... Les mer »