langrenn vinter ski

Emilie Kalkenberg fra Mo i Rana beste norske skiskytteren

Skiskytteren Emilie Kalkenberg fra Mo i Rana ble beste norske i Verdenscuprennet som gikk i Östersund i Sverige i dag, opplyser NRK. Hun kom inn til en syvendeplass som er hennes nest... Les mer »
været bodø

Hurdalsplattformen: – Gir ikke taktskifte i miljøpolitikken

– Hurdalsplattformen gir ikke det taktskiftet vi tenger for å løse natur- og klimakrisen. Dessverre vil regjeringen videreføre Erna Solbergs kurs med fortsatt oljeleting og nedbygging av norsk natur, sier Truls Gulowsen,... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Skøytesesongen starter i Stavanger 16. oktober

Nå er det endelig klart for sesongstart for hurtigløp, med Norgescup #1 i Stavanger, lør 16. – søn 17. oktober. Dette blir en strålende oppvarming til Verdenscupen i samme arena 19.-21. november,... Les mer »
Grilstad

Grilstad blir hovedsponsor for Emil Iversen

Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor fram til og med VM i Trondheim i 2025. – Vi er stolte over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å... Les mer »
Foto: Fritz Aanes

Norsk junior-VM sølv i bryting

Exauce Mukubu (Sportsklubben 09) tok junior-VM sølv i Ufa, Russland. Mukubu gikk hele veien til finalen i 77 kg klassen lørdag kveld. Der møtte han russiske Islam Aliev, men russeren ble for... Les mer »
Norges Cykleforbund

Her er landslaget til Tour de l’Avenir i Frankrike

Etapperittet som også betegnes som «Tour de France for U23» inngår i UCI Nations Cup for U23 og kjøres13.-22. august. Rittet innledes med en 5 km lang prolog på fredag, og på... Les mer »
ol

Medietilsynet: – Bryter ikke loven ved å sende deler av OL på strømmetjenesten Discovery+

Medietilsynet mener Discovery ikke bryter loven ved å sende deler av OL-programmet direkte på strømmetjenesten Discovery+, som alle som ønsker kan følge gratis ved å registrere seg. Kravene er at minst 90... Les mer »
Norges Seilforbund

Olympisk bronse til Hermann Tomasgaard

Etter 17 års medaljetørke i OL klarte Hermann Tomasgaard å seile inn til bronsemedalje i Laser Standard. Norges Seilforbunds president er stolt og rørt. En intenst spennende medaljefinale endte med at Hermann... Les mer »
new wave

En verdensrekord er satt!

Fra en tanke i det fjerne til ren virkelighet! Simen Holvik har løpt Norge på langs på 26 dager og har dermed satt ny verdensrekord. Vår ekte Forest Gump! For to år siden... Les mer »
ball

Bodø/Glimt slo Rana ut av cupen

Rana FK tok imot Bodø/Glimt for andre runde i NM i fotball. Rana tok ledelsen med 1-0 og det var stillingen til pause, melder Bodøposten. Men etter pause ko Glimt sterkt tilbake... Les mer »