glimt

Målfest på Aspmyra: Glimt sikret UEFA-kamper

Det ble en skikkelig målfest på Aspmyra stadion torsdag kveld da Bodø/Glimt feide over sveitsiske Lugano i Serieligaen, opplyser Bodøposten. Fotballkampen mellom Glimt og Lugano var omtalt som tidenes viktigste fotballkamp på... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
nrk

NRK og TV 2 skal vise mesterligaen for kvinner

Brann skal som første norske lag delta i gruppespillet i mesterligaen for kvinner. Nå kan norske seere følge disse kampene på NRK og TV 2. De to kringkasterne har sammen kjøpt rettighetene... Les mer »
glimt

Bodø/Glimt tok gull i Eliteserien 2023

Bodø/Glimt har vunnet seriegullet etter søndagens kamp mot Aalesund. Det ble riktignok bare 1-0 til Glimt etter et selvmål, det var Albert Grønbæck som sendte ballen i en Aalesund-spiller, opplyser Bodøposten. Men... Les mer »
skøyteforbundet

Suveren seier til skøytegutta på lagtempo

Det norske laget på lagtempo vant en suveren seier i verdenscupåpningen på skøyter i Obihiro, Japan. Det norske laget med Sander Eitrem, Peder Kongshaug og Sverre Lunde Pederesen kom i mål med... Les mer »
bodø glimt

Glimt feide over LSK: Seriegullet innen rekkevidde

Bodø/Glimt feide Lillestrøm av banen med masse målsjanser, det ble 3-1 til de helgule og to forsvarsspillere i Glimt scorte mål, melder Bodøposten. Glimt fikk besøk av Lillestrøm mandag kveld i vintervær,... Les mer »
skøyteforbundet

Skøyter: Ragne Wiklund og Peder Kongshaug norgesmestere på 1500m

NM på skøyter er i gang fra Fosenhallen i Bjugn, og favorittene infridde på åpningsdistansen 1500m. Kongshaug føler seg råere enn noen gang. Ragne Wiklund (Aktiv SK) ble norgesmester på 1500m og... Les mer »
glimt

Glimt vant over Besiktas på Aspmyra

Kjetil Knutsens menn hadde kniven på strupen foran Serieliga-oppgjøret, Glimt måtte vinne for å være med å kjempe om videre avansement i UEFA Conference League. Bodø/Glimt feide over Besiktas i en åpen... Les mer »
Norges Svømmeforbund

Svømming: World Cup rekord og gull til Henrik Christiansen i Athen

Henrik Christiansen svømte seg i dag inn til en gullmedalje på 800m fri under World Cup i Athen. Han svømmer på tiden 7.51,92 og setter samtidig World Cup rekord med god margin... Les mer »
nrk

Anders Aukland i ny NRK podcast «Skiklubben»

De har ulik kompetanse og erfaring med trening. I podkasten Skiklubben skal Anders Aukland, Emil Gukild og Silje Nordnes motivere nordmenn til å nå nye mål i skisporet. Skiklubben er en ny... Les mer »