Norges Triatlonforbund

Triatlon: Pallplass for Solveig Løvseth i verdenscup i New Zealand

Solveig Løvseth tok sin første pallplass på dette nivået, da hun tok 3. plassen i verdenscup i New Plymouth, New Zealand. Dette er samme konkurranse som Kristian Blummenfelt tok sin første pall,... Les mer »
tv2

Thor Hushovd blir ekspertkommentator i TV 2

Tidligere proffsyklist Thor Hushovd blir ekspertkommentator for sykkel i TV 2 og vil være en viktig brikke i kanalens store satsning fremover. Hushovd blir dermed fast makker til Christian Paasche under alle... Les mer »
glimt

Flere Glimt-spillere til landslaget

Landslagstrener Ståle Solbakken har tatt ut flere Bodø/Glimt-spillere til A-landslaget for menn, opplyser NRK Nordland. Tidligere Glimt-spiller Ola Solbakken er allerede en del av troppen og nå er det klart at Fredrik... Les mer »
Norges Seilforbund

Årets første mesterskap for OL-medaljør Hermann Tomasgaard

OL-medaljør i seiling, Hermann Tomasgaard, innleder sesongen kommende søndag. Der stiller han som en av favorittene til medaljefatet. Den vesle italienske Middelhav-byen Andora er årets første stopp på veien mot et nytt... Les mer »
naf

Nytt EU-krav kan gi færre ladere i distriktene

Både EU og regjeringen planlegger et krav om ettermontering av kortleser på alle ladestasjoner. – Med en regning på en halv million kroner per ladepunkt frykter vi at ladeplasser i distriktene kan... Les mer »
Norges Curlingforbund

Curling-NM for damer og herrer spilles i helgen

NM i curling for både damer og herrer spilles denne helgen. 16 herrelag er samlet på Oppdal og seks damelag er samlet på Lillehammer. Det spilles om retten til å kalle seg... Les mer »
uit

Slik bli Finnmarksløpet 2023

10. mars starter Europas lengste og tøffeste sledehundløp, som hvert år arrangeres med start og målgang i Alta. UiT er med som stolt samarbeidspartner, og er involvert i løpet på flere måter.... Les mer »
Stellantis

Rally: Internasjonalt comeback for Mads Østberg!

Sammen med Citroen Tagai Racing Technology satser Mads Østberg og kartleser Patrik Barth for fullt i FIA European Rally Championship. ERC-sesongen starter i Portugal 11. og 12. mars, det går over åtte runder, og... Les mer »
glimt

Bodø/Glimt henter inn 16-årig keeper fra Rana FK

Bodø/Glimt har i en stund vært på keeper-jakt, men nå har de hentet inn et keeper-talen fra Rana FK, opplyser Bodøposten. Fristen for å registrere spillere for årets sesong og Serieligaen gikk... Les mer »
nrk

OL tilbake på NRK fra 2026

NRK har sikret seg rettighetene til å sende de olympiske leker (OL) fra 2026 til 2032. Det ble klart etter at Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) og Warner Bros. Discovery (WBD) kom til... Les mer »