mustang

Ford Mustang – Verdens mest solgte sportsbil for 6. året på rad

For 6. året på rad ble Ford Mustang verdens mest solgte sportsbil i 2020. Lørdag 17. april er det 57 år siden den ikoniske bilen fikk sin verdenspremiere. – Mustang-entusiaster verden over... Les mer »
nissan

VIDEO: Slik er nye Nissan Ariya

Gode kjøreegenskaper har lenge vært en av styrkene ved bilmodeller fra Nissan. Nye Nissan Ariya er intet unntak. Ved utviklingen av merkets neste elbil ligger det omfattende ingeniør-arbeid til grunn, utført av... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Foreslår nye regler for økt åpenhet om og deltakelse fra utenlandske aksjeeiere

Regjeringen foreslår nye regler som skal gi økt åpenhet om utenlandske eiere av aksjer i Norge, og økt mulighet for utenlandske aksjeeiere å delta i generalforsamlinger i selskapene de eier aksjer i.... Les mer »
nettbutikk interiør

Norske nettbutikker med rekordomsetning – Krisen fortsetter for klær og sko

Økt smitte og enda mer omfattende smitterestriksjoner fører til krise for kles- og skobutikkene, med en nedgang på henholdsvis 19 og 34 prosent, samtidig som norske nettbutikker opplever rekordomsetning med en vekst... Les mer »
fiskeri

Kan fiske 315 tonn makrellstørje i 2021

Den norske kvota på makrellstørje blir 315 tonn i 2021. Dette er samme nivå som i 2020, og i tråd med gjeldende forvaltningsplan. – Makrellstørja er svært populær og kalles også havets... Les mer »
harald

Virke: Strengt smittevern gjør at skrekkår for klær og sko fortsetter inn i 2021

Stengte kjøpesentre og pålegg om hjemmekontor førte til katastrofal start på året for kles- og skobutikker, med en nedgang på henholdsvis 27 og 16 prosent. Samtidig flytter stadig flere kunder handleturen til... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Uendret vågehvalkvote i 2021

Fiskeri- sjømatministeren har fastsatt en kvote på 1278 vågehval i 2021. Det finnes mer enn 100 000 vågehval i norske farvann. Kvoten for 2021 er på 1278 vågehval, den samme som i... Les mer »
smb norge

Ny undersøkelse: Krisepakkene ikke tilpasset småbedriftene

Rundt halvparten av de små og mellomstore bedriftene er misfornøyde med hjelpen de har fått fra myndighetenes økonomiske krisepakker. De mener hjelpen har vært for dårlig tilpasset deres behov og at informasjonen... Les mer »
handeland

Lanserer The Stonewall Inn IPA: Først i Europa med øl som hyller starten på Pride-bevegelsen

Brooklyn Brewery lanserer The Stonewall Inn IPA i Norge, et øl som hyller 1969-protestene som ble startskuddet for Pride-feiring over hele verden. Mange her hjemme har allerede et forhold til New York-baserte... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Grønn plattform: Millioner til fiskeri og havbruk

21 aktører får totalt 6,3 millioner kroner til å videreutvikle prosjekter som knyttes til grønn omstilling innenfor fiskeri og havbruk. – Disse prosjektene viser at de blå næringene har en stor vilje... Les mer »