kalkulator

Positiv evaluering av Regelrådet

KPMG har evaluert Regelrådet på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. KPMG anbefaler at Regelrådet i Norge fortsetter sin virksomhet innenfor nåværende rammer. Regelrådet bidrar til økt kvalitet på utredninger av regler for... Les mer »
posten pakker butikk

Posten ruster seg til Black Friday og jul

Post og pakker skal frem til jul. Nå henter Posten inn rundt 1000 ekstra medarbeidere over hele landet for å håndtere forventet pakkevekst til Black Friday og jul. – Vi merker allerede... Les mer »
dreamliner

1,2 millioner passasjerer reiste med Norwegian i oktober 

Norwegians trafikktall for oktober viser en fortsatt vekst i antall passasjerer, og for første gang siden pandemien brøt ut har over en million passasjerer reist med Norwegian i løpet av en måned. Selskapet... Les mer »
lindex

Rekordtall for Lindex

Fredag presenterer Lindex sin delårsrapport for tredje kvartal og de første ni månedene av året. Moteselskapet viser økende salgsvekst for alle markeder og forretningsområder samt rapporterer det beste resultatet noensinne for tredje... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Skal møte 100 bedrifter på under 100 dager

Næringsminister Jan Christian Vestre skal møte 100 bedrifter før nyttår. – Vi skal i gang med et grønt industriløft, og vi har dårlig tid. Denne uken går startskuddet for næringsministerens reiser, når... Les mer »
dagligvarer

Statsbudsjettet 2022: – Stimulerer svenskehandelen

Før pandemien trodde vi at vi visste hvor stor grensehandelen var; nå vet vi at den var enorm. I forslaget til statsbudsjett for 2022 foreslås det likevel på nytt å øke alkoholavgiftene... Les mer »
skip båt

– Sanner svikter nærskipsflåten

Regjeringen la i dag, tirsdag 12. oktober, frem forslag til statsbudsjett for 2022. Det var for maritim næring spesielt knyttet spenning til videreføring av grunnleggende maritime rammevilkår. Kystrederiene er skuffet at regjeringen... Les mer »
kontor

Nytt utvalg skal se på forenklinger for næringslivet

Regjeringen oppnevnte fredag et utvalg som skal se på mulighetene for å forenkle regelverk og rapporteringsplikter for å spare næringslivet tid og penger. Utvalget skal blant annet se på digitaliseringsmuligheter og hva... Les mer »
handeland

DeLonghi lanserer ny kaffemaskin: La Specialista Prestigio

DeLonghi er kjent for å tilby innovative og overlegne kvalitetsprodukter innen kaffemaskiner til hjemmet. De’Longhis La Specialista Prestigio er siste tilskudd med sitt stilige design og innovative løsninger. I den nye La... Les mer »
flyr

Flyr til Stavanger

Flyr fortsetter veksten og lanserer nå Stavanger som nytt reisemål med daglige avganger til og fra Oslo allerede i salg. – Stavanger er det reisemålet vi har fått aller flest ønsker om... Les mer »