Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet kontrollerer renholdsbransjen

Arbeidstilsynet skal nå ut og kontrollere renholdsbransjen – en bransje som over tid har vært preget av blant annet manglende overtidsbetaling, høyt arbeidspress og lite oppfølging fra nærmeste leder. Tilsynene vil bli... Les mer »
Altibox

TV 2 Play på plass hos Altibox

Kunder med tv fra Altibox kan nå ta i bruk strømmetjenesten TV 2 Play gjennom tv-abonnementet. Fra 8. mars er TV 2 Play-produktet «TV 2 Play Basis» tilgjengelig for alle med tv... Les mer »
Landbruksdirektoratet

Norge stor eksportør av sagtømmer

Norge er fjerde største eksportør av sagtømmer på verdensbasis. Eksporten skjer hovedsakelig til Sverige og Tyskland. Samlet verdi av tømmer- og trevareeksport var nær 21 mrd kroner i 2022. Skogbruket og skogindustrien... Les mer »
sortland

Jysk kutter millioner av plast og metall

Ny forbedret emballasje og produksjon av puter sparer Jysk for millioner av plasthåndtak og metallglidelåser. Det gjør Jysk ved å bytte ut plasthåndtak og metallglidelåser fra Wellpure-sortimentet. Det nye sortimentet blir lansert... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Regjeringen vil løfte tang- og tarenæringen

Regjeringen foreslår at FHF skal kunne lyse ut midler til forskning og utvikling av tang- og tarenæringen, samt at denne næringen skal få glede av Sjømatrådets tjenester, som markedsføring i utlandet. En... Les mer »
vy

Vy skal drive togtrafikken på hele Østlandet

–  Vi får et mer helhetlig togtilbud til kundene på Østlandet til en rimeligere kostnad for samfunnet. I løpet av de neste ti årene blir det flere avganger og bedre plass om bord,... Les mer »
bildekk

Lager dekk av resirkulert gummi, gamle plastflasker og risskall

Continental fortsetter å lage dekk av resirkulerte materialer, og målet er at alle deres dekk er laget av utelukkende bærekraftige materialer innen 2050.  -Continental er på vei mot å bli den mest... Les mer »
tinder

Tinder tar grep for bedre sikkerhet

Tinder gir nå medlemmene vil ytterligere beskyttelse mot overgrep på nettet, med utviklingen av funksjonene «Støter dette deg?» og «Er du sikker?» – vil det utvide kategoriseringene av hatytringer, seksuell utnyttelse og trakassering. I... Les mer »
norske tog

Stadler skal levere Norges nye fjerntog

Sikrer fremtidens reiseopplevelse med økt komfort, fleksibilitet og valgmuligheter. Norske tog har nå tildelt en kontrakt til Stadler for kjøp av 17 fjerntog. Med opsjoner kan det kjøpes inn inntil 100 nye... Les mer »
sortland

Bidrar med nødhjelp til Tyrkia og Syria

JYSK og Lars Larsen gruppen donerer 2 millioner DKK til jordsjelvofrene i Tyrkia og Syria. Situasjonen i de jordskjelvrammede områdene i Tyrkia og Syria krever handling. Derfor har JYSK og Lars Larsen... Les mer »