skatt

Økning i konkurser første halvår 2022

Halvveis gjennom 2022 kan vi konstatere at det er en økning i konkurser på 5,6 prosent sammenlignet med 2021. Hele 7617 personer har mistet jobben som følge av konkurser så langt i... Les mer »
jysk

JYSK forplikter seg til barnekreftsaken

Tidligere i år ble JYSK Norge med på landets største fotball lag, for å vise støtte til kreftsyke barn sammen med Barnekreftforeningen. Målet var å samle inn penger til barnekreft. Nå ønsker... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Staten går ikke inn med ny kapital i SAS

Den norske stat går ikke inn med ny kapital i SAS. Staten kan, på gitte vilkår, akseptere å konvertere utestående gjeld til aksjer, men vil ikke være en langsiktig eier i SAS.... Les mer »
pr-o

Verdens første bilstol med integrert airbag for barn

Verdens første bilstol med integrert airbag, Anoris T i-Size fra Cybex, har nylig vunnet prisen som den best testede bilstolen for barn noensinne, ifølge Stiftung Warentest og ADAC. Den forovervendte bilstolen sine testresultater illustrerer... Les mer »
data program web

Experis utvider kurstilbudet innen cybersikkerhet

Datasikkerhet får stadig større oppmerksomhet blant norske virksomheter. Samtidig blir trusselbildet mer komplekst og behovet for kompetanse innen datasikkerhet større. Nå lanserer Experis Ciber, et av Norges ledende IT-konsulentselskaper, flere sikkerhetskurs som... Les mer »
dreamliner

Norwegian øker rutetilbudet med populære sommerruter

Norwegian åpner populære sommerruter som en del av årets sommerprogram. Sommerflygningene til og fra Evenes, Tromsø og Andøya er ruter selskapet tradisjonelt har satt opp og som er populære blant kundene.  –... Les mer »
flyr

Flyr tildelt 19 ruter for offentlige tjenestereiser

Gjennom statlige fellesavtaler om kjøp av flyreiser for offentlige tjenestereiser, er Flyr tildelt kjøp av 19 flyruter. Flyr søkte på 19 flyruter og ble rangert høyest av tilbyderne på samtlige tildelte ruter. ... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Vil ha helhetlig vurdering av fremtidig fangst av snøkrabbe

Bør fangst av snøkrabbe reguleres annerledes enn i dag? Det er oppdraget Nærings- og fiskeridepartementet nå gir Fiskeridirektoratet. Fiskeridirektoratet blir bedt om å gjøre en helhetlig vurdering av framtidig regulering av fangst... Les mer »
munnbind

Regjeringen spenner bein på norske smittevernsprodusenter

I revidert nasjonalbudsjett kutter regjeringen 150 millioner kroner i midler til beredskapslagring av legemidler og smittevernutstyr. Helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Bård Hoksrud, reagerer på det store kuttet. – Dette kan være enden på... Les mer »
vinter trafikk

Regjeringen strammer inn reglene for useriøse transportører

Det nye regelverket er en del av mobilitetspakkens «sosiale del» som ble tatt inn i EØS-avtalen 18. mars. Før de nye reglene kan gjelde i Norge, må det gjøres endringer i vegtrafikkloven... Les mer »