fiskeri

Foreslår en mer fleksibel bearbeidelsesplikt

Nærings- og fiskeridepartementet foreslår endringer i forskriften om leveringsplikt for fartøy med torsketråltillatelse. I forslaget som er sendt på høring vil fiskeindustrien i større grad enn før få mulighet til å utnytte... Les mer »
lexus

Her er helt nye Lexus NX

Den splitter nye NX åpner opp et nytt kapittel for Lexus, og formidler en ny retning inne eksteriør- og interiørdesign, nye drivlinjer, inkludert Lexus sin første plug-in hybrid, dynamiske forbedringer som sørger... Les mer »
Too Good To Go

Nærbutikken inngår samarbeid med Too Good To Go

88 av butikkene til kjeden som representerer mindre lokalbutikker over hele landet, er nå med i appen. Antall dagligvareaktører i matredder-appen har økt kraftig det siste året, og siste tilskudd er Nærbutikken. Kjeden driftes... Les mer »
tesla

Programvareoppdatering fra Tesla for retten

Kan en bilprodusent endre programvaren slik at ytelsen faktisk blir lavere? Det er dette en pågående rettsak dreier seg om. Teslas oppdateringer har nemlig skapt store problemer for enkelte av kundene deres.... Les mer »
handeland

Kenwood lanserer Cooking Chef XL – Den første kjøkkenmaskinen som kan varme opp til 180 grader

Den britiske kjøkkenmaskinspesialisten Kenwood lanserer den nye kjøkkenmaskinen Kenwood Cooking Chef XL, som også ble vinneren av årets iF Design Award 2021 og Red Dot Product. Design Award: Best of the Best.... Les mer »
wizzair

Wizz Air lanserer 32 nye ruter og ny base i Italia

Wizz Air kunngjorde i dag den planlagte åpningen av sin 43. base i Europa. Kunngjøringen av den nye basen i Roma skjer samtidig som selskapet annonserer hele 32 nye ruter, med flygninger... Les mer »
skatt

Credisafe: – Ingen overraskelser på konkursfronten

Statistikkene for april viser en økning i antall konkurser i enkelte fylker, men på landsbasis fortsetter trenden med stabilt lave konkurstall. 237 norske foretak ble begjært konkurs i april. Det er nedgang... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Øker kvotebonus for levendelagring

Nærings- og fiskeridepartementet øker kvotebonusen for levendelagring av torsk til 50 prosent. Levendelagring av villfanget fisk er villfisk som fangstes og oppbevares levende i merd i inntil 12 uker. Noen aktører har... Les mer »
SodaStream

Earth Day 2021: SodaStream offentliggjør ambisiøse miljømål

Gjennom kampanjen «Don’t just share, care» oppmuntrer SodaStream og Randi Zuckerberg til at vi mennesker ikke bare skal dele vår uro for planeten på sosiale media, men forvandle uroen til virkelige handlinger.... Les mer »
fiskeri

Innfører tiltak for den minste fiskeflåten

Nærings- og fiskeridepartementet innfører nå tiltak som skal å bidra til at de minste fiskefartøyene fullt ut skal klare å utnytte sine kvoteandeler i 2021. ross korona går det generelt godt i... Les mer »