politi

Drama på City Nord i Bodø: To gutter tatt med «håndvåpen»

En årvåken kunde inne på City Nord kjøpesente i observerte en ungdom med det som så ut som et håndvåpen lørdag kveld i 17-tiden. Politiet tok deretter kontroll på to gutter i... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Brann i bolighus ved City Nord – Stormyrveien stengt

Politiet fikk melding om en boligbrann ved City Nord mandag kveld i 21.30-tiden. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Brannmannskaper på stedet opplyser at det var «full fyr i bygget». Stormyrveien er stengt... Les mer »
coca-cola

Coca-Colas juletrailer kommer til Bodø

Det har blitt en fast tradisjon at juletraileren fra den ikoniske «Holidays are coming»-filmen reiser landet rundt i førjulstiden. Og i år kommer den til Bodø. Den tradisjonsrike juletraileren er kjent gjennom... Les mer »
Foto: Manxruler

Bysyklene i Bodø utvides nå til City Nord og Jernbanen

På forsommeren ble de 10 hvite sykler og med stativ plassert i sentrum og på flyplassen. Pilotprosjektet for en eventuell fremtidig by sykkel ordning i regi av Bodø kommune har blitt en... Les mer »
Foto: Manxruler

Tatt med promille ved City Nord

Politiet i Bodø har hatt promillekontroll ved City Nord i Bodø ved 13-tiden lørdag. 20 bilførere ble kontrollerte. Det skal ha vært en reaksjon på promille hos en bilfører. Bevissikring ble iverksatt,... Les mer »
scooter bodø

Scooter veltet på City Nord – Hadde ikke førerkort

Politiet i Bodø melder at en person veltet på en scooter ved City Nord lørdag kveld. Det viste seg da at førerer ikke hadde gyldig førerkort. Førerer ble sendt til legevakt for... Les mer »
Foto: Manxruler

Bevisstløs mann funnet ved City Nord

Fredag kveld ble det funnet en bevisstløs mann på Olav V gate ved City Nord i Bodø. Politibil og ambulanse ankom stedet. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet mener... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »
panduro

Panduro på City Nord og SOS Barnebyer samarbeider

Panduro ønsker at alle barn skal få vokse opp i trygghet, uansett hvor de er født. Derfor samarbeider butikk-kjeden Panduro med SOS-Barnebyer og støtter deres kamp for utsatte barn rundt omkring i verden.... Les mer »
Foto: Manxruler

Arrestert ved City Nord: Bet politibetjent

Politiet i Bodø rapporterer natt til lørdag at de har arrestert en person for truende adferd på City Nord. Den arresterte slo rundt seg og var aggressiv. Under pågripelsen bet han en... Les mer »