Vassendgutane – MeToo: Hør den her!

vassendgutane

25. Mai 2018 slepper Vassendgutane sitt 9. album: Du & Ej & Metoo. Men allerede nå er Vassendgutane ute med en ny låt fra albumet som gjør metoo om til festcountry.

Som Vassendgutane melder i teksten, synes de at ”Metoo” kampanjen er en bra ting. Men med typisk bygdehumor og i kjent Vassendstil kaster de sitt ”skråblikk” over emnet, og mener at det kanskje i enkelte anledninger har gått litt for langt? Slik som jenta eller gutten som kommer nypyntet på bar og blir sittende alene på et bord for seg selv, fordi ingen tør å ta kontakt.

I velkjent festcountry stil, har bandet som er inne i sitt 22. driftsår tatt en titt på flere orginale situasjoner. Her er låter om ”Postmannshue”, Bevernylonsjakke & Thights, og en sang om ”Dynå” vil en også få høre. Kjøretøy har alltid stått høyt i kurs hos gutane så sangen ” Blazer Chevrolet” ble fort plukket ut.

Sindre Aam ble inspirert av en god arbeidskamerat til å skrive en hyllest til selveste: Therese Johaug. De andre sporene på platen er flotte låter som også vekker lysten til allsang, og vil bli å høre på festivaler og store scener som bandet skal besøke i år.

Hør Vassendgutane – MeToo her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.