hest

Navnetrender for hesten i 2021

Har du en hest som heter Luna eller Lucas i stallen? Da er du ikke alene. Agria Dyreforsikring har samlet de 30 mest populære hestenavnene i Norge i 2021. Trenger du inspirasjon... Les mer »

Betting kan bidra til mangfold i idretten

Annonse: Norge har en av de mest fasinerende historiene når det gjelder forholdet mellom betting og idrett. Ikke bare har betting vært tilgjengelig i Norge isden 1948 når Norsk Tipping introduserte den... Les mer »
jul

Slik hjelper du hunden på nyttårsaften

Nyttårsaften er ingen fest for de firbente. Mange hunder er livredde for raketter, smell og skuddlyder, men du kan gjøre en slitsom kveld enklere for familiens firbente venn. Mattilsynet oppfordrer derfor alle... Les mer »
nyttårsaften

Fyrverkerisalget er i gang! 7 tips til trygg nyttårsaften

Fyrverkerisalget har startet og avsluttes allerede fredag. Fyrverkeriforeningen melder om stor pågang og ber om at nordmenn gjør innkjøpene i god tid før nyttårsaften slik at man slipper køer. Hvert år har... Les mer »
fyrverkeri

Ikke glem beskyttelsesbrillene på nyttårsaften!

Nyttårsfeiringen forbindes ofte med fyrverkeri, men ikke alle er like flinke til å beskytte seg. Norsk brannvernforening anbefaler at alle som skal håndtere og se fyrverkeri bruker beskyttelsesbriller på nyttårsaften. I 2008... Les mer »
jul

Ekspertens råd: Slik blir julen trygg for kjæledyret

Forsikringsselskapet If opplever en økning i antallet uhell med kjæledyr inn mot jul. Fet mat, nøtter og julegodteri hører høytiden til, men kan samtidig gi alvorlige skader hos våre firbente familiemedlemmer. Hus... Les mer »
julemat

– Nei. Julepynt og ribbefett hører ikke hjemme i do

– Folk kaster de utroligste ting i do hjemme, sier kommuneingeniør og visepresident i Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon Kjetil Lein. Julematsesongen er i gang, og med den kommer fettet i dass som... Les mer »
katt jul

Tre av fire skal ha juletre: Dette er reglene du må følge

Selv om stadig flere velger kunstig juletre, er det fortsatt en stabil andel nordmenn som sverger til den ekte sorten. Da må juletrevettreglene holdes i hevd, skal man sørge for at juletreet... Les mer »
julebaking

Kvinner og menn gleder seg til forskjellige ting i jula

Jula er snart her, og mange gleder seg. Er det egentlig noen forskjell på hva kvinner og menn gleder seg til? Ja, det er det, viser MatPrats juleundersøkelse. Over 2000 nordmenn har... Les mer »
alkohol

Færre nordmenn gikk på byen i helgen

Utelivet ble truffet hardt i helgen av strengere restriksjoner. Tall fra BankAxept og Vipps viser en dramatisk nedgang i transaksjoner og omsetning for både barer og restauranter over hele landet. – Barer over hele... Les mer »