dating

Moderne dating: Guide for nysingle nordmenn

Hvis online-dating føles som et uløselig puslespill i søken etter den ene, er du ikke alene. – Det er litt som det gamle ordtaket om at du må kysse mange frosker for... Les mer »
sommer natur

LESERINNLEGG: Vi trenger en mer bærekraftig hyttepolitikk

Altfor mange arter og naturtyper i Norge er på rødlista. Bygging av hytter og fritidsboliger er dessverre en vesentlig årsak til at viktige naturområder går tapt. Nå må bremsene settes på. Av: WWF... Les mer »
visitdenmark

Carlsberg åpner ny attraksjon i København

En av Københavns mest populære turistattraksjoner – Visit Carlsberg, er etter en fem års omfattende modernisering snart klar til å gjenåpne som Home of Carlsberg med en ny og større utstilling. Fra... Les mer »
statskog

Statskog gir 250.000 til turportalen UT.no

Statskog bidrar med 250 000 kroner til å videreutvikle norsk, digital turplanlegging. – Den digitale inngangen til helsebringende, analoge friluftsopplevelser blir stadig viktigere. Inspirasjonen og planleggingen starter som regel på mobilen, sier... Les mer »
hund

Ny undersøkelse:
 Stadig færre hundeeiere kan reglene for båndtvang

Vi nærmer oss slutten av båndtvangsperioden i Norge, som strekker seg fra 1. april til 20. august. Dessverre er stadig færre hundeeiere klar over når det er båndtvang.  Det kommer frem i... Les mer »
seng jente

6 av 10 sier de får orgasme når de har sex

8. august feires den Internasjonale Orgasmedagen og fortsatt er det mange nordmenn som sjelden eller aldri opplever orgasme. En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at 6 av 10 nordmenn sier de alltid/nesten... Les mer »
tui

Suget etter restplasser er enormt – Rhodos er tilbake for fullt

Suget etter restplasser til sol og varme, har ikke blitt noe mindre av det ustabile sommerværet i Norge. – Det er herlig å se at Rhodos allerede er tilbake for fullt og... Les mer »
yoga bodø

Begynne å trene etter ferien? – Ikke bli overivrig

Fellesferien er over og mange kommer hjem med store ambisjoner om en sunn og positiv treningshøst. – Jeg hyller det, men vi ser hvert år at mange drar altfor hardt på i... Les mer »
fly reise ferie

Fortsatt trygt å reise til Rhodos

Skogbrannene som herjer på sørøstlige delen av Rhodos er tragiske for øya og befolkningen, og flere områder er evakuert. Det betyr ikke at hele Rhodos er utrygt eller stengt for turister. –... Les mer »
gjensidige

Italienske haglbyger ga trøbbel for norske bilister

Kraftige hagl i Nord-Italia har ført til stor pågang til Gjensidige. Fortvilte kunder med biltrøbbel tar kontakt. – Vi har fått mange titalls henvendelser fra kunder som har fått bilen ødelagt i... Les mer »