Få et billligere VPN: 7 tips

Ved hjelp av noen enkle verktøy kan du spare penger på VPN. Kombiner rabatter, kuponger og kjøp abonnementer på utvalgte datoer for å få best utslag. Her er noen strategier du kan... Les mer »
Til kvinner fordypet i gleden ved Fisk Kryssord, som viser frem den engasjerende blandingen av kameratskap og intellektuell jakt

Fisk Kryssord i Norge: En intellektuell utfordring

Fisk kryssord, en høyt elsket intellektuell tidsfordriv i Norge, har et spesielt grep på nordmenn. Denne engasjerende puslespillsformen smelter sammen nasjonens dype forankring i sjømat med utfordrende mentale opplevelser. Mange finner glede... Les mer »
En rød julekule smykker treet, symboliserer gleden og magien som følger med den kjære norske juletradisjonen

Jul i Blåfjell: En magisk juletradisjon i Norge

Jul i Blåfjell er en elsket norsk juletradisjon, som har tryllet juleglede inn i hjerter i årevis. Hvert år samles familier ved skjermene for å dykke inn i den magiske verdenen, der... Les mer »
lade elbil

Oversikt over type 2 ladere: Alt du trenger å vite

Elektriske kjøretøy (EV) fortsetter å vinne terreng i det globale markedet, og med denne økningen kommer behovet for effektive ladeløsninger. Type 2 ladere står sentralt i denne utviklingen, og tilbyr en kombinasjon... Les mer »
ofg

Noe av det sunneste du kommer til å spise i julen

Julen er tiden for god mat og hygge, og den tradisjonelle maten står sterkt blant de fleste. Ofte får vi høre at julen er tiden for fråtsing og usunne måltider. Men det... Les mer »
baking jul

MatPrat: Kvinner skal bake og pynte i jula, menn skal slappe av

Det er tydelige kjønnsforskjeller på hva kvinner og menn gleder seg mest til i jula. Kvinner skal pynte hjemmet og bake med barna, menn skal slappe av. I MatPrats årlige juleundersøkelse, utført... Les mer »
bibel jul

Lys våken: Elleveåringer overnatter i kirken

Førstkommende helg er det første søndag i advent, og mange steder er elleveåringer invitert til å overnatte i kirken fra lørdag til søndag. Arrangementet kalles «Lys våken» og markerer starten på adventstiden –... Les mer »
bodøposten android

Nytt abonnement for både 4G og 5G

Mennesker som er avhengig av mobiltelefon for å utføre særlige samfunnsviktige oppgaver kan nå få prioritetsabonnement som også fungerer i 4G og 5G nettet. – Det er avgjørende at mennesker som utfører... Les mer »
juletre

Nordmenn lar stjernetegn bestemme: Fortsetter å date selv om kjemien er fraværende

Det kan være vanskelig å navigere i dagens datinglandskap. Når du starter å date en person, er det ikke sikkert daten samsvarer med dine forventninger. Simone Quist Mathiesen, datingekspert i happn, mener dating... Les mer »
kystverket

Besøk et fyr på internett

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverket, sammen med Kystverkmusea, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til... Les mer »