ofg

Oppfordrer til sunn påskekos

For mange starter påskeferien denne helgen og mange små gleder seg til påskeegg med søte saker. Holder du igjen en stund til eller er det fulle egg til hele familien allerede nå?... Les mer »
det

Slik planlegger du fjellpåsken i siste liten

DNT-hyttene melder om strålende påskeføre og stor interesse for tradisjonell påskeferie til fjells. Her er tips og turforslag til den som starter planleggingen nå. Tidlig påske og mye snø i fjellet gir gode... Les mer »
tryg

Nå starter bulkepåsken

Fredag før påskeuken er en av de store utfartsdagene, og det er fra klokken 14 og utover det kollideres og bulkes som verst. Kanskje ikke så rart når tusenvis pakker bilen og... Les mer »
vinter trafikk vei

Bilister skifter til sommerdekk for tidlig

Krevende føre har gitt rekordmange bilskader denne vinteren. – Husk at det er bilistens ansvar å ha tilstrekkelig veigrep. – Noen bilister er for tidlig ute med sommerdekk. Det fører til ulykker... Les mer »
dating

Test deg selv: Hvilket kroppsspråk signaliserer du når du dater?

For å gjøre oss klokere på de skjulte kroppssignalene vi sender ut når vi dater, har Tinder samarbeidet med kroppsspråkekspert, Adrienne Carter. Basert på tolkninger av ulike kroppsspråksignaler fra en rekke single,... Les mer »
Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Lag vafler til vaffeldagen på lørdag

Vaffeldagen er like rundt hjørnet, og en perfekt anledning til å feire vårens anmarsj med nystekte vafler toppet med syltetøy, brunost eller rømme. «Vårfrudagen» den 25. mars er en hyllest til vaffelhjertet,... Les mer »
handeland

Oppskrift: Saftig og luftig brytebrød til grillmaten

Saftig og luftig brytebrød til grillmaten? Bak brytebrød med feta-, urte- og soltørkede tomater med denne oppskriften. Kenwood gjør det nå enda smidigere med å bake og lykkes på kjøkkenet. Den prisbelønte og... Les mer »
natur sommer barn

Rekordstor interesse for tilskuddsordning som sikrer kulturaktiviteter for barn og unge

Kulturdepartementets tilskuddsordning «Inkludering i kulturliv» tiltrekker seg stadig flere søkere. I år kom det inn søknader for nær 38 millioner kroner. ilskuddsordningen «Inkludering i kulturliv» ble lansert høsten 2020 for å sikre... Les mer »
hund

Frukt, grønt og bær hunden kan spise

Har du en hund som liker å knaske på gulrøtter?  Eller som er en ivrig blåbærplukker på skogstur? Vet du hva du absolutt ikke bør gi hunden din? Agria Dyreforsikring gir deg... Les mer »
apple

Datingappen happn lanserer ny funksjon:
 En ny måte å møte mennesker på

Med den nye funksjonen, har single alt de trenger for å ta tilbake kontrollen over kjærlighetslivet sitt i 2023. happn, en av verdens mest nedlastede datingapper, lanserer i dag en ny funksjon... Les mer »