Hadeland Glassverk

Glitrende grønne juletrær fra Hadeland Glassverk

Gran-kolleksjonen fra Hadeland Glassverk, bestående av trær og lyslykter, er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon.  Serien skaper julestemning med en ny twist. Glass med bobler og optikk gir enkle... Les mer »
nrk

Maskorama: Ny ellevill gjettelek på NRK

En ny nasjonal gjettelek skal lokke hele familien til skjermene sammen. – Dette har vi aldri sett i Norge før. Det blir veldig artig, helt ko-ko!, sier programleder for Maskorama, Silje Nordnes.... Les mer »
natur snø

Bare rundt halvparten av nordmenn bruker refleks når de går ute i mørket

I henhold til en undersøkelse utført av det ledende skadeverkstedet i Norden, Werksta, bruker 16 % av nordmenn sjelden eller aldri refleks når de går ute i mørket. Torsdag 15. oktober er... Les mer »
vinter trafikk

12 grunner til å bruke refleks

I morgen er det den nasjonale refleksdagen 2020. I fjor ble 12 fotgjengere drept i trafikken. Her er Tryg Forsikrings 12 viktigste grunner til at du bør bruke refleks. Refleks gjør deg... Les mer »
bil ratt speedometer

Bruker du bilen mer i korona-tiden? Sjekk kilometerstanden!

For å unngå smitte bruker mange bilen mer enn vanlig i år. – Har du i tillegg brukt bilen på norgesferie i sommer og i høst, bør du sjekke om du har... Les mer »
brann hus

Hold brannøvelse i høstferien

Svært få vet hva de skal gjøre dersom det brenner i boligen. – Hold brannøvelse i høstferien, oppfordrer Tryg Forsikring og Sector Alarm. – Tall fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap viser... Les mer »
Sector Alarm

Hold brannøvelse i høstferien

Svært få vet hva de skal gjøre dersom det brenner i boligen. – Hold brannøvelse i høstferien, oppfordrer Tryg Forsikring og Sector Alarm. – Tall fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap viser... Les mer »
matprat

24. september er fårikålens festdag

Det var i begynnelsen av 1970-tallet at fårikålen fikk tittelen Norges nasjonalrett. Men det var først i 1998 at retten endelig fikk sin egen festdag. Høsten er høysesong for lam, og fårikålens... Les mer »
fartsgrense

Refleks redder katteliv

Hvis man har en utendørs eventyrer er det viktig å sørge for at den blir sett i mørket. Et halsbånd med refleks kan forhindre mange ulykker i møte med trafikanter, og være en... Les mer »
klm

Air France og KLM lanserer full fleksibilitet og åpent kjøp

Air France og KLM introduserer full fleksibilitet og åpent kjøp. Air France og KLM gjør det dermed mulig for kunder å endre eller til og med kansellere bestillingen en dag før avreise. – I... Les mer »