sommer

Norgesferie med hunden? Dette må du huske på

I år planlegger flere hundeeiere å ta sommerferien i eget land. Dette kan by på stor glede, men også utfordringer for familiemedlemmet på fire ben i sommervarmen. Her gir vi noen gode... Les mer »
norboat

I år passerer vi 1 million fritidsbåter i Norge

Etterspørselen etter fritidsbåter er høy og i 2020 passerer vi 1 million fritidsbåter i Norge. Norboat – båtbransjeforbundet i Norge – forventer en sommer med mange nordmenn på sjøen. – Vi er velsignet... Les mer »
klm

Air France og KLM re-åpner nettverket sitt fra Oslo og Bergen

– Vi er glade for å starte Air France-flyvningene fra Oslo til Paris på nytt og legge til flyavganger fra Bergen til knutepunktene våre i Amsterdam og Paris. Vi ser en økt vilje... Les mer »
tui

TUI forbereder gjenåpning av egne hoteller

Mens nordmenn venter på å kunne reise til utlandet igjen forbereder TUI nå sin 10-punkts plan for gjenåpning av sine egne hoteller. Tiltakene vil gjøre det mulig for gjester å nyte ferien... Les mer »
fyrlys norge

Frykter flere båtulykker i år

Interessen for fritidsbåt har gått kraftig opp i kjølvannet av koronakrisen. Fire av ti vil bruke båten mer i år enn tidligere, viser en spørreundersøkelse for Tryg Forsikring. – Vi tror det... Les mer »
agria

Hvordan tilvenne hunden å være alene igjen

Mange hunder har de siste månedene hatt mye selskap av matmor eller matfar som har sittet på hjemmekontor. Nå som samfunnet og arbeidsplasser gradvis åpner opp, og hundeeierne skal tilbake på sine... Les mer »
reise ferie

Unikt konsept med ubegrenset sommeropphold hos Nordic Choice Hotels

Med klare råd fra myndighetene om å feriere i eget land, lanserer Nordic Choice Hotels to unike tilbud for dem som må legge om ferieplanene. Det ene gir deg muligheten til å... Les mer »
kake

Disse kakene passer perfekt til 17. mai-feiringen

I år blir 17. mai-feiringen noe annerledes enn det vi er vant med. Det vil likevel bli en markering, men feiringen i år vil i all hovedsak forgå hjemme. Mange vil nok derfor... Les mer »
bodø 17 mai

LESERINNLEGG: 17. mai er barnas dag!

Landet har stått på vent siden mars da de mest inngripende tiltakene i fredstidstid ble iverksatt. mars. Tiltakene har vært mange og noe de aller fleste ville vært foruten. Av Stortingsrepresentant Silje... Les mer »
fest alkohol

Ny undersøkelse fra happn avslører: Så lenge skal du vente med å si «jeg elsker deg»

Treffer du noen som du har begynt å bli glad i? Etter å ha datet en stund syns mange det er naturlig å si de tre magiske ordene. Men hva er egentlig... Les mer »