jylepynt nisse

Julespesial: Les alt om julen

Det er juletid rundt om i landet, og det er det også i Ranaposten.no. I den siste tiden har redaksjonen i Ranaposten.no publisert flere nyheter og artikler om julen. – Vi har de... Les mer »
natt sentrum

Nå bulkes julen inn

Uka før jul er blant de verste ukene i året innen trafikkulykker og parkeringsskader. I fjor var det vel 11000 hendelser som kostet 227 millioner kroner, viser tall fra Finans Norge. Korona... Les mer »
klarna

Snart kan du betale med Klarna i butikker

Mange er kjent med Klarnas fleksible betalingsløsninger fra netthandel. Nå blir det også mulig å benytte tjenesten via Verifones 60 000 betalingsterminaler i norske fysiske butikker og utsalgssteder, etter at Klarna og... Les mer »
vinter

Black Friday: Bare halvparten så mye bulkeskader i år

I fjor bulket vi for 40 millioner kroner på Black Friday. I år blir det bare halvparten tror Tryg Forsikring. – Med koronarestriksjoner, nettsalg og Black Week blir det færre bilskader i år,... Les mer »
google

Ny undersøkelse: Nordmenn tør ikke handle i de fysiske butikkene

Nesten halve befolkningen er bekymret for å handle i fysisk butikk i frykt for å bli koronasmittet. – Det er stor bekymring for hvordan det skal gå med de fysiske butikkene nå som restriksjonene... Les mer »
Synnøve

Mange nyheter fra Synnøve i Helgeland-butikkene

Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter. I... Les mer »
dagligvarer

En halv milliard flere kontaktløse betalinger etter økning i beløpsgrensen

Kontaktløse betalinger tar av i Europa. Nye data fra Visa viser en halv milliard flere kontaktløse betalinger etter at nærmere 30 europeiske land i vår økte beløpsgrensen. Covid-19 har forvandlet kontaktløs betaling... Les mer »
kredittkort

Korona har ført til lokalt næringslivsløft

Nordmenn handler mer lokalt etter nedstengingen, og de har blitt bedre naboer, viser en undersøkelse fra Mastercard. Koronakrisen har vært en stor påkjenning for norsk næringsliv. Men en fersk undersøkelse fra Mastercard... Les mer »
kavli

Nå kommer denne påleggsklassikeren tilbake i Rana-butikkene

Visste du at det var en nordmann som stod bak oppskriften på verdens første langtidsholdbare smelteost? Nesten 100 år etter at gründer Olav Kavli kickstartet sitt norske osteeventyr, relanserer Kavli den verdensberømte... Les mer »
dagligvarer

Streik i varehandelen er avverget

Etter mekling på overtid, ble HK og Virke til slutt enige. HK fikk gjennom kravet om avskaffelse av 12-timersregelen, som har vært et viktig krav gjennom mange tariffoppgjør. En kompetansereform og konkrete... Les mer »