MUSIKK: Ask Carol endelig ute med EP-debuten

ask carol

Ikke alle norske band blir invitert til SXSW to år på rad. Ei er det heller mange som klarer å booke turnéer i Japan, Sør-Korea og Filippinene med få eller ingen utgivelser i katalogen sin.

Dette er imidlertid bragder som Ask Thorsønn Borgen fra Trondheim og Karoline Strømshoved fra Tynset har klart – sammen. Før de begir seg ut på veien igjen er det duket for en ny milepæl for Ask Carol, når de nå endelig slipper debut-EPen.

«Ask Carol» inneholder fem låter, deriblant førstesingelen «Gonna Do It» som gikk til topps i Norge og Tyskland på Spotifys virale lister. Disse låtene er en blanding av grom rock med mye attitude, og drømmende folk-pop med bred appell, slik som på låta «Caught Up In A Race».

Både Ask og Karoline har bakgrunn fra studier i rytmisk og jazz i Trondheim og Kristiansand. På hver sin kant har de spilt i flere band og jobbet freelance for andre artister. Låtene skriver og komponerer de selv, gjerne på hytta omringet av vakker norsk natur, fjell, vann og sauer.

Med bakgrunnen i jazz er de ikke redd for å blande ulike stilarter for å oppnå sitt unike sound og kule låter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.