politiet

Slosskamp mellom mindreårige i Glasshuset

Politiet fikk melding om slåsskamp mellom 6-7 mindreårige gutter rett utenfor Burger King i 22-tiden lørdag kveld. Politiet ankom stedet, fikk kontroll på de involverte og undersøkte hva som har skjedd. Det... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
politibil

En til sykehuset etter «hendelse» i Glasshuset i Bodø

Politiet rapporterer at en person er sendt til sykehuset etter «en hendelse» i Glasshuset i Bodø torsdag kveld. En mistenkt er pågrepet i saken, forteller operasjonssentralen i Nordland. Hva hendelsen går ut... Les mer »
valhalla

Valhalla gastrobar i Bodø med villsvin og rein på menyen

Trond Kristian Solås åpnet nylig dørene til Valhalla i Glasshuset i Bodø sentrum. Valhalla ligger i lokalene til tidligere Smiths Sportsbar og satser på en spennende matmeny. – Maten på Valhalla er nordisk inspirert, vi... Les mer »
politi

Slåssing i Glasshuset: En person til legevakta

Politiet i Bodø rapporterer at to personer slåss i Glasshuset i Bodø natt til søndag. Begge personene skal være i 20-årene. Den ene personen fikk et kutt i hodet og ble kjørt... Les mer »
politi

Travel natt med mye bråk for politiet i Bodø

Natt til søndag: Først måtte politiet på en privat adresse å be folk om å dempe volumet, senere måtte politiet skille to unge menn utenfor Samfunnet som var i håndgemeng. Deretter måtte... Les mer »
elkjøp

Elkjøp Phonehouse blir kontantfri

Stadig færre kunder handler elektronikk med kontanter. Nå velger elektronikkjeden å teste kontantfrie Phonehouse-butikker, og samtidig tilby flere betalingsalternativer. Det betyr at Elkjøp Phonehouse-butikken i Glasshuset i Bodø blir kontantfri. Besøkende hos... Les mer »
glitter

Vårens motemust: Ny shopperveske fra Glitter

Den nye vesken er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Shoppervesken kommer i tre forskjellige varianter: svart, beige og med striper. Shoppervesken vil være i butikkene i Glasshuset og City... Les mer »
politibil

Stjal jakke fra butikk i Glasshuset: Tatt av politiet

En mann på 50 år stjal en jakke fra en butikk i Glasshuset og løp derfra torsdag ettermiddag, opplyser politiet i Bodø. Politiet fikk fatt i mannen og 50-åringen ble avhørt og... Les mer »
passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »