Nærings- og fiskeridepartementet

Sjekk hvor mye din kommune får fra Havbruksfondet

Over 3 milliarder kroner utbetales snart til kommuner og fylkeskommuner med oppdrettsvirksomhet. Nå kan du se hvor mye din havbrukskommune får. – Kystkommunene spiller en viktig rolle i å legge til rette... Les mer »
lommebok

LESERINNLEGG: Regjeringen og stortingsflertallet har glemt nordmenn som sliter

Debatten på NRK med Fredrik Solvang tirsdag den 22. november var en skandale forestilling. Av: Vidar Kleppe, Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Demokratene. Jeg kan ikkke med min beste vilje forstå at... Les mer »
prisjakt

Black Friday-opptelling: – Ikke den elleville kjøpefesten mange hadde håpet på

Black Friday ble ikke den elleville «kuppdagen» mange kjøpelystne hadde håpet på. – Snittrabatten på de beste tilbudene i nettbutikkene var lavere enn i fjor, og andelen tilbud, som fremstod bedre enn... Les mer »
some mobil

Stopper over en million svindelsamtaler i måneden

Svindel og misbruk av telefonnummer er et økende problem i Europa, men nye tiltak gir resultater. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har i lengre tid arbeidet sammen med mobilselskaper for å redusere antall svindelforsøk. Både... Les mer »

Hva vil det si for kontoen hvis boligrenten dobler seg de neste årene?

Det er ingen hemmelighet at boligrenten har steget i løpet av den siste tiden. Og selv om det kanskje ikke har hatt for mye av en innvirkning på bankkontoen din enda, kan... Les mer »
Skatteetaten

LESERINNLEGG: Likebehandling og betaling av riktig skatt viktig i pendlerboligsakene

Hovedprinsippene i pendlerregelverket er klare og gjelder for alle. Skatteetaten har ansvaret for å behandle alle likt og at riktig skatt blir betalt. Av: Skattedirektør Nina Schanke Funnemark, Skatteetaten. I over ett... Les mer »
iphone

Ny sperre hindrer «politisvindel» fra falske numre

I november går alle norske teleoperatører sammen om å blokkere muligheten for at kriminelle skal kunne misbruke norske fastnettnumre via såkalt spoofing. Det vil gjøre det mye vanskeligere for svindlere å gi... Les mer »
vipps

EU-kommisjonen gir grønt lys for Vipps MobilePay

Fusjonen mellom Vipps og MobilePay er godkjent av EU-kommisjonen. – Dette gir oss uendelige muligheter for forenkling i Norden, sier Vipps-sjef Rune Garborg. EU-kommisjonen har fredag 21. oktober gitt godkjennelse for fusjonen... Les mer »
nordea

Nordea tar markedsandeler i en utfordrende tid

Folk tar langsiktige valg for egen pensjon og større andel med innskuddspensjon. Nordea fortsetter å ta markedsandeler innen Egen Pensjonskonto Nordea Liv forvalter til sammen 181 milliarder kroner og endte med et... Les mer »
fartsgrense

– Mange betaler for bortkastet ladestrøm

Å lade bilen med stikkontakt er ikke bare mer brannfarlig enn å bruke ladeboks. – Opp til 30 prosent av strømmen kan gå tapt fra støpselet til bilen din. Det blir dyrt... Les mer »