skatt

2 av 10 tror boligprisene vil være lavere om ett år

Samtidig venter 5 av 10 at boligprisene vil være høyere ett år frem i tid, det viser NBBLs boligmarkedsbarometer for september. Boligprisforventningene er om lag uendret fra august, og markert lavere enn... Les mer »
if

Tre av fire kan rammes av elsykkelbrann innendørs

Et vanlig brannslukker vil aldri klare å slukke batteribrann i en elsykkel eller elsparkesykkel, ifølge branneksperter. Flesteparten lader farkostene innendørs, viser ny undersøkelse. Tre av fire som eier en elsparkesykkel eller elsykkel... Les mer »
lofotfiske

Støtte til førstegangsinvestering i fiskebåt og redskaper

Sametinget har bevilget 300 000 kroner i støtte til Kristine Edgarsdatter Vinje med firmaet Leron AS i Karlsøy kommune, til kjøp av fiskefartøy og redskaper Leron AS skal hele året drive fangst av... Les mer »
iphone

Langt flere foretrekker å netthandle fra mobilen

Halvparten av oss foretrekker nå å bruke mobilen når vi netthandler. Det er en kraftig økning fra fjoråret, viser Klarnas shoppingundersøkelse for 2. kvartal 2023. Mobiltelefonen blir i økende grad også foretrukket... Les mer »
sommer natur

Slik sparer du strøm på hytta i sommer

Høy rente og svak krone. I år er det mange som velger å feriere på hytta. Men uten strømstøtte og en nettleie «ingen» forstår, kan sommerens strømregning bli høy. Det er nærmere... Les mer »
google

Sjokktall: 280 000 nordmenn har blitt lurt av en falsk nettbutikk det siste året

Sommerferien er høysesong for netthandel – og svindel. Bare i løpet av det siste året kan rundt 280 000 nordmenn ha blitt lurt av en falsk nettbutikk. Samtidig oppgir flere nordmenn at... Les mer »
lade elbil

Én av tre dieselbilister kan lade hjemme

Det er et enormt potensial for elbiler i distriktene, viser en ny undersøkelse fra NAF. – I distriktene og blant dagens eiere av diesel- og bensinbiler har flesteparten enten tilgang til lader,... Les mer »
coca cola

Årets Pantedugnad er i gang

Pantedugnaden – en nasjonal pantekonkurranse for norske fotballklubber – er nå i gang. Målet er å øke returgraden av flasker i nærmiljøet rundt klubbene, til glede for både miljø og klubbkasser. Coca-Cola... Les mer »
matbutikk

Rødt-politiker i Nordland ber regjeringen fjerne matmomsen

– Matmoms er en usosial belastning, som fører til større ulikheter i samfunnet og som slår ekstra inn når husholdningsøkonomien presses, sier fylkestingsrepresentant for Rødt, Per-Gunnar Skotåm. Han fikk med seg fylkestinget... Les mer »
eiendom

Oppgang i boligprisene første kvartal

– Eiendom Norges regionsrapporter for første kvartal 2023 viser en oppgang i boligprisene i alle områdene i landet. Det er normalt med oppgang i første kvartal og selv med dyrtid og høye... Les mer »