Refinansiering av forbrukslån

Refinansiering av forbrukslån er en viktig finansiell strategi som mange i Norge benytter seg av for å forbedre sin økonomiske situasjon. Her skal vi ta en nærmere titt på aspektene ved refinansiering... Les mer »
julegave

Pass på: Nettsvindel øker under julehandelen

Samtidig som forbrukere forbereder seg på uslåelige tilbud og butikker og fintech-selskaper forbereder seg på rekordsalg, er omfanget av svindel knyttet til betaling større enn noen gang. Markedsdata viser en bekymringsfull økning... Les mer »
facebook

Posten misbrukes i Facebook-svindel

Posten-merkevaren blir utnyttet i kyniske svindelforsøk rettet mot privatpersoner gjennom både falske Facebook-profiler og ulike annonser. Posten Bring har besluttet å stoppe all annonsering for Posten på Facebook og Instagram med umiddelbar... Les mer »
elkjøp

Elkjøp og Virke ba Statsministeren kutte momsen på reparasjoner

Oppfordringen til Statsminister Jonas Gahr Støre var klar da han besøkte Elkjøps verksted for å lære om reparasjoner og diskutere sirkulærøkonomi. – Elkjøp og handelen er et avgjørende bindeledd mellom myndigheter, produsenter... Les mer »
Riksrevisjonen

Enova kunne fått mer ut av pengene

Det viser en ny undersøkelse fra Riksrevisjonen. Enova skal være et effektivt virkemiddel for å nå Norges klimaforpliktelser og lykkes med omstillingen til et lavutslippssamfunn. – Det er ikke tilfredsstillende at Enova... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast: Finansierer Norge islamsk terror mot Israel?

I en fersk podcast diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani det islamske terror-angrepet i Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk. Podcasten... Les mer »
frivillighet moms

Frivillighet Norge: Statsbudsjettet gir ingen garanti for full momskompensasjon

– Det er bra regjeringen sier at frivilligheten skal få full momskompensasjon og øker bevilgningen betydelig, men vi er skuffet over manglende regelstyring av ordningen. Regelstyring vil gi frivilligheten den garantien vi... Les mer »
nybil bruktbil

Advarer mot avgifter som gjør elbil dyrere

Norske husholdninger har fått dårligere råd, og sammen med økte elbilavgifter fører dette til en kraftig brems i elbilsatsingen. Elbilforeningen advarer nå finansministeren mot en ny runde med økte elbilavgifter. – Det vil... Les mer »
elsparkesykkel

1 av 10 skolebarn bruker elsparkesykkel – Mange er uforsikret

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 1 av 10 foreldre til skolebarn at barna bruker elsparkesykkel til eller fra skolen. – Mange av disse er uforsikrede private elsparkesykler, og prisen kan... Les mer »
skatt

2 av 10 tror boligprisene vil være lavere om ett år

Samtidig venter 5 av 10 at boligprisene vil være høyere ett år frem i tid, det viser NBBLs boligmarkedsbarometer for september. Boligprisforventningene er om lag uendret fra august, og markert lavere enn... Les mer »