tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Kostbar og inhuman villfarelse?

Som opptakt til årets giverlandsmøte for de palestinske selvstyremyndighetene fikk vi også denne gangen oppleve et velregissert bakteppe fra NRK hvor Sidsel Wold gjentok den årvisse fortellingen om jødiske bosettere som brenner ned oliventrærne for de palestinske... Les mer »
coop norge

Coop og kundene støtter Rosa sløyfe med over 10 millioner

I oktober støttet Coops kunder Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe frukt og grønt, utvalgte hygieneprodukter og donasjonsvarer. For andre året på rad endte bidraget på over 10 millioner kroner. Målet med Rosa... Les mer »

Sånn kan du spare strøm i vinter

Vinter betyr dyrere strømpriser, men i år er strømprisene ekstra høye, og dette gjør at mange går aktivt inn for å spare strøm. I en kald og mørk tid er det naturlig... Les mer »
naf

Ny regjering: Dyrere med bensin- og dieselbiler fra nyttår

Nivået for antall passasjerer på tog- og annen kollektivtrafikk ligger nå på mellom 75 og 80 prosent av nivået før korona-pandemien. Både NAF og en rekke kollektivselskaper har bedt om at krisemidlene... Les mer »
fremtind

Frykter høy strømpris vil gi flere frostskader

Skrur du ned varmen i huset for å spare penger? Da er du ikke alene. En fersk undersøkelse viser at 6 av 10 nordmenn vurderer å senke varmen for å redusere strømforbruket.... Les mer »
frende

Disse millionskadene kan enkelt unngås

Enkel forebygging rundt hus og hytte kan spare deg for store summer. – Altfor få tar grep for å sikre eiendommen sin mot høststormer. Skadene koster nordmenn millioner hvert år. Det sier... Les mer »
frivillig

Statsbudsjettet 2022: – Feil å kutte momskompensasjonen for frivillige nå

I statsbudsjettet for 2022 foreslår regjeringen Solberg at det bevilges 1,75 mrd. kr til momskompensasjon for frivillige organisasjoner. Dette er en nedgang på 50 millioner fra 2021. Frivillighet Norge etterlyser regelstyring av... Les mer »
penger

Kredinor: – Nedgang i nordmenns inkassogjeld

Finanstilsynets statistikk fra første halvår 2021 viser en nedgang i nordmenns inkassogjeld. Dette er et oppsiktsvekkende fall og viser at nordmenn har blitt bedre betalere gjennom pandemien. Finanstilsynets halvårlige statistikk viser at... Les mer »
kontor internett

Storhandling av aksjer blant de profesjonelle traderne

I tillegg til å være en dominerende aktør blant private sparere har også Nordnet en stor andel av de private profesjonelle kundene. De såkalte «daytraderne». September viser seg nok en gang å... Les mer »
fartsgrense

Nå blir bilforsikring billigere for unge

Yngre er blitt dyktigere til å kjøre bil, viser skadestatistikken. Forsikringsselskapet If endrer derfor bonusreglene så prisen på bilforsikring går ned for førstegangskjøpere. Skadetallene med unge førere bak rattet synker. Andelen skader... Les mer »