politi

Trafikkulykke ved Helgelandsbrua

Politiet tror at en utforkjøring ved Helgelandsbrua lørdag skyldtes at sjåføren sovnet av, melder NRK. Ifølge politiet framsto sjåføren som uskadd. Det er tatt midlertidig beslag i førerkortet, ifølge NRK. Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Straumøya i Bodø – To personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke ved Straumøya i Bodø natt til tirsdag. En bil kjørte i grøfta og rullet rundt. Det var to personer i bilen. Begge var bevisste, men det var... Les mer »
kalkulator

Befolkningsnedgangen på Helgeland fortsetter

Det blir stadig litt færre folk i Helgeland, det skyldes ikke bare noe lavere fødselstall men også økt fraflytting fra kommunene på Helgeland. Statens desentralisering av offentlige etater til «Kjerneregioner» i Distrikts-Norge... Les mer »
service mottak

Studenter varsler rettssak dersom de ikke får fullføre studiene på Nesna

De har nå engasjert advokat for å kunne fullføre graden sin på samme studiested de ble tatt opp. – Det er synd at vi måtte å gå denne veien, men vi har... Les mer »
coop

Mobilbetaling tar av i Coops butikker i Helgeland

Berøringsfri betaling i kassen gjør at rekordmange har tatt i bruk Coops mobilbetalingsløsning Coopay de siste ukene. Coop ble i fjor høst den første dagligvarekjeden i Norge med egen mobilbetalingsløsning, og over... Les mer »
sykemelding

Koronaviruset: Rødøy kommune oppfordrer til god hygiene

God håndhygiene (vask eller sprit), god hostehygiene (papirlommetørkle eller albue) og å holde avstand til andre er fremdeles det viktigste du bidrar med, oppfordrer Rødøy kommune. Det er for tiden ingen med... Les mer »
lege

Koronakrise i Sørfold

Mye tid og ressurser i kommunen går med til koronaberedskap. Kommunens kriseledelse har møter annenhver dag. I tillegg er det jevnlige møter med Fylkesmannen og mellom kommunene i Salten, opplyser Sørfold kommune.... Les mer »
sykehus doktor

Over 100 personer testet for koronaviruset i Fauske

Fauske kommune opplyser idag fredag at det er gjennomført over 100 tester på personer i Fauske for koronavirus smitte. Så langt er ingen personer registrert smittet. Det er tatt 102 to tester,... Les mer »
coronaviruset

Ny forskrift om utvidet karantenebestemmelse i Gildeskål kommune

For å forebygge og begrense smitte, og beskytte sårbare grupper har Gildeskål kommune v/kommuneoverlegen med hjemmel i smittevernloven § 4-1 første ledd litra d), femte ledd, jfr. første ledd vedtatt utvidede karantenebestemmelser, ifølge... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: Ingen smittet i Hamarøy kommune

Det er pr. 21. mars kl. 21.00 ikke bekreftet noen tilfeller av koronavirus i Hamarøy kommune. Hamarøy kommune følger situasjonen i samråd med nasjonale myndigheter, opplyser komunen. Har du generelle spørsmål om... Les mer »