vegvesenet

Ny asfalt på E6 i Saltdal

I årets reviderte nasjonalbudsjett kom det en ekstra bevilgning til vegvedlikehold. Blant annet har det blitt 20 kilometer ny asfalt på E6 i Saltdal, ifølge Bodøposten. Den nye asfalten er blitt godt... Les mer »
nfk

Sommerrute til Myken også i 2024

Selv om det synes lenge til den lyse årstiden i Nordland, avslører fylkesrådet allerede nå at sommerruta til Myken blir å gå også i 2024. – Ruta har vært en stor suksess... Les mer »
bil ratt speedometer

Vefsn kommune: Veg til Marsøra stengt i forbindelse med vegarbeid

Arbeidene med å kle steinfylling på den oppfylte delen på vegen til Marsøra har startet, melder Vefsn kommune.. Vegen vil bli stengt mens arbeidene pågår, men vil være åpen for bruk uten ordinær arbeidstid. Arbeidene vil... Les mer »
nfk

Vil ha havvind på Helgeland

– Nordland Arbeiderparti sier et klart ja til utvikling av havvind-prosjekter på Helgeland, og vi mener det beklagelig at dette området er ikke er med i gruppen som åpnes i 2025, sier gruppeleder... Les mer »
mat pleie sykehus

Støtter Helgeland Rehabilitering i Sømna

– Helgeland Rehabilitering i Sømna har siden 1980- tallet gitt et godt tilbud av spesialisert rehabilitering til innbyggerne på Helgeland. Dette har vært et viktig tilbud nært der folk bor, og dette... Les mer »
nfk

Nei til vindkraft til havs på Helgeland

– Målsettingen om utbygging av 30 GW vindkraft til havs utgjør det største naturinngrepet i Norge noensinne, og vil kreve enorme økonomiske ressurser som kan brukes mer fornuftig, heter det i en uttalelse... Les mer »
nfk

Får 100 millioner kroner til felles idrettshall i Vefsn

– Fylkesrådets bidrar med 100 millioner kroner til Vefsn kommune for å få på plass en ny og moderne idrettshall. Den vil dekke behovene både for skolene, idrettslag og den nye videregående... Les mer »
elden

Straffen for biljakt på Helgeland satt kraftig ned

En kvinne som er dømt for en biljakt og andre forhold på Helgeland, har fått nedjustert straffen fra sju til fire måneders fengsel. – Tingretten tok for hardt i, sier forsvarer Jonas... Les mer »
fartsgrense

Veien over Korgfjellet stengt for vinteren

Korgfjellveien er stengt for vinteren, opplyser Vesn kommune. Korgfjellet er et fjellområde på Helgeland i Nordland mellom Hemnes og Vefsn kommuner. Vefsn kommune har ikke opplyst når veien åpner igjen. Les mer »
kulturminnefondet

Hundberghuset på Træna får midler fra Kulturminnefondet

Det gule huset ligger for seg selv på en odde og er det første man ser når man kommer til øya Sanna i Træna Kommune. Hundberghuset ligger i vakre særegne omgivelser, og... Les mer »