sykemelding

Drag legekontor åpner 28. januar

Drag legekontor skal holde åpent hver torsdag fra og med uke 4. Det vil være to leger tilstede, som også ivaretar helsestasjon, opplyser Hamarøy kommune. Dette er en midlertidig ordning som avhenger... Les mer »
munnbind

Ett nytt smittetilfelle i Hamarøy

Siste døgn er det registrert ett nytt smittetilfelle av covid-19 i Hamarøy kommune som er kjent nærkontakt fra før. Det er til sammen 21 påvist smittede i kommunen. Ordfører Britt Kristoffersen er... Les mer »
sykehus doktor

Fem smitte-tilfeller i Hamarøy

I Hamarøy er det i dag registrert fem nye smitte-tilfeller av covid-19, opplyser ordfører Britt Kristoffersen. Alle de fem er satt i isolasjon, og kommunen har satt i gang smittesporing. – Nå må... Les mer »
reinsdyrslede

Mann og reinsdyrslede obeservert på Helgeland

Redaksjonen i Ranaposten.no har fått inn flere tips fra flere kilder om at det er observert en mann på en reinsdyrslede reisende luftveien ved flere tettsteder på Helgeland onsdag kveld. – Tipsene vi... Les mer »
fiske transport industri

Nova Sea på Helgelandskysten hardt rammet av ferge- og hurtigbåtstans

Sjømatkonsernet Nova Sea på Lovund ytterst på Helgelandskysten er hardt rammet av ferge- og hurtigbåtstansen onsdag, opplyser NRK. Samtlige hurtigbåter og ferger fra rederiet Boreal ble beordret til kai etter at Sjøfartsdirektoratet... Les mer »
munnbind

Nytt tilfelle av korona i Fauske kommune

I går fikk Fauske i Salten et nytt bekreftet tilfelle av covid-19. Dette dreier seg om importsmitte og personen var allerede i innreisekarantene. Vedkommende har ingen nærkontakter i kommunen. Smittevernlege/konstituert kommuneoverlege, Gregory... Les mer »
konsert

25.000 kroner til ungdommen i Sørfold

Ungdomsrådet har fordelt tilskudd. Kjeller`n ungdomsklubb får 12.500 til led-lys, spill og oppussing og elevrådet ved Røsvik skole får samme sum til biljardbord og maling, opplyser Sørfold kommune. Med grunnlag i delegasjonsreglement... Les mer »
vindkraft

Regjenringen vil ha vindkraft ved Træna på Helgelandskysten

Femti kilometer ut i havet vest for Træna ønsker regjeringen å åpne for det gigantiske vindkraftverket Træna Vest, på et 700 kvadratkilometer stort havområde, opplyser Document. – Det er 20 år siden... Les mer »
ncc

Sjøentreprenøren utdyper Reipå havn

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Meløy kommune i Nordland om mudringsarbeider for utdyping og utvikling av Reipå havn.  Reipå Havn i Meløy skal utvikles for framtidens fiskerinæring. I denne forbindelsen har... Les mer »
Synnøve

Mange nyheter fra Synnøve i Helgeland-butikkene

Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter. I... Les mer »