politi

Kollisjon i Bodø – Seks personer involvert

Politiet rapporterer at i rundkjøringa ved Esso Bodøelv i Bodø har to personbiler kollidert lørdag kveld i 20-tiden. Ved ulykkesstedet ble det ikke rapportert om personskader, men veien ble stengt og nødetatetene... Les mer »
avtale enighet

Miljøfyrtårn til Kunnskapsparken Helgeland

I kommunestyret 29. september fikk Kunnskapsparken Helgeland overrakt beviset på at de er sertifisert som Miljøfyrtårn. Connie Sperstad fra Kunnskapsparken Helgeland mottok prisen. – Kunnskapsparken Helgeland er et regionalt innovasjonsselskap med ansatte i Mosjøen,... Les mer »
cappelen damm

Roy Jacobsen følger opp suksessromanene fra Helgelandskysten

Roy Jacobsen er en av Norges mest leste forfattere. Flere av bøkene hans, som «Seierherrene» og «Vidunderbarn», er blitt folkelesning i Norge.  Også de tre romanene «De usynlige», «Hvitt hav» og «Rigels øyne» har oppnådd stor... Les mer »
politi

Råkjørte i Bodø: Tatt for pirattaxi

Utrykningspolitiet stoppet en bilfører i slutten 30-årene natt til søndag i Bodø, da viste det seg at mannen også drev pirattaxivirksomhet. Passasjeren i bilen la alle kortene på bordet, og ble kjørt... Les mer »
politi

Mann falt i Røssvatnet i Helgeland

Politiet rapporterer at en mann falt i vannet under fisking i Røssvatnet i Helgeland mandag kveld i 20-tiden. Mannen ble hentet av Luftambulanse og ble fraktet til sykehuset i Bodø. Brannvesen og... Les mer »
politi

Full mann utvist fra sjenkested i Meløy – Kjøre avgårde i båt

Politiet fikk melding om en mann som var for beruset til å komme inn på et skjenkested i Meløy natt til lørdag i 21-tiden. Mannen satte seg så i en båt og... Les mer »
speed sommer

Vil starte byggingen av Hålogalandsveien

– Det prosjekt Hålogalandsveien trenger nå er finansiering og tidligst mulig oppstart, ikke forsinkelser og utsettelser, skriver Vesterålen regionråd i et brev til samferdselsminister Knut Arild Hareide og fylkesråd Bent-Joacim Bentzen. I... Les mer »
brann

Brann i trafo i Sandessjøen: Flere boliger uten strøm

Politiet rapporterer om at nødetatene rykket ut til brann i en trafo i Sandnessjøen natt til fredag i 23-tiden. Brannen var slukket av seg selv før nødetatene ankom. Noen boliger i området... Les mer »
kino

Kulturprisen 2020 i Meløy: Ønsker forslag til kandidater

Meløy kommunes kulturpris deles årlig ut til en person eller organisasjon som ved kulturell virksomhet har nedlagt tjenestefullt arbeid til fremme av kulturlivet. Nå ønsker kommunen at man skal sende inn forslag... Les mer »
bedrift lønn avtale

Over 1 million kroner i koronastøtte til bedrifter i Sørfold

Sørfold kommune har fått tildelt kr. 1.100.000,- til næringsfondet for å støtte lokale bedrifter i forbindelse med Covid-19. Tilskuddet tildeles etter søknad, opplyser Sørfold kommune.  Tildelingskriteriene er satt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.... Les mer »