uis

Forskningsprosjekt skal gjøre undervisningen mer engasjerende

Lærer Olaug Ueland får tilbakemeldinger på undervisningen fra en personlig coach. Målet er at samhandlingen med elevene blir enda bedre, og at undervisningen blir mer engasjerende. Olaug Ueland er lærer ved Dalane... Les mer »
delta

Årets tillitsvalgt Marit Rindem Garaas: – Viktig at ansatte er organisert

Kokk Marit Rindem Garaas i Flesberg kommune får Deltas tillitsvalgtpris i 2022 for bra samarbeid med arbeidsgiver og gode løsninger for medlemmene. Hvert år deler fagforeningen Delta ut en pris til en av sine 3000... Les mer »
fagforbundet

Høyesterettsdom i kreftsak avdekker alvorlig hull i regelverket

I 15 år jobba Henry Sørensen som røykdykker. Så fikk han kreft. Fagforbundet har tatt kampen for å få kreften godkjent som yrkessykdom helt til Høyesterett, men en nedslående dom viser at... Les mer »
Kystrederiene

Kystrederiene: Enighet i lønnsoppgjøret

Det ble på overtid natt til lørdag 12. november enighet i meklingen i lønnsoppgjøret mellom Kystrederiene og Norsk Sjøoffisersforbund, Norsk Sjømannsforbund og Det Norske Maskinistforbund. Sjømannsorganisasjonene vil nå sende resultatet ut til... Les mer »
fagforbundet

Barnehagestreiken fortsetter: – Ingen vilje fra PBL

Tirsdag formiddag gikk partene i barnehagestreiken fra hverandre uten resultat. Barnehagestreiken fortsetter dermed – med fornyet styrke fra 9. november. – Vi beklager overfor de som blir rammet, men PBL ga oss... Les mer »
tjen penger online

– Utrente ansatte utgjør en stor risiko

En ny studie viser at mer enn hver femte ansatt som ikke har fått sikkerhetsopplæring, ikke vet hvem de skal kontakte ved et sikkerhetsbrudd. – Utrente ansatte utgjør en stor risiko for... Les mer »
virke

Enighet i mekling for apotekbransjen

Virke og Parat ble fredag morgen enige hos riksmekleren om overenskomst for apotekteknikere.  – Vi er fornøyde med at vi har kommet til en enighet og avverget streik i apotekbransjen, sier Mille... Les mer »
dhl

DHL Express fortsatt den beste arbeidsplassen i Europa i 2022

For andre året på rad er DHL Express, verdens ledende internasjonale leverandør av ekspresstjenester, kåret til den beste arbeidsplassen i Europa på Great Place to Work® sin årlige rangering. Great Place to... Les mer »
cv mal

– Effektivt for svindlere å utgi seg som HR-avdelingen

Nye phishing-testresultater viser at ansatte ofte faller for e-poster som ser ut til å komme fra HR-avdelingen. – Svindlere har økt sjanse for å lykkes hvis de utgir seg som HR. Derfor... Les mer »
adecco

ISS og Adecco inngår samarbeid for Ukraina

Krigen i Ukraina har gjort sterkt inntrykk. Adecco og ISS ønsker å hjelpe med det vi kan best – få folk i jobb. ISS rekrutterer rundt 1500 medarbeidere i året, og mange... Les mer »