coronaviruset

Nye smittetilfeller ved barneskole i Rana

Rana kommune har i kveld fått melding om at ytterligere to personer ved Lyngheim barneskole har testet positivt for koronavirus, ifølge NRK. I alt er fire personer smittet og fire klasser berørt,... Les mer »
frykt redsel

Koronasmitte ved barneskole i Rana

En elev ved Selfors barneskole i Rana er koronasmittet. Smitten gjør det nødvendig å ta ut elever og ansatte ved tredje trinn, opplyser Rana kommune. Disse er kontaktet av smittesporingsteamet, og skal... Les mer »
politiet

Mistet førerkort etter trafikkuhell i Mo i Rana sentrum

Politiet melder om et trafikkuhell i Mo i Rana sentrum natt til lørdag i 4-tiden. En bil med to personer kjørte i grøfta og veltet på taket. Det skal ikke ha vært... Les mer »
munnbind

Syv nye smittetilfeller i Rana

Det ble meldt om syv nye smittetilfeller i Rana 11. november.​ ​Seks av disse har kjent smittekilde. Fra de siste dagene er det to personer som har ukjent smittekilde, opplyser Rana kommune.... Les mer »
leker barn

Barnehageavdeling i Rana stengt

En avdeling ved Tusenbein barnehage i Rana er stengt etter at en ansatt testet positivt for koronavirus, opplyser NRK. Tolv barn og seks voksne er satt i karantene, ifølge Rana Blad. De øvrige... Les mer »
bolig kjøkken brann

Brann i Øverdalen i Rana: To personer skadet

Nødetatene har vært på en privatadresse i Øverdalen i Rana etter det oppstod brann i en elektrisk ovn i 7-tiden søndag morgen. Brannen var slukket når nødetatene kom frem. To personer tatt... Les mer »
skole universitet

Rana ungdomsskole og Polarsirkelen videregående skole stengt

Alle elever ved Rana ungdomsskole blir holdt hjemme resten av denne uken, opplyser kommunen. Det samme gjelder ved Polarsirkelen videregående skole, opplyser Rana Blad. Årsaken er smitteutbruddet i kommunen, ifølge NRK. Les mer »
politi

Tatt for fyllekjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at en bil ble stanset i sentrum. Føreren mistenktes for ruspåvirket kjøring og bevissikring ble utført. Men ruspåvirket kjøring var bare ett av problemene: bilføreren anmeldes også for kjøring uten... Les mer »
politi

Togpassasjer havnet i fyllearresten i Rana

Politiet fikk en melding om en aggressiv og beruset mann som nektet å forlate toget i Rana natt til fredag i 1-tiden. På grunn av atferden ble mannen pepret av politiet. En... Les mer »
politi

Bilrømling tatt i Rana

I Rana har politiet kontroll på bilføreren som stakk av tidligere onsdag kveld, opplyser NRK. Det var under en trafikkontroll på Langneset i Rana kommune at en bil stakk av fra politiet. Under... Les mer »