storm hav sjø

Storm i Nordland: Fem boliger evakuert i Rana

Operasjonsleder i Nordland politidistrikt Kai Eriksen, opplyser om at de har evakuert fem boliger som følge av høy vannstand i området. De evakuerte blir nå tatt vare på hotell, melder VG. På... Les mer »
politi

Hyttebrann i Rana: Hytteier etterforskes

Nødetatene rykker ut til en brann i en hytte ved Umskardet i Rana lørdag i 13-tiden. Politiet kom i kontakt med vitner i nærheten av brannstedet og fant ut at det skal... Les mer »
coronaviruset

To smittetilfeller i Rana

Rana kommune fikk sent onsdag kveld melding om at to personer bosatt i Rana har testet positivt for covid-19. Smitten har skjedd i utlandet, og begge var del av samme reisefølge. De... Les mer »
kavli

Nå kommer denne påleggsklassikeren tilbake i Rana-butikkene

Visste du at det var en nordmann som stod bak oppskriften på verdens første langtidsholdbare smelteost? Nesten 100 år etter at gründer Olav Kavli kickstartet sitt norske osteeventyr, relanserer Kavli den verdensberømte... Les mer »
Nordvik Toyota Mo i Rana

Nordvik Toyota Mo i Rana lokker med dobbeltpremiere: RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid

Det er ikke hverdagskost at Nordvik Toyota Mo i Rana samtidig lanserer to nye bilmodeller. Nå har RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid premiere i Norge, og Toyota-forhandler Nordvik forventer stor interesse for... Les mer »
ambulansebil

Boligbrann i Selfors i Rana

Utrykningsenheter rykket ut til Selfors i Rana 1 14-tiden onsdag etter en melding om at det kunne være brann i en enebolig. Politiet oppretter sak da det har vært brann på stedet.... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Dunderlandsdalen i Rana: En skadet

En person er blitt fratatt førerkortet etter trafikkulykken i Dunderlandsdalen i Rana onsdag kveld. Ulykken skal ha skjedd under en forbikjøring, ifølge politiet. En av bilførerne ble sendt til sykehus for sjekk. Les mer »
politi

Savnet mann i Rana funnet

Politiet startet, med frivillige letemannskaper, søk etter en savnet mann mandag. Politiet søkte i følgende områder: Rana, Skongseng og Laliaveien. Den savnde mannen ble funnet tirsdag i 17-tiden. Mannen ble overtatt helse... Les mer »
fartsgrense

Røkjørte på Ranberget – Mistet førerkortet

Utrykningspolitiet har gjenomført en laser fartskontroll i natt på E12 ved Ranberget natt til lørdag. En bilfører ble målt til 89 km/t. i 60-sonen. Dermed ble førerkortet tatt i beslag, dessuten ble... Les mer »
politi

Seks tatt i laserkontroll i Rana

Politiet har gjennomført laserkontroll i Langdalen på Ytteren i Rana mandag kveld. Resultatet ble seks forenklede forelegg. Politiet melder at høyeste måling under laserkontrollen var 70 km/t i 50-sonen i Langdalen på... Les mer »