politi

Politiet måtte oppløse ungdomsfest på Selfors

Mange unge ungdommer var samlet ved Varmosletta på Selfors i Mo i Rana natt til lørdag. Natteravner mente festen var kommet ut av kontroll. Det skal ha vært mye alkoholbruk og støy.... Les mer »
reiser

Stortinget sa ja til Polarsirkelen lufthavn

I dag har Stortinget vedtatt at Polarsirkelen lufthavn skal bygges på Hauan i Rana kommune, opplyser Rana Blad. Flyplassen skal stå ferdig 2025. Bare Rødt stemte mot. De oppfølgende punktene, at lufthavnene i... Les mer »
primula blomster

Blomsterpikene i Rana er i farta

Blomsterpikene i Rana er snart i gang med å gjøre Mo i Rana til en fargerik oase denne sommeren. 30.000 planter venter på å bli satt ut i omgivelsene våre til felles... Les mer »
vann

Drikkevannet i Mo i Rana friskmeldt

Vannet fra Mo vannverk er nå friskmeldt, og kokevarselet for innbyggerne i Mo i Rana oppheves, opplyser NRK. Det betyr at vannet på Mo igjen er trygt å drikke uten koking først. Les mer »
fabrikk

Elkem Rana investerer 114 millioner

Elkem Rana investerer 140 millioner kroner i nytt utstyr for å øke produksjonen, og redusere utslipp, opplyser NRK. Gevinsten vil være økt produksjon, reduserte utslipp av CO2, NOx (nitrogenmonoksid), og støv til... Les mer »
sommer bryllup

Rana kommune: – Ingen vigsler i juli måned

På grunn av feieavvikling blir det ingen vigsler i Rana kommune i juli måned.​ En kommunal vigsel er en enkel seremoni, det er ordfører og varaordfører som vigsler i Rana kommune. Vigsler... Les mer »
ambulansebil

Slåss på gata i Rana – En person skadet

To menn i 20-årene har slåss på gata i Rana onsdag i 14-tiden, melder politiet. En person skal ha blitt skadet. Den skadede personen ble kjørt til sykehus av ambulanse. En person... Les mer »

Rana kommune: – Skal du kjøre på barmark må du søke før 1. juni

Hvis du har et helt nødvendig behov for å kjøre på barmark i sommer må du søke om det før 1. juni, opplyser Rana kommune. Et eksempel på et helt nødvendig behov... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Ny lufthavn ved Mo i Rana: God fremdrift selv om Avinor lyser ut kontrakt på nytt

En ny lufthavn på Helgeland er viktig for utviklingen av regionen, og den skal bygges ved Mo i Rana. Nå har Avinor bestemt at de vil lyse ut byggekontrakten på nytt, men... Les mer »
pressenytt

Matte fra Mo i Rana vinner internasjonal designpris

Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards. – Dette er utrolig stort for oss! Vi satser hardt på å få... Les mer »