slaeger

Restaurantkjeden Pincho Nation til Mo i Rana?

Den svenske franchisekjeden åpner snart nye restauranter i Fredrikstad og Stavanger. Med en sterk vekstambisjon, er de nå på utkikk etter både franchisetakere og egnede lokaler i flere andre byer. Pincho Nation,... Les mer »

Rana kommune: Høring og offentlig ettersyn av kommuneplanens arealdel 2023 – 2033

Utvalg for miljø, plan og ressurs vedtok i møte 16. 3. 2023 å sende kommuneplanens arealdel 2023-2033 ut på høring og offentlig ettersyn, opplyser Rana kommune. Kommuneplanen er styrende for kommunens arealer... Les mer »
mosenteret

Ny plan for byutvikling vedtatt av Rana kommune

Planprogrammet for Kommunedelplan for byutvikling 2023 – 2033 ble fastsatt av miljø-, plan og ressursutvalget i møte 16. 3. 2023, opplyser Rana kommune. Rana kommune har laget planprogrammet, saksframlegg og et sammendrag... Les mer »
fazer

Nå kommer nye Froosh+ i Rana-butikkene

Det er gode nyheter i smoothiehyllene i Rana når Froosh lanserer Froosh+ fruktsmoothies med ekstra vitaminer og mineraler. Våren er rett rundt hjørnet og da benytter Froosh anledningen til å lansere fruktige... Les mer »

Midler til vilt- og fiskerelaterte tiltak i Rana

Hvis du driver med viltrelaterte tiltak kan du søke om støtte fra kommunens viltfond. Driver du med tiltak som fremmer innlandsfiske, kan du søke om opphjelp fiske, opplyser Rana kommune. Den som... Les mer »
politi

To pågrepet og siktet for drapsforsøk i Mo i Rana

En mann og en kvinne ble tirsdag pågrepet i forbindelse med at en kvinne ble funnet alvorlig skadd på en privat adresse i Mo i Rana onsdag sist uke, ifølge Document. Begge... Les mer »

Eiendomsskattelistene i Rana lagt ut til offentlig gjennomsyn

Rana kommune har lagt ut eiendomsskattelistene til offentlig gjennomsyn. De skal ligge ute i tre uker fra 1. mars, opplyser kommunen. Eiendomsskatteseddelen i Rana kommune er i hovedsak sendt ut elektronisk, melder Rana... Les mer »
snøscooter

Disse snøskuterløypene i Rana er nå åpnet

I tid for vinterferien er snøskuterløypene i Umbukta og mellom Østerdal og Kallvatnet åpnet, opplyser Rana kommune. Det er spesielle åpningstider for løypa i Virvassdalen. Denne løypa er åpen annenhver uke. I... Les mer »
ferie

Reagerer kraftig på utsettelse av Polarsirkelen Lufthavn

Næringslivstopper i Rana er kritisk til Avinor etter at de kom med nyheten om at flyplassprosjektet på Mo blir utsatt med halvannet år, opplyser Rana Blad. Mo Industripark er blant dem som har lagt... Les mer »

Nyheter på Ranaposten.no hele vinterferien

Det er snart vinterferie i Norge, i år er vinterferien uke 9 som starter 27 februar og varer til og med 5 mars. Men Ranaposten.no vil publisere nyheter som vanlig. – Vi kommer... Les mer »