politiet

8 tatt i laserkontroll i Rana

Utrykningspolitiet i Rana har gjennomført en laserkontroll på E6 ved Skredmoen. Resultatet ble 8 forenklede forelegg. Høyeste måling under laserkontrollen var 122 km/t i 90-sonen, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
ambulansebil

Brann i Mo i Rana sentrum – En person skadet

Politiet rapporterer om en brann i boligområde i Mo i Rana sentrum natt til onsdag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Brannen ble slukket og alle beboere ble gjort rede for. En person... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Avinor tar over prosessen med bygging av ny lufthavn i Mo i Rana

– Ny lufthavn i Mo i Rana vil gi folk og næringsliv et bedre transporttilbud og legge til rette for utvikling av reiseliv og annen næringsvirksomhet i regionen. Derfor gir vi i... Les mer »
rig-tig

Nå kommer ny Mummi-kolleksjon til Rana-butikkene

I juni lanserer RIG-TIG sin første samling med illustrasjoner fra den verdensberømte familien med eventyrlystne troll som bor i Mummidalen sammen med vennene sine. Den svensktalende forfatteren og kunstneren Tove Jansson, oppvokst... Les mer »
film

LESERINNLEGG: Sceneinstruktørordningen i Nordland viktig for Rana

Nordland fylkeskommune har sendt ut et varsel med oppsigelse av Sceneinstruktørordningen. Sceneinstruktørene er en viktig faktor for at det skapes mange revy- og teaterforestillinger som har et stort lokalt publikum i Nordland.... Les mer »
politi

Biltyveri ved Gruben – Politiet vil ha tips

I løpet natt til 21. mai er en grå Audi A6 stasjonsvogn 2004 modell stjålet fra en privat adresse ved Gruben i Rana. Bilen har registreringsnummer YA 65785. Ved observasjon, ring 02800,... Les mer »
up

Fire tatt i fartskontroll på Båsmoen

Politiet rapporterer at Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i 60-sonen på FV 810 ved Båsmoen i Rana natt til torsdag Hele fire bilførere ble bøtelagt. Høyeste hastighet var 79 km/t, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
læring lærer klasse

Utvidet åpning av skolene i Rana

Denne uken utvidet Rana kommune åpningen av skolene. Dette ble avgjort etter at regjeringen ga klarsignal for at skolene kan åpnes for alle trinn fra 11. mai. – Vi er klar over at noen elever... Les mer »
politi

Flere slosskamper i Klokkerhagen natt til søndag

Politiet rapporterer at godt over 100 personer tilstede på Klokkerhagen i Mo i Rana natt til søndag, flere av disse skal ha vært mindreårige. Mange skal ha vært godt beruset og det... Les mer »
politi

God stemning på russefest i Mo i Rana

Politiet rapporterer om en russefest med 60 – 70 russ på Klokkerhagen i Mo i Rana natt til lørdag. Ifølge patruljen på stedet har det vært god stemning på russefesten. En person... Les mer »