Apollo: Nå går sommerferiene fra Bodø unna!

apollo

Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner topplisten over årets mest populære reisemål og er også reisemålet som selges fortest!

Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas og det er Kreta vi sikrer oss tidligst.

– Januar er måneden hvor de beste bostedene på de mest populære reisemålene blir revet vekk, og det er flere nå blitt bevisste over. Bodøværinger som planlegger å tilbringe sommeren på Kreta, burde med andre ord ikke vente altfor lenge med å sikre seg ferien, sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Opplevelsenes øy
Få reisemål vet å overraske oss mer enn Kreta. Til tross for å være en av sommerens største klassikere, viser den mangfoldige øya nye sider ved seg selv hvert år – og vi går aldri lei! En av de tydeligste reisetrendene Apollo melder om i 2019 er ønsket om å oppleve mer, derfor er det heller ikke så rart at nærmere 170 000 nordmenn vil tilbringe sommerferien på Hellas’ største øy. Her venter alt fra sjarmerende småsteder som byr på tradisjoner, til trendy byer, langstrakte strender og bortgjemte skatter.

– Kreta er og forblir favoritt og nå utforsker vi helt nye sider ved øya. Vi tar bena fatt og blir kjent med ravinen, leier bil og oppdager bortgjemte landsbyer, utforsker strender fra et paddleboard og trår utenfor turiststiene for å finne våre egne favorittsteder, forteller Fossum.

Chania-området byr nemlig på langt mer enn flotte strender. Her venter blant annet flere spesielle matopplevelser – fra moderne gastronomi på Salis i Chania by, til lunsj med majestetisk utsikt på Botanical Park & Gardens of Crete. Visste du forresten at du også finner Kretas aller beste gyros her? På Oasis, bortgjemt i en sidegate i Voloudak i Chania, har brødrene Nikos og Giorgos Solidakis nemlig tilfredsstilt gyros-entusiaster i over femti år!

Nye reisemønstre
Fossum tror 2019 blir året hvor nye reisevaner slår røtter – og hvor bransjen i større grad vil trå nye veier. At nordmenn er blitt reisevante globetrottere stiller nemlig helt nye krav til reisearrangørene; vi vil ha større frihet, flere valg og skreddersydde opplevelser.

– Gjestene våre søker ikke lenger bare tryggheten en pakkereise tilbyr, de har også innsett at vi sitter på en helt unik kunnskap om alle reisemålene grunnet vår sterke, lokale tilhørighet. Både under og etter bestilling spør de oss om unike opplevelser, spesielle spisesteder, morsomme aktiviteter og lokale hemmeligheter, forklarer hun.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser satser Apollo også stort på mer fleksible reiser, i samarbeid med over 50 ruteflyselskap og tusenvis av hoteller. Dette har ført til at eksotiske strandparadis som Bali, Mauritius og Seychellene vokser som sommerdestinasjoner, og at stadig flere kombinerer en uke på stranden med en storbytur eller to.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.