SYML på verdensturné med to stopp i Norge

syml

Etter en rekke utsolgte show i Nord-Amerika og Europa tidligere år, annonserer SYML nå ”Where Did We Go Tour”, hans mest omfattende turné så lagt i karrieren. På turnélisten står både Piknik i Parken i Oslo og Bergenfest.

SYML har fått et verdensomspennende gjennombrudd med singelen “Where’s My Love”. 150 millioner streams og 40+ millioner YouTube-views taler for seg selv, og låten klatrer fremdeles, både på radio- og streaminglister verden over. Singelen ligger i skrivende stund topp 30 på radiolistene i USA, og har oppnådd gullstatus i Canada.

Det var i sitt kjellerstudio i den lille byen Issaquah, WA utenfor Seattle, at Brian Fennell begynte å skrive låter under navnet SYML, som rett og slett betyr ”enkelt” på Wallisisk. Som adoptert, med liten kjennskap til sine Walisiske røtter, handler mange av låtene hans om de komplekse følelsene av å komme fra ukjent bakgrunn.

Det følsomme lydbildet har truffet en nerve hos publikum verden over, og har også blitt omfavnet av film- og TV-industrien.

Låta figurerer i traileren til den kommende filmen Adrift med Shailene Woodley (Big Little Lies, Divergent) og Sam Claflin (Hunger Games, Me Before You), Fox’s Lethal Weapon og MTV’s Teen Wolf. Den fikk også sitt store OL-øyeblikk da den Canadiske isdanserduoen Julianne Sequin og Charlie Bilodeau brukte den i sitt nummer i Pyeongchang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.