biler speed

Flere kjører på bilferie til utlandet enn før korona

Så langt i sommer har det vært nesten 15 prosent flere skader på norske biler i utlandet enn sommeren før pandemien, ifølge forsikringsselskapet If. «Bil for fly» er en del av grunnen.... Les mer »
naf

Lav kjennskap til hvor mye bagasje du kan pakke i feriebilen

En av tre kjenner verken til taklast, nyttelast eller hvor tung tilhenger bilen kan trekke. Dette viser en fersk undersøkelse Norstat har gjennomført for NAF. Det er viktig å kjenne til bilens... Les mer »
bane nor

Flere fornøyde togpassasjerer

De siste årene har Bane NOR jobbet målrettet med å gi bedre informasjon til deg som reiser med tog – både i hverdagen og når det er stans. Det har gitt resultater.... Les mer »
barcelona

Barcelonas matrevolusjon fortsetter

Matscenen i Barcelona står aldri stille. I millionbyen kan besøkende få stilt de gastronomiske lystene sine i det historiske katalanske kjøkken, et kjøkken som har aner fra middelalderen, men som byens Michelin-restauranter... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Komiker fra Nordland vitser om NAF og bompenger

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen har stand-up komiker Martin Soulimani fra Bodø i Nordland i studio for en ny podcast. Denne ganger er Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Få mer ut... Les mer »
frende

Slik sjekker du om feriebildet du legger ut er ulovlig

Legger du ut de fine feriebildene dine helt uten videre? – Da har du sannsynligvis brutt loven flere ganger. Det sier IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring, Tron Ingebrigtsen. Uskyldige delinger fører til ID-tyveri –... Les mer »
flyplass

Ny flyplass i Mo i Rana: Klart for oppstart av forberedende anleggsarbeider

– Nå er vi for alvor i gang med ny flyplass i Mo i Rana. Signeringen av de tre første kontraktene er på plass, og ESA har godkjent offentlig støtte til ny... Les mer »
Statens vegvesen

Statsråden åpnet et Kinderegg på E6 forbi Ballangen

En elv av biler gjennom sentrum og en ulovlig «snarveg» er byttet ut med en, rask og trafikksikker E6 forbi Ballangen. – Når vi får alt dette for 140 millioner kroner må... Les mer »
dnt

DNT går nye veier for å få folk til å velge Norge i sommer

Kaoset herjer på europeiske flyplasser. Hva skal til for å få folk til å velge en kortreist, enkel og miljøvennlig ferie i eget land? – Ingen skam å snu, sier DNT. I... Les mer »
filippinene

Filippinene åpner for reisende!

Filippinene har nå fjernet kravet om PCR test før avreise til Filippinene for fullvaksinerte, og håper at dette vil øke turismen. For å legge til rette for økt turisme etter en hard... Les mer »