KNA, Kongelig Norsk Automobilklub

– Nå må det være fylkesvegenes tur!

Politikere fra regjering, storting og fylkesting har brukt valgkampen til å love å gjøre noe med den elendige tilstanden på fylkesvegene har fått oppmerksomhet i løpet av valgkampen.  Kommune- og fylkestingsvalget deler... Les mer »
flyplass

Tall fra Gjensidige: Så mange i Nordland trengte hjelp i ferien denne sommeren

Sykdom, tyveri og bagasjetrøbbel er bare noe av det mange fra landsdelen opplevde denne sommeren. – Ingen ting er mer etterlengtet enn en ferie med sol og varme. De aller fleste har gode minner å se tilbake på, men... Les mer »
Statens vegvesen

Svevia skal sikre trygge og fremkommelige riksveger i Ofoten

Godt samarbeid mellom Statens vegvesen og Svevia skal sikre mer effektiv og grønnere drift av riksvegene i Ofoten de neste årene. 1. september startet Svevia på en ny driftskontrakt med Statens vegvesen.... Les mer »
fly reise ferie

Dette irriterer flypassasjerer mest i Nordland

Flystreiker, bagasjetrøbbel og forsinkelser har preget nyhetsbildet den siste tiden, men hva plager passasjerene når de er på plass inne i flyet? Svaret får du her! Det er mye som kan gå... Les mer »
veiarbeid

FV 820 stengt

Fylkesvei 820, strekningen Mårsund-Ramberg, er stengt fra 9. august fra kl. 06:00 til 21:00 frem til 24. august, opplyser Nordland fylkeskommune. Veistrekningen er stengt i forbindelse med stikkrenneskifte. De som skal fra Straume... Les mer »
tui

Suget etter restplasser er enormt – Rhodos er tilbake for fullt

Suget etter restplasser til sol og varme, har ikke blitt noe mindre av det ustabile sommerværet i Norge. – Det er herlig å se at Rhodos allerede er tilbake for fullt og... Les mer »
fly reise ferie

Fortsatt trygt å reise til Rhodos

Skogbrannene som herjer på sørøstlige delen av Rhodos er tragiske for øya og befolkningen, og flere områder er evakuert. Det betyr ikke at hele Rhodos er utrygt eller stengt for turister. –... Les mer »
sommer

Tips til single som vil reise alene

Enten du ikke har møtt den spesielle enda, skal på forretningsreise eller bare trenger litt «alenetid», kan det å reise alene virke skummelt. Her er noen tips som kan gi deg akkurat... Les mer »
fartsgrense

Her har nordmenn biltrøbbel i ferien

Varmebølgen ser ut til skremme nordmenn fra å kjøre bil til Spania i sommer. I år har nordmenn motorstopp og behov for veihjelp først og fremst i Tyskland og Norden, ifølge If.... Les mer »
frende

Toppliste: Dette irriterer oss mest på ferie

1000 nordmenn har blitt spurt om hvilke irriterende ferieproblemer de har støtt på. Nå starter fellesferien og mange vil møte akkurat disse. Forsinket fly – 52 prosent Forsinket bagasje – 39 prosent... Les mer »