SpareBank 1 Regnskapshuset satser stort i Helgeland

tom snn

SpareBank 1 Regnskapshuset satser stort i Helgeland og kjøper fire selskaper. Det er fire Bluecon-selskaper som nå blir en del av SpareBank 1 Regnskapshuset.

Utvidelsen som nå finner sted, innebærer at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper de fire selskapene Bluecon Brønnøysund, Bluecon Sandnessjøen, Bluecon Mosjøen og Bluecon Rana. Dette betyr at drøye 30 medarbeidere nå får ny arbeidsgiver, og mer enn 600 bedriftskunder får ny leverandør.

– Vi ser frem til å bli en del av Regnskapshuset og av konsernet SpareBank 1 Nord-Norge. Vi er helt sikre på at en samling av kompetanse, og ikke minst strømlinjeforming av prosesser vil være gunstig for både kundene våre og for oss, sier Kalle Tysnes, som er styreleder i Bluecon AS.

Også Tom Robert Aasnes (bildet), administrerende direktør i Regnskapshuset, peker på kraftsamling som et vesentlig fortrinn.

– I vår bransje skjer det veldig mye, veldig raskt. Det er ikke enkelt for mindre regnskapsselskaper å henge med på områder som digitalisering og automatisering. SpareBank1 Nord-Norge Regnskapshuset er langt fremme når det gjelder moderne løsninger på disse områdene. Kombinert med den kompetansen og de tjenestene som finnes i SpareBank 1 Nord-Norge for øvrig, gir dette klare fordeler for våre kunder. Det tror jeg kundene vil merke, sier Tom Robert Aasnes

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.