babcock

Mulig Covid-19 smitte på ambulanseflybasen i Brønnøysund

En av Babcocks medarbeidere på ambulanseflybasen i Brønnøysund testet positivt på covid-19 på første test etter at han ankom Norge onsdag. Vedkommende bor i Sverige, og rutinen er da at man testes... Les mer »
politi

Slagsmål mellom to menn i Brønnøysund

Politiet rapporterer mellom to slagsmål mellom to menn i Brønnøysund sentrum natt til søndag. Politiet har splittet partene og sendt partene hver til sitt. Politiet gjør videre undersøkelser i saken. Les mer »
politi

To arrestert etter vold i Brønnøysund

To personer, en mann og en kvinne, ble pågrepet etter vold mot offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelser i Brønnøysund natt til torsdag. Det er nå opprettet sak mot de to personene på forholdene... Les mer »
nordvik

Ny Toyota C-HR klar for veiene i Brønnøysund

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Brønnøysund. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Brønnøysund: Tre hentet av ambulanse

To biler skal ha vært involvert i en trafikkulykke ved Bunnpris i Brønnøysund fredag kveld, opplyser politiet. Ingen er rapportert omkommet. Tre personer ble fraktet med ambulanse til legevakten, ifølge Nordland politidistrikt.... Les mer »
plast søppel

Fikk 850.000 for strandrydding i Helgeland – Brukte penger på fest og shopping

En forening på Helgeland fikk flere hundre tusen for å rydde søppel. Men titusener av kroner gikk til alkohol, snus, klær og oktoberfestpass. Nå anmelder Miljødirektoratet to personer, opplyser NRK. En forening... Les mer »
nordvik brønnøysund

Nå er Toyota Proace klar i Brønnøysund

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Brønnøysund. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »
tak brann

Brann i Brønnøysund: 8 til legevakt

Politieti i Brønnøysund rapporterer om en brann i et hus i Brønnøysund natt til søndag. 8 personer ble evakuert fra huset og brannslukking ble startet av brannvesenet. I tillegg ble en annen... Les mer »
politi

Politiet: Våpen avfyrt på utested i Brønnøysund

Natt til lørdag fikk politiet i Brønnøysund melding om en mann som kom inn på et utested med flere luftvåpen. Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk... Les mer »
norvik

Nordvik åpner ny butikk i Brønnøysund

Byggeprosessen går mot slutten, og i disse dager gjøres de siste forberedelsene før det nye Toyota anlegget til Nordvik åpner dørene 22. januar. – Det er nok ikke helt tilfeldig at vi... Les mer »