LESERINNLEGG: NRK har forfalt

john glenn robertsen

NRK har de siste årene fått inn berettige klager over lavmål på program, være seg i TV eller radio-format. Blant annet måtte kanalen innrømme (etter massiv kritikk) at bruken av ordet jødesvin ikke var så uskyldig og morsomt som NRK selv hevdet (sommeren 2019).

Av John Glenn Robertsen, Bergen.

Hendelsen der Dagsrevyen (oktober 2019) viste nærmest pornoscener fra serien «Exit» – som var dårlig skjult reklame for – nettopp NRK, skapte også protester. Etterpå uttalte redaksjonssjef Hanna Thorsen i Dagsrevyen at innslaget overhodet ikke var egnet for mindreårige (som kan få med seg nyheter sporadisk).

Det lange innslaget ble heller ikke advart mot «sterke scener» – og det var nettopp også familieforeldre som reagerte mot visningen. 

Tirsdag 17. mars velger NRK Nett å lage en artikkel om 2020-utgaven av tysk Big-Brother. Det er helt irrelevant at den selvopptatte og ufordragelige grupperingen som kun er opptatt av rus, sex og være mest mulig drittsekk – ikke har fått med seg korona-viruset. 

Jeg trodde at NRK holdt seg for gode til å publisere fra slikt intetsigende møl. Det er tydelig at kanalen blir mer og mer desperat etter oppmerksomhet i en tøff kamp om seere. NRK har rett og slett forfalt i kvalitet og integritet.   

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.