Råder skientusiasten til å ha vinterdekkene på

fart bil laserkontroll

Påsken nærmer seg og nær 1,2 millioner oppgir at de skal utnytte den siste snøen på hytta eller fjellet. Slik får skientusiasten en trygg påske.

Nær 30 prosent, tilsvarende vel 1,2 millioner nordmenn, oppgir at de skal utnytte den siste snøen på hytta eller fjellet denne påsken. Det viser en undersøkelse som Respons analyse har gjennomført for Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB.  

– Mange ser frem til å tyne ut siste rest av vinteren – enten det er langrenn aller alpint. Nå står også topptursesongen for tur. Det er bare og fine veier flere steder i lavlandet, men på fjellet kan det fortsatt være snø og is. Så la vinterdekkene stå på til etter påsken, sier skadeforebygger Therese Hofstad-Nielsen i Fremtind. 

Ikke overraskende er det flest i Trøndelag og de nordligste fylkene som oppgir at det blir ski i påsken, hvor det fortsatt vil være mye snø, tross sen påske. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.