bil ratt speedometer

Ny undersøkelse: Dette irriterer oss mest med andre trafikanter

Feil bruk av blinklys er det som får flest bilister til å fyre seg opp. Samtidig mener nordmenn at de selv er veldig gode på å bruke blinklys riktig. Det viser en... Les mer »
hund

Klør hunden? Nå er pollensesongen her

Klør hunden din mer enn vanlig? Da kan den være allergisk mot pollen. Pollenallergi hos hunder handler nemlig mer om kløe enn om rennende nese og nysing som hos oss mennesker. Agria... Les mer »
ifi

Frykter sykkelulykker ved sen feiing av strøgrusen

Vårrengjøringen av gater og veier kommer sent i gang mange steder. Det kan skape farlige situasjoner for de som sykler, mener If. Mange kommuner melder om at de har som mål å... Les mer »
katt

Tenk på dette før du slipper ut katten

Visste du at det kan ta lang tid før en kattunge utvikler god stedsans? Agria Dyreforsikring tipser her om noen forhåndsregler du bør ta før du slipper ut katten første gang. For... Les mer »
politi piggdekk

Advarer mot å skifte til sommerdekk

Det er meldt vind og snø i fjellet samt glatte veier i store deler av landet, og Tryg Forsikring advarer mot å legge turen opp i høyden hvis en har lagt om... Les mer »
fart bil laserkontroll

Råder skientusiasten til å ha vinterdekkene på

Påsken nærmer seg og nær 1,2 millioner oppgir at de skal utnytte den siste snøen på hytta eller fjellet. Slik får skientusiasten en trygg påske. Nær 30 prosent, tilsvarende vel 1,2 millioner... Les mer »
brann

Advarer: Ikke bare i jula det er høy brannfare

Komfyrbrann og tørrkoking er blant de vanligste enkeltårsakene til brann i hjemmet. – En kort hvil på sofaen mens middagen koker kan få katastrofale følger, advarer skadeforebygger. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap... Les mer »
bondegård

Historisk lavt brannår i landbruket i Nordland

Flere år med nedgang i antall landbruksbranner fortsatte i fjor. 612 branner i driftsbygninger er historisk lavt. 21 av disse i Nordland. I toppåret 2014 registrerte Gjensidige hele 2844 små og store... Les mer »
bil ratt speedometer

Her møter du flest råkjørere

Hvor i landet synes flest at det er greit å bryte fartsgrensen? Her er fylkesoversikten. – 6 av 10 nordmenn synes det er ok å bryte fartsgrensen. Det er skremmende tall. Selv... Les mer »
katt

Her er de 10 mest populære katterasene

I koronatiden er det mange som har skaffet seg hund, men enda flere har skaffet seg katt. Lurer du på hvilke ti katteraser som er de mest populære? Agria Dyreforsikring har hentet... Les mer »