hund vinter

Påskeegg kan være hundens verste fiende

Påske betyr ferie, skiturer, og ikke minst påskeegg. Da er det viktig å være oppmerksom på at sjokolade kan være giftig for hunder. Så pass på at du oppbevarer påskeegget utenfor hundens... Les mer »
hytte

På hytta i påsken? Sjekk dette nå!

Med strålende vær og varsel om plussgrader, ser det ut som om de fleste delene av landet skal smelte frem. IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør, oppfordrer alle som er på... Les mer »
appelsin

Appelsin: Vår friskeste og søteste påsketradisjon

Hvorfor spiser vi ekstra mye appelsiner i påsken? Før i tiden kom det kun appelsiner i vinterhalvåret, og de var ekstra søte rundt påsketider. Nå er vi så heldig at vi har... Les mer »
ofg

Oppfordrer til sunn påskekos

For mange starter påskeferien denne helgen og mange små gleder seg til påskeegg med søte saker. Holder du igjen en stund til eller er det fulle egg til hele familien allerede nå?... Les mer »
det

Slik planlegger du fjellpåsken i siste liten

DNT-hyttene melder om strålende påskeføre og stor interesse for tradisjonell påskeferie til fjells. Her er tips og turforslag til den som starter planleggingen nå. Tidlig påske og mye snø i fjellet gir gode... Les mer »
tryg

Nå starter bulkepåsken

Fredag før påskeuken er en av de store utfartsdagene, og det er fra klokken 14 og utover det kollideres og bulkes som verst. Kanskje ikke så rart når tusenvis pakker bilen og... Les mer »

Påskeferie: Følg Ranaposten hele påsken

Påsken 2023 starter torsdag 6. april. Det betyr at påskeferie i Norge er fra torsdag 6. april til mandag 10. april. Men Ranaposten.no oppdateres daglig hele påsken. – Redaksjonen i Ranaposten vil jobbe... Les mer »
vinter ensom

Økonomi styrer nordmenns påskeplaner

Nordmenn med lav inntekt vil stort sett tilbringe påsken hjemme. Mange med høy inntekt skal derimot reise utenlands. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne av Fremtind, forsikringsselskapet... Les mer »
tunnel

Ryggedalstunnelen: Åpen tunnel i påsken

Det blir fri ferdsel i Ryggedalstunnelen fra fredag 31. mars. Man fortsetter med kolonnekjøring etter påske. – Vi åpner Ryggedalstunnelen for fri ferdsel fredag 31. mars klokka 06:00. Da kan trafikantene kjøre... Les mer »
kirkens sos

Kirkens SOS: – Mange har vært ensomme denne påsken

Kirkens SOS har besvart 2885 samtaler mellom palmesøndag og påskeaften. Det som skiller seg mest ut er at flere av samtalene handler om ensomhet.  – Årsaken til dette er sammensatt, sier kommunikasjonsleder Monica... Les mer »