fly nordland

Tidlig påske ga nedgang i flytrafikken

Avinors tall viser en liten nedgang i flytrafikken i Norge i mars måned på grunn av tidlig påske, men Oslo lufthavn og utenlandstrafikken øker. Totalt reiste 4 308 026 passasjerer til og... Les mer »
påske scooter fjell snø

Nesten dobbelt så mange oppdrag for Norsk Folkehjelp

Idet de fleste har kommet seg hjem fra påskefjellet, har Norsk Folkehjelp registrert 95 oppdrag i påsken. Dette er nesten en dobling sammenlignet med fjoråret. I fjor ble det registrert 52 oppdrag... Les mer »
norsk folkehjelp

Travelt for Norsk Folkehjelps mannskaper i påsken

Norsk Folkehjelp har så langt registrert 77 oppdrag i påsken, noe som er en kraftig økning fra fjoråret. Mest travelt har det vært for lagene i Rogaland og Hedmark. Når påskeaften er... Les mer »
nve

Lett å løse ut snøskred i Nord-Norge de neste dagene

Lørdag påskeaften har vi hørt om fire større skredhendelser som involverte personer i Lofoten, Vesterålen, Ofoten og Senja. Det gikk heldigvis bra med alle. Men, det dette forteller oss er at folk... Les mer »
vinter dame jakke

Årets påskekrim: Finn jakketyven!

Dyre jakker er fristende å rappe med seg, om du ikke er årvåken på afterski og utesteder. 25 prosent av alle tyverier i påsken i fjor var jakker. Tallene er hentet fra... Les mer »
vinter ensom

LESERINNLEGG: Høytid for ensomme

Ensomheten merkes spesielt i høytidene. Vi trenger alle følelsen av å være del av et fellesskap, og vi trenger å oppleve noe sammen med andre. Uansett om du vil ha en besøksvenn... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Påskeferingen er under angrep

Påsken er den mest sentrale av de kristne høytidene i kirkeåret, både for den romersk-katolske, den ortodokse og de protestantiske kirkene. Påskehøytiden feires til minne om Jesus nattverd, korsfestelse, død og oppstandelse... Les mer »
israel

National Geographic: Israel i påsken et av de beste reisemålene i 2018

I artikkelen Best Spring Trips 2018 er Israel blant de 14 reisemålene rundt om i verden som nevnes av National Geographic. Artikkelen fremhever Israel som et reisemål man bør besøke i påsken... Les mer »
virke matpris

Vi kjøper tradisjonell påskemat i butikkene

Det er påske i Bodø og med det er det også tid for påskemat. Nordmenn er opptatt av tradisjoner, og matfatet i påskeferien er ikke noe unntak. Påsketradisjonen med egg til frokost... Les mer »
påske

Påskequiz på Kjerringøy Bryggehotell

Tradisjon tro blir det påskequiz på Kjerringøy. Påskeaften skal Georg og Ole Martin være quizmastere på Kjerringøy Bryggehotell. Arrangementet er populært så folk oppfordres til å være tidlig ute. Kjerringøy Bryggehotell melder... Les mer »