fremtind

Fare for flom i Helgeland: Slik sikrer du det du eier

Yr melder at en «atmosfærisk elv» er på vei inn mot Trøndelag og Helgeland fredag. Det gir fare for flom og storm, og det er flere ting du kan gjøre for å... Les mer »
lofoten reine

«Else» har gitt færre skader enn fryktet

Fremtind har foreløpig fått inn ca. 30 skadesaker blant forsikringskundene til SpareBank 1 og DNB grunnet den høye vannstanden langs kysten. – Det har vært en roligere natt enn fryktet, men vi forventer... Les mer »
vinter

En million bilister på veiene i julen – Nordlendinger holder seg hjemme

Juletid er reisetid, og når nesten 1,7 millioner nordmenn skal ut og reise samtidig blir det fort kø og forsinkelser. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne av... Les mer »
katt jul

Nordmenn mer bekymret for stress enn for brann i jula

Nær 1 million nordmenn er mest bekymret for høyt stressnivå og dårlig stemning i jula. Til sammenlikning er snaue 190 000 mest bekymret for å glemme å slukke stearinlys. Det viser en... Les mer »
brann

1 av 4 har opplevd branntilløp i hjemmet

Over 1,1 millioner nordmenn har opplevd at noe har tatt fyr i hjemmet. Stearinlys som setter fyr på gardiner og duker oppgis som den vanligste årsaken. Det fremkommer i en ny undersøkelse... Les mer »
vinter trafikk vei

8 av 10 har mistet kontrollen på vinterføre – Nordlendinger minst bekymret

84 prosent av mannlige bilister har opplevd å miste kontrollen på vinterføre. Samtidig er det nettopp menn som er minst bekymret for å kjøre på vinterføre. Det viser en ny undersøkelse gjennomført... Les mer »
trygg trafikk

Therese Johaug er årets refleksdesigner

Årets refleksdesigner for Trygg Trafikk er klar. Designteamet i merkevaren Johaug har sammen med skistjerna fra Dalsbygda laget reflekser med sporty, nordisk design. Det er Trygg Trafikk og Fremtind Forsikring som står... Les mer »
hagl

Har ikke tillitt til politikernes håndtering av ekstremvær

Norge opplever stadig flere klimarelaterte naturskader, men fire av ti nordmenn har ingen eller liten tillit til at kommunepolitikerne har nok kunnskap til å ivareta sikkerheten deres ved ekstremvær. – Vi er... Les mer »
fly reise ferie

Miljøhensyn påvirker nordmenns ferievalg

Tidligere erfaringer trumfer alt annet når vi velger hva vi skal gjøre i sommer. Samtidig oppgir nesten 670.000 nordmenn at miljøhensyn påvirker sommerferievalget. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse... Les mer »
hus hytte sommer norge

Slik sikrer du boligen din i sommer

Hvor du bor sier noe om hvor godt du sikrer boligen din før du drar på ferie. En av fem gjør ikke ekstra tiltak i det hele tatt. Det viser en fersk... Les mer »