Statens vegvesen

E6-bru i Rana blir envegskjørt en måned

På grunn av nødvendig vedlikehold blir Selfors bru på E6 i Rana envegskjørt fra 2.mars til 2. april. Det blir i hele anleggsperioden tillatt å kjøre over brua nordover. Sørgående trafikk må... Les mer »
politiet

Fyllekjører tatt uten førerkort i Mosjøen – To ganger samme dag!

Politiet melder at de kom politiet i kontakt med en bilfører i Mosjøen i 1.30.tiden natt til tirsdag som hadde rygget bilen inn i en snøskavl. Bilen satt fast. Bilfører fremstod som... Les mer »
Statens vegvesen

Kontrollerer bilen din på et mikrosekund

– Skiltskannere gjør at vi kan kontrollere flere biler med mindre ressurser, sier Kjetil Wigdel som er leder for Utekontroll i Statens vegvesen. Mannskaper fra Statens vegvesen står daglig langs vegene våre... Les mer »
elg vinter

Mye elg langs veien mellom Mosjøen og Mo i Rana

En vogntogsjåfør har kjørt strekningen E6 Mosjøen-Mo i Rana akkurat nå, og kan melde om mye elg langs veien, opplyser NRK. Vogntogsjåføren ber bilførere og andre sjåfører være oppmerksom for å unngå... Les mer »
politibil

Mistenkelig bil stoppet i Lofoten – Tatt med narko

Utrykningspolitiet stanset en bil i Lofoten etter mistenkelig kjøring på E10 ved Sundklakk lørdag kveld i 20-tiden. Bilfører mistenkes for ruspåvirket kjøring, og hadde ikke førerkort. En passasjer hadde mindre mengder narkotika... Les mer »
codan

– Ikke glem dette i bilen i vinterferien

I de nærmeste ukene er det mange som setter seg i bilen for å dra på vinterferie. – Mange glemmer viktig utstyr som kan redde dem ut fra en vanskelig situasjon, sier... Les mer »
ambulansebil

20 år med nullvisjonen har reddet mange menneskeliv

15. februar er det 20 år siden nullvisjonen om et transportsystem der ingen blir drept eller hardt skadd ble vedtatt i Norge. Med nullvisjonen skiftet innretningen av innsatsen i trafikksikkerhetsarbeidet. – Med... Les mer »
fartsgrense

Fem tatt i fartskontroll i Rana

Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll i en 70-sone på E6 ved Vollan i Rana natt til mandag i 23-tiden, melder politiet. Fem bilførere fikk forelegg, høyeste hastighet som ble måt i 70-sonen var... Les mer »
vinter trafikk

Vogntog i trafikkuhell i Mo i Rana

Et vogntog har sakset i rundkjøringen ved Circle K på Stigerplatået i Mo i Rana fredag kveld i 21-tiden, opplyser NRK. Sørgående felt er sperret inntil videre. Det er ikke meldt om... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Mo i Rana – Skadde sendt til legevakta

Det skal ha skjedd et trafikkuhell ved Bunnpris i Mo i Rana onsdag kveld i 21.30-tiden, melder politiet. En bil havnet opp på en midtrabatt. Politiet rykket ut til stedet. Personene ble... Les mer »