nordland fylkeskommune

Gjenåpner Levang – Nesna tirsdag 15. juni

Tirsdag 15. juni 2021 åpner Levang ferjeleie for ordinær ferjetrafikk etter å ha vært stengt to uker på grunn av anleggsarbeider. – Den gamle, smale ferjekaibrua er byttet ut, og arbeidene har... Les mer »
nordland fylke

Ruster opp fylkesvegene i Beiarn

Etter møte og befaring gjennom Beiarn, vil fylkesråd Bent-Joacim Bentzen ruste opp de mest prekære strekningene i kommunen. – En svært nyttig befaring, sier fylkesråd Bent-Joacim Bentzen etter turen gjennom Beiarn sammen... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Gildeskål – En person skadet

Politiet melder om en trafikkulykke på fylkesvei 17 i Gildeskål onsdag i 18.30-tiden. Det var to biler involvert i trafikkulykken. Trafikkulykken som skal dreie seg om en påkjørsel bakfra. En person ble... Les mer »
statens vegvesen

Fem etater sammen om kontroll i Nordland

Til sammen 13 kontrollører fra fem etater deltok i kontroll av tunge kjøretøy sør i Nordland torsdag denne uka, opplyser Statens vegvesen. – Skatt, Arbeidstilsyn, Politi, Toll og vi i Statens vegvesen... Les mer »
politi

Trafikkuhell i Mo i Rana sentrum

I rundkjøringa E6/E12 i Mo i Rana har det vært ett mindre trafikkuhell i 12-tiden lørdag, melder NRK. To kjøretøy er involvert, ifølge politiet. Det er ingen personskader, men skal være noen... Les mer »
hd mc

25 prosent økning i MC-dødsfall i fjor

Mens 2020 hadde historisk lave dødstall på norske veier økte antallet omkomne på MC med 25 prosent. Nå starter motorsykkelsesongen. – Det er viktig å passe godt på i blindsonen nå, spesielt når... Les mer »
fartsgrense

Gjenåpner vei i Rana

I drøyt en uke har veien inn til Snyfjellåga i Rana vært stengt. I dag åpner den igjen. Det var på grunn av veiens dårlige forfatning at Rana kommune stengte denne veistrekningen... Les mer »
tryg

Påskeferie – Ta av ytterjakken før bilturen!

Mange tusen vil dra på biltur i forbindelse med påsken, men kun et fåtall vil ta av seg ytterjakken før bilturen. Det burde vært langt flere mener Tryg Forsikring. – Absolutt. De... Les mer »
vinter trafikk

5 personer omkom i trafikken i mars

Så langt i år har 14 personer mistet livet i trafikken. Det er 10 personer færre enn i samme periode i fjor da 24 personer omkom. Troms og Finnmark er hardest rammet... Les mer »
politi

Trafikkuhell i Rana

En personbil har kjørt inn i en stolpe på Ranenget søndag kveld i 22-tiden, melder politiet. Det var to personer i bilen. Ingen av de to personene i trafikkuhellet i Rana skal... Les mer »