elsparkesykkel

Elektriske fremkomstmidler tar av i popularitet

Først kom elbilene, så kom Segwayene og elektriske enhjulinger. Nå virker det som nesten alle har en elsykkel, elscooter eller elsparkesykkel. Det er ikke bare hensynet til miljøet som gjør at elektriske... Les mer »
vinter trafikk

To tatt for råkjøring i Narvik

Politiet fikk en melding om råning/ sladding ved Vassvik i Narvik natt til tirsdag i 2-tiden. Politiet kjørte til stedet og traff på to biler som passet til beskrivelsen. Politiet observerte selv... Les mer »
politiet

Mistet førerkort etter trafikkuhell i Mo i Rana sentrum

Politiet melder om et trafikkuhell i Mo i Rana sentrum natt til lørdag i 4-tiden. En bil med to personer kjørte i grøfta og veltet på taket. Det skal ikke ha vært... Les mer »
ratt subaru

Alvorlig trafikkulykke ved Ballangen

Politiet melder om en trafikkulykke mellom Ballangen og Narvik på E6 ved Råna i 11-tiden torsdag. Ulykken er en møteulykke mellom to vogntog og en personbil. To personer som var i personbilen... Les mer »
politi

Tatt for fyllekjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at en bil ble stanset i sentrum. Føreren mistenktes for ruspåvirket kjøring og bevissikring ble utført. Men ruspåvirket kjøring var bare ett av problemene: bilføreren anmeldes også for kjøring uten... Les mer »
vinter trafikk

11 personer mistet livet i oktober

11 personer omkom i trafikken i oktober, det er like mange som i oktober i fjor. Så langt i år har 81 personer omkommet i trafikken, mens 86 personer mistet livet i... Les mer »
vinter

Klart for piggdekk: Mange skifter selv

Søndag kan bilister over hele landet legge om til piggdekk om de ønsker. De fleste overlater jobben til verksteder, men fire av ti skifter fremdeles dekk selv. – Det er overraskende mange... Les mer »
politi

Bilrømling tatt i Rana

I Rana har politiet kontroll på bilføreren som stakk av tidligere onsdag kveld, opplyser NRK. Det var under en trafikkontroll på Langneset i Rana kommune at en bil stakk av fra politiet. Under... Les mer »
natt tog

660 000 nordmenn bruker ikke refleks

Høstmørket er her. Uten refleks blir du nærmest usynlig for de som kjører bil. – At 660 000 nordmenn aldri bruker refleks, er for mange. Refleksen er en enkel og billig livsforsikring... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke på Svolvær – To personer skadet

Politiet melder om en trafikkulykke ved flyplassen i Svolvær fredag i 14-tiden. To biler var involvert i ulykken og nødetatene rykket ut. To personer var involvert i trafikkulykken. Begge ble sjekket av... Les mer »