naf

NAF om Hurdalsplattformen: – Lovende løfter for folks hverdagsreiser

– Ap og Sp gir viktige løfter til alle som er avhengige av bilen i hverdagen, og til de som pendler til og fra jobb, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF,... Les mer »
natt sentrum

Vil ikke oppheve krav om helseattest for eldre sjåfører

– Det skal være trygt å ferdes i trafikken. Krav om obligatorisk helseattest for eldre bilførere er et viktig virkemiddel for å sikre at de med førerrett er trygge sjåfører. Anmodningen fra... Les mer »
fartsgrense

Nå blir bilforsikring billigere for unge

Yngre er blitt dyktigere til å kjøre bil, viser skadestatistikken. Forsikringsselskapet If endrer derfor bonusreglene så prisen på bilforsikring går ned for førstegangskjøpere. Skadetallene med unge førere bak rattet synker. Andelen skader... Les mer »
bilverksted

Statens vegvesen: – Velg et godkjent verksted!

Visste du at alle verksteder i Norge skal være godkjent av Statens vegvesen? Det gjør at du kan ta et tryggere valg når du skal reparere bilen din. På vegvesen.no/finnverksted finner du... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Svenske tilstander: Bilbrann i Mo i Rana

Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en bil i Mo i Rana natt til fredag i 2-tiden. Ingen personer var skadde. Brannen ble slukket. Politiet har ingen formening på nåværende... Les mer »
bildekk

Dette enkle trikset kan doble levetiden på dekkene dine

En europeisk undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av Nokian Tyres viser at 1 av 4 venter til dekkene er helt utslitt før de kjøper nye. – En bekymrende trend, som vi dessverre også ser i Norge, uttaler dekkekspert i Nokian Tyres, Kjetil Røssel. – Dekket bør aldri slites helt ned. Når... Les mer »
ratt subaru

Gratis parkering når du skal forhåndsstemme i Mo i Rana

De som skal forhåndsstemme i Rana i Samfunnshuset, kan parkere gratis på Rådhusplassen, opplyser Rana kommune. ​Rana kommune har lagt til rette for gratis parkering på den øverste rekka av parkeringsplasser på... Les mer »
bil fart

12 personer døde i trafikken i juli

Med 12 omkomne blir juli den måneden med flest trafikkofre så langt i år. Det er også en økning fra juli i fjor hvor 9 personer mistet livet i trafikken. Etter flere... Les mer »
ambulansebil

Front mot front kollisjon i Mo i Rana

Politiet fikk melding om en trafikkulykke på E12 mellom Umbukta og Mo søndag i 15-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. To personbiler har kollidert front mot front. Totalt fire personer er involver... Les mer »
politi

Stoppet bilfører for ruskjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at man har stanset kjøretøy der fører, en mann i 30-årene grunnet mistanke om ruskjøring. Det viste seg at bilføreren ikke hadde førerkort. Politiet melder at de har gjennomført bevissikring... Les mer »