vinter trafikk

Mørke gatelys i Rana kommune

På grunn av gravearbeid i området Kariåsen og i området rundt Toraneshøgda, er det ikke lys i gatelysene, opplyser Rana kommune. Veiarbeidet vil foregå en ukes tid. Rana kommune håper å få koblet opp... Les mer »
vinter

Fare for glatte veier – To av ti skifter ikke dekk

Nylig kom den første snøen i store deler av Øst- og Sørlandet, og det er ventet vinterføre på hovedveiene rundt Oslo. Det betyr glatte veier, og mange vil trolig legge om til... Les mer »
politiet

Mann i 60-årene tatt for promillekjøring i Mo i Rana

Utrykningspolitiet har stanset mannlig fører i midten av 60-årene, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen ble stoppet i 13-tiden onsdag i Mo i Rana. Politiet gjennomfører etterforsking, og beslagla førerkortet og... Les mer »
trafikkulykke

Trafikkulykke i Mo i Rana – To biler involvert

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke mellom to personbiler ved Ranenget i Mo i Rana søndag i 11-tiden. Fire personer skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. En person blir... Les mer »
politi

Kollisjon i Bodø – Seks personer involvert

Politiet rapporterer at i rundkjøringa ved Esso Bodøelv i Bodø har to personbiler kollidert lørdag kveld i 20-tiden. Ved ulykkesstedet ble det ikke rapportert om personskader, men veien ble stengt og nødetatetene... Les mer »
vinter trafikk

12 grunner til å bruke refleks

I morgen er det den nasjonale refleksdagen 2020. I fjor ble 12 fotgjengere drept i trafikken. Her er Tryg Forsikrings 12 viktigste grunner til at du bør bruke refleks. Refleks gjør deg... Les mer »
bil ratt speedometer

Bruker du bilen mer i korona-tiden? Sjekk kilometerstanden!

For å unngå smitte bruker mange bilen mer enn vanlig i år. – Har du i tillegg brukt bilen på norgesferie i sommer og i høst, bør du sjekke om du har... Les mer »
politibil

Tatt for fyllekjøring i Narvik – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at en bil stanset i Narvik sentrum natt til torsdag i 1.30-tiden. Årsaken var at bilføreren var mistenkt for ruspåvirket kjøring Politiet oppdaget da at bilføreren heller ikke hadde førerkort.... Les mer »
politiet

Laserkontroll: 10 fikk fartsbot Rana

utrykningspolitiet rapporterer at de har gjennomført en laserkontroll ved Alterneset i Rana i 22-tiden natt til fredag. Laserkontrollen vart i en 60-sone. Resultat ble hele 10 forenklede forelegg, høyeste hastighet var 79... Les mer »
fartsgrense

Refleks redder katteliv

Hvis man har en utendørs eventyrer er det viktig å sørge for at den blir sett i mørket. Et halsbånd med refleks kan forhindre mange ulykker i møte med trafikanter, og være en... Les mer »