ambulansebil

Front mot front kollisjon i Mo i Rana

Politiet fikk melding om en trafikkulykke på E12 mellom Umbukta og Mo søndag i 15-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. To personbiler har kollidert front mot front. Totalt fire personer er involver... Les mer »
politi

Stoppet bilfører for ruskjøring i Mo i Rana – Hadde ikke førerkort

Politiet rapporterer at man har stanset kjøretøy der fører, en mann i 30-årene grunnet mistanke om ruskjøring. Det viste seg at bilføreren ikke hadde førerkort. Politiet melder at de har gjennomført bevissikring... Les mer »
tryg

Slik pakker du feriebilen

Hundretusenvis av nordmenn vil snart starte fellesferien, og også i år tyder alt på at de fleste velger norgesferie, og mange i bil. Men 1 av 4 vet ikke hvordan man pakker bilen... Les mer »
naf

Få mer ut av feriebudsjettet – Slik reduserer du bom- og fergekostnader på bilferien

Koronasituasjonen gjør at også sommeren 2021 betyr norgesferie for de fleste og at bilen blir fremkomstmiddelet for mange. – En del ferieruter langs hovedveiene og inn og ut av de store byene... Les mer »
nordland fylkeskommune

Gjenåpner Levang – Nesna tirsdag 15. juni

Tirsdag 15. juni 2021 åpner Levang ferjeleie for ordinær ferjetrafikk etter å ha vært stengt to uker på grunn av anleggsarbeider. – Den gamle, smale ferjekaibrua er byttet ut, og arbeidene har... Les mer »
statens vegvesen

Nå kan du snart få personlig bilskilt i flere størrelser

– Bilinteresserte ønsker å ha tidsriktige skilt for sine biler, og det forstår jeg godt. En veteranbil blir ikke helt autentisk uten rett størrelse på bilskiltet. Fra 16. juni kan man søke... Les mer »
handeland

LEGO viser frem en Lamborghini Sián FKP 37-modell i full størrelse

I dag ble det nyeste tilskuddet i LEGO konsernets bilpark avduket: en spektakulær Lamborghini Sián FKP 37-modell i full størrelse, bygget av over 400 000 LEGO Technic elementer. Nok en gang demonstrerer LEGO konsernet og Automobili Lamborghini at man kan... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Gildeskål – En person skadet

Politiet melder om en trafikkulykke på fylkesvei 17 i Gildeskål onsdag i 18.30-tiden. Det var to biler involvert i trafikkulykken. Trafikkulykken som skal dreie seg om en påkjørsel bakfra. En person ble... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: MDG må stemmes ut av Stortinget!

Som Amcar-medlem og eier av flere klassiske amerikanske biler fra 1950-tallet, gleder jeg meg til: Cruisingen på 17. mai med Kongen og Dronningen. Hvilken bil kjører de i år? Av Vidar Kleppe,... Les mer »
buss

7 av 10 unngår kollektivtransport hvis de kan

I en fersk undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 71 prosent at de unngår kollektivtransport hvis de kan på grunn av fare for å bli smittet. – Tilbudet av alternativer til kollektivtransport er... Les mer »