lys bil

Beskjeden økning i trafikkskader i sommer

Mange har fryktet en ulykkessommer som følge av at de fleste ferierer i Norge. Nå viser ferske tall fra Gjensidige at antall forsikringssaker knapt har økt sammenlignet med juli i fjor. Det... Les mer »
up

Mann i 50-årene tatt for grisekjøring i Dunderdalen

Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll på E6 i Dunderdalen ved Mo i Rana fredag i 13-tiden. Ett førerkort ble beslaglagt fra mann i 50-årene på bakgrunn av adferden. Ifølge politiet var det snakk... Les mer »
politi

Politiet etterlyser en sort Mercedes i Mo i Rana

I forbindelse med en bekymringsmelding ønsker politiet informasjon om observasjon av en sort Mercedes med reg. nr. DK 86466, og hvor denne befinner seg. Ta kontakt med politiets operasjonssentral på 02800. Bilen... Les mer »
politiet

Mann i 20-årene påkjørt i Svolvær

Politiet rapporterer at en mann i 20 årene er påkjørt av personbil på Raftsundveien i Svolvær i 12-tiden søndag. Mannen er bevist og det er meldt om lettere personskader. Politi og ambulanse... Les mer »
trygg trafikk

Nordmenn mener fartsgrensene er høye nok

Nordmenn er fornøyd med fartsgrensene slik de er. Det viser en undersøkelse fra Trygg Trafikk. Over 7 av 10 mener fartsgrensene i Norge er riktige eller burde vært lavere. Hele 64 prosentmener... Les mer »
gjensidige

1 av 5 bilførere stopper ikke etter å ha kjørt på dyr

Sau i veibanen er et kjent syn på bilferie i Norge. Hver sommer opplever bønder at bilførere ikke melder fra om dyrepåkjørsler. Hver sommer opplever bønder at dyr på beite blir påkjørt,... Les mer »
ratt subaru

Slik pakker du feriebilen

I ettermiddag vil tusenvis av nordmenn starte fellesferien, og gitt koronasituasjonen vil mange flere enn normalt legge ut på bilferie i Norge. Men ikke alle vet hvordan man pakker feriebilen på en... Les mer »
Michelin

Er du klar for norske veier i sommer?

COVID-19-pandemien har satt en stopper for flere utenlandsferier denne sommeren. Det betyr at mange nordmenn skal feriere i Norge, og at bilen vil bli et viktig fremkomstmiddel. Her er noen dekktips fra... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Røsvoll i Rana

Politiet melder om en rrafikkulykke ved Røsvoll i 7-tiden tirsdag morgen. En bil skal ha kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Fører av ulykkesbilen hadde kommet seg ut av kjøretøyet,... Les mer »
bil ratt speedometer

To mistet førerkort ved Ranberget

Utrykningspolitiet har avholdt en fartskontroll i en 60-sone ved Ranberget. En bilfører, mann født 98, anmeldes og får beslaglagt førerkort etter å ha kjørt i 138 km/t. En annen bilfører, mann født... Les mer »