Bodø Selskapsservice har fått nye eiere

bodø selskapsservice

Kokkene Torger Torgersen og Tom Brenden har til sammen over 80 års erfaring fra serveringsbransjen. I 2018 gikk de inn som deleiere i Bodø Selskapsservice, og endte på slutten av året, med å ta over hele selskapet.

– Vi visste at vi ville klare å samarbeide godt da vi har jobbet sammen i over 10 år tidligere, sier Torger.

– I tillegg har vi samme ønske, nemlig å servere smakfull mat laget fra bunnen, supplerer Tom.

Bodø Selskapsservice tilbyr catering i Bodø. I tillegg driver de både Folkets Hus Bodø og Hålogatun. Begge lokalene byr på en privat ramme for møter, bryllup og andre arrangement.

– Muligheten til å få drive disse flotte lokalene, var en del av grunnen til at vi ønsket å ta over selskapet» sier Tom, som tidligere har stått for driften av Bodøgaard.

Folkets Hus Bodø har gjort flere oppgraderinger de siste årene og fremstår i dag som moderne og oppdatert.

– Vi har både private og bedrifter som kunder. Storsalen har god takhøyde og en flott scene, samtidig som lokalet byr på en koselig atmosfære. I tillegg tør vi påstå at vi har byens beste dansegulv, sier Torger som blant annet drev Kafe Tusenhjemmet i 17 år.

– For mindre selskap og møter med en annerledes atmosfære, anbefaler vi ærverdige Hålogatun, skyter Tom inn.

Styret på Folkets Hus ønsker at huset skal brukes mer av Bodøs befolkning. I tråd med dette har Tom og Torger også fokus på arrangementer. Arne Benoni lanserer nytt album og i februar inviteres det til konsert og dansekveld i Storsalen.

– Vi har skjenkebevilling og det vil også bli salg av noe å bite i, så her er det duket for en helaften!, sier Tom.

– Det blir også mye mimring og nostalgi på huset i februar og mars. Gammelpopfestivalen med sin 60-talls musikk kjøres nemlig for første gang på Folkets Hus, og i mars er det duket for venners venner fester med 70/80- og 90/00-talls tema. I fjor ble vi utsolgt på en av kveldene, så det lønner seg å være tidlig ute og kjøpe billetter, sier de to.

– Vi ønsker at Folkets Hus skal bli stedet man går når man har lyst å danse og mingle med andre kjente, sier Torger.

– En enkel måte å følge med på hva som skjer på huset fremover og finne link til billettkjøp, er å følge oss på Facebook. Søk på bodoselskap i søkefeltet så finner dere oss, sier Tom.

– Og følg med – det kommer flere nyheter fra oss i tiden som kommer!, avslutter Torger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.