hes

MUSIKK: Jonas Alaska ute med låta «Minute»

Jonas Alaska har truffet blink med sine to nyeste låter, som begge har fått glimrende anmeldelser, blitt listet på radio og strømmet i tusentall. Nå har turen kommet til låten Minute, der... Les mer »
sheep

Porto Geese slipper låta «What a Day»

«What a Day» er siste singel ut før debutalbumet «Duck» slippes om en drøy måned! I motsetning til de to foregående singlene, «Screens» og «Also Void», skrus nå tempoet ned og lander i et mer shoegaze-beslektet... Les mer »
musikk

Heimevernet feirer 75 år i Vågan

I 2021 er det 75 år siden Heimevernet ble etablert. Heimevernet er siden da blitt en viktig del av Norges beredskap og består av 40.000 soldater over hele landet. Heimevernets paradekonsert arrangeres... Les mer »
film

Hekt deg på Helgeland 2021

Hekt deg på Helgeland, er en «bli kjent festival» med flere ulike arrangement som gjennomføres på Helgeland mellom den 27. september og den 3. oktober, opplyser Lurøy kommune. Arrangementene skal bidra til... Les mer »
grappa

MUSIKK: Vidar Busk ute med albumet «The Civilized Life»

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum «Stompin’ Our Feet With Joy (1997)», lansert med en sensasjonell konsert... Les mer »
drabant

MUSIKK: deLillos ute med låta «Det er havet som er størst»

Det norske legendebandet deLillos er i gang med slipp av sitt nittende album «Evige dager». Den første singelen «Det er havet som er størst» er ute allerede i dag og er sentral... Les mer »
hes

Morten Abel slipper nytt album – Konsert i Mo i Rana

I høst slipper Morten Abel siste del av sin albumtrilogi med norske tekster. I kjølvannet av plateslippet, legger han ut på en Norgesturné som tar turen til over tjue byer fra nord... Les mer »
playground

MUSIKK: Every Time I Die slipper singelen «Post-Boredom»

Fredag 22. oktober slippes det niende studioalbumet fra Buffalo-bandet Every Time I Die. Nyheten om albumet, som har fått navnet «Radical» og slippes via Epitaph / Playground, er nå sluppet med den... Les mer »
hes

MUSIKK: Vamp ute med albumet «Tiå det tar»

I år feirer Vamp tretti år som band, noe de har all grunn til å feire. Øyvind Staveland og hans musikalske medsammensvorne kvitterer med å levere det som blir deres trettende studioalbum... Les mer »
indianer

MUSIKK: Jungle ute med albumet «Loving In Stereo»

Med en milliard streams, to topp 10-album og 750.000 solgte album er den den britiske produsentduoen Jungle en av de største britiske suksesshistoriene i musikkscenen. Nå er de tilbake, større, modigere og mer... Les mer »