hes

John Olav Nilsen & Nordsjøen ute med låta «Om det våte»

John Olav Nilsen skrur opp forventningene til sitt kommende album enda et par hakk med slippet av en deilig ny signaturlåt, denne gang om det våte, som det er så mye av... Les mer »
hes

Stein Torleif Bjella ute med låta «Tilbake i det blå»

Nå deler Stein Torleif Bjella den nye låta «Tilbake i det blå» fra sitt kommende album «Nysetmåne», som ventes 22. september. Kjærlighetslåta «Tilbake i det blå» må sies å være noe av det... Les mer »
nrk

Disse gir oss 17. mai på NRK

I beste NRK-tradisjon blir det direktesendinger fra lengst i sør i landet til det høyeste nord på 17. mai. – Jeg gleder meg stort til å formidle 17. maistemning til hele landet,... Les mer »
flagg

Program for 17. mai i Vefsn

Vefsn kommune har akkurat offentliggjort programmet for nasjonaldagen, 17. mai i Vefsn. Slik er programmet pr. nå: Kl 8.00: Salutt Kl 8.00: Bekransning av hovedstøtten over falne, Dolstad Kl 9.00: Markering ved... Les mer »
bauer

Victoria Skau ny programleder på Radio Topp 40

Den kjente Youtuberen og TV-personligheten tar skrittet inn i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på Radio Topp 40. – Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste... Les mer »
sony

Anna Kajander fra Lofoten ut med låta «Hybelkanina»

Med «Hybelkanina» leverer Anna Kajander enda et stykke smakfull pop. Denne gangen med et lydbilde som viser en litt råere side, både lyrisk og musikalsk.  Den nordnorske artisten går en travel vår... Les mer »
indianer

Alberta Cross har sluppet albumet «Sinking Ships»

Alberta Cross ble dannet av den svenskfødte vokalisten og gitaristen Petter Ericson Stakee og hans London-kompis Terry Wolfers på midten av 2000-tallet. Nå har gruppen sluppet albumet «Sinking Ships». Deres stadion-svære americanakrydrede låter... Les mer »
handeland

Nå kan du la robotgressklipperen synge Happy Birthday til deg!

I fjor lanserte Husqvarna en funksjon slik at over 100 000 robotgressklippere kunne synge bursdagssangen Happy Birthday til deg og din familie. Gikk du glipp av den muligheten i fjor, så fortvil ikke... Les mer »
hes

Anna of the North ute med låta «Try My Best»

Anna of the North har sluppet den stemningsfulle nye låten «Try My Best». Låten, som som er co-skrevet av Anna, Marcus White og Madelene Eliasson, er den andre av tre helt nye... Les mer »
live konsert

Vinnerne av Musikkforleggerprisen 2023 kåret

Musikkforleggerprisen gikk av stabelen for niende gang i Jakobskirken i Oslo onsdag kveld. Kveldens vinnere favner bredt, fra popkometen Ramón, via ARY og Anders Nilsen, til samtidskomponist Cecilie Ore.  Ramóns låt «ok,... Les mer »