hes

Ricochets ute med albumet «Closer to the Light»

I begynnelsen av februar slår rockelegendene i Ricochets tilbake med et album – deres første på sytten år. Låtene på «Closer to the Light», som trygt kan omtales som et comeback-album, tar... Les mer »
heilo

Susanne Lundeng ute med ny Nordnorsk folkemusikk og konserter i Nordland

Susanne Lundeng er en av Norges mest anerkjente folkemusikere. Med sine musikalske røtter i folkemusikken i Nord-Norge, har hun en særegen lyd som musiker, komponist, sanger og musikalsk fritenker. Gjennom sitt forhold... Les mer »
indianer

Complete Mountain Almanac slipper nytt album

Complete Mountain Almanacs selvtitulerte album er nå ute på Bella Union, og er det musikalske samarbeidet mellom Rebekka Karijord og den amerikanskfødte, Italia-baserte poeten, danseren og multimedia-artisten Jessica Dessner, som har fått... Les mer »
tv2

Millionsuksess for «Hver gang vi møtes»

Premiereprogrammet hvor Bjørn Eidsvåg hylles har nå passert en million seere, og aldri før har så mange sett en episode av «Hver gang vi møtes». Årets sesong ligger an til å bli... Les mer »
sesong 1

Sissel Kyrkjebø med konsert i Mo i Rana i april

Sissel Kyrkjebø legger ut på vårturnéen «Snart er det sommer» og i år kommer Sissel til Meyergården i Mo i Rana. I april legger Sissel ut på turné med de fremragende musikerne... Les mer »
hes

MUSIKK: Ricochets ute med låta «Galaxies»

Ricochets kaster ikke bort tiden, og sparker i gang det nye året med å slippe «Galaxies», en kruttsterk låt fra sitt kommende album – som blir deres første på sytten år. – «Galaxies»... Les mer »
indianer

Siv Jakobsen slipper albumet «Gardening»

Etter å blitt nominert til en Spellemann i kategorien «Indie» med albumet «A Temporary Soothing» (2020), og turnért med José González, The Lumineers og Susanne Sundfør, er Siv Jakobsen endelig klar med nytt album. «Gardening» ... Les mer »
nrk

Musikken bak NRK Super sin Julekalender Snøfall har solgt til gull!

Henrik Skram og teamet kunne stolt ta imot gulltrofé for musikken bak serien Snøfall. Henrik Skram er komponisten bak musikken til NRK sin julekalender «Snøfall». I dag mottok han og teamet bak;... Les mer »
apple

Spotify: Dette er de mest populære artistene i Nordland i 2022

I dag har Spotify avslørt hvilke artister, låter og album som er mest strømmet i 2022 i Wrapped, deres årlige oppsummering av musikkåret. I år får vi også lokale lister som viser hva... Les mer »
hes

Ricochets ute med låta «Shooting Star»

Rockelegendene i Ricochets har akkurat sluppet en splitter ny låt med tittelen «Shooting Star». Dette er en smakebit fra det som blir deres første album på sytten år, som ventes på nyåret.... Les mer »