motherlikeit

Label slipper sommerlåta «Saturday»

Oslo har et soundtrack, og softrockbandet Label har skrevet seg inn i det lydsporet for godt. Hvert år siden 2014 har de sluppet en singel sommerstid, til gode omtaler og spillelisting på riksdekkende radio. De... Les mer »
indianer

VIDEO: Sunship Balloon ute med låta «A4 Life»

«A4 Life» er den første singelen fra Sunship Balloon-duoens etterlengtede debutalbum «Everywhen», som også idag bekreftes at slippes den 18. september, og er et bemerkelsesverdig stykke leftfield psykedelisk alt-pop. Albumet er mikset... Les mer »
hes

MUSIKK: St Valentine ute med låta «South of the Border»

Den nye singelen til St Valentine slippes 17. juli, og er allerede listet på NRK P3. St Valentine er navnet på det nye soloprosjektet til Ulrik Denizou Lund, best kjent som den ene halvdelen av... Les mer »
bauer

Vidar Lønn-Arnesen klar med helt ny serie programmer om Ti i Skuddet

Året er 1970 og Vidar Lønn-Arnesen reiste land og strand rundt for å lage Ti i Skuddet. Lønn-Arnesen & Co fylte samfunnshus, gymnastikksaler og aulaer med ungdommer som lengtet etter ny og... Les mer »
hes

MUSIKK: Odd Nordstoga ute med låta «Dans dans dans»

Odd Nordstoga sin andre single fra sitt kommende album, er en uimotståelig energibombe av en sommerlåt med tittelen «Dans dans dans».  I forbindelse med singleslippet tar han med seg sitt eminente band,... Les mer »
hes

MUSIKK: Luli slipper låta «Ikkje sant»

På sin nye låt befinner Luli seg tilsynelatende i den lykkelige startfasen av et forhold, samtidig som hun tviler på det aller meste. Med en uslåelig kombinasjon av en tidløs tematikk, frekke... Les mer »
jarle skavhellen

MUSIKK: Jarle Skavhellen slipper låta «Winnebago»

Da Jarle Skavhellen for noen år tilbake jobbet på en på en pub i hjembyen Bergen, og det var der inspirasjonen til hans nye låt «Winnebago», eller campingvogn på godt norsk, dukket... Les mer »
hes

VIDEO: The Ella Sisters slipper debutsinglen «Cars»

Med tonnevis av energi, ærlige tekster, store refrenger og vakre harmonier i et lekent og aggressivt poplandskap, er The Ella Sisters klar for å erobre publikums hjerter. The Ella Sisters består av... Les mer »

The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen «Down To The Water»

Maria Engås Halsne fra Ålesund gikk seirende ut av The Voice: Norges Beste Stemme i 2019, og nå er hun klar for å slippe debutsingelen «Down To The Water»! Maria ønsker at... Les mer »
tv2

Det blir helnorsk «Allsang på Grensen» i sommer

«Allsang på Grensen» skal hylle norske artister og norsk musikk gjennom sommeren. Samtidig flyttes arrangementet til toppen av Fredriksten Festning i Halden, hvor sangglade familier blir årets publikum. – Dette blir den... Les mer »