Entra signerte sponsoravtale med Ridderrennet for to nye år

langrenn vinter ski

Entra har inngått en samarbeidsavtale med foreningen Ridderrennet for to nye år. Selskapet har vært sponsor for Ridderrennet siden Entra ble opprettet i 2000 og i år fyller samarbeidet 20 år.

Formålet med avtalen er å dele kunnskap mellom næringsliv og de med nedsatt funksjonsevne. På den måten ønsker Entra å bidra til tilpassing av arbeidsplasser og en forenklet hverdag uavhengig av fysiske forutsetninger.

– I år har vi samarbeidet med Ridderrennet i tjue år. For oss i Entra skaper det stor glede og stolthet å bidra i dette arbeidet. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med Ridderrennet de neste to årene. Det er inspirerende å møte mennesker med ulike funksjonsnedsettelser som legger stor innsats i å flytte egne grenser. De heier hverandre frem med et beundringsverdig livsmot og takler barrierer på en imponerende måte, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra. .

Ridderrennet og Ridderuka har vært arrangert på Beitostølen siden 1964. Det er verdens største vintersportsarrangement tilrettelagt for syns- og bevegelseshemmede. I år arrangeres Ridderuka mellom 22. og 29. mars. For tjuende gang er Entra tilstede og bidrar med frivillig innsats på Ridderuka og Ridderrennet.

– Foreningen Ridderrennet er utrolig takknemlig for den viktige støttespilleren Entra har vært i tjue år. Ridderuka betyr svært mye for både deltakere, ledsagere og samarbeidspartnere. Dugnaden som Ridderuka representerer og Entra er med på, er noe av grunnpilaren i det norske samfunnet – et arbeid som gir felleskapsopplevelser og mening for alle involverte. Foreningen og alle våre deltakere setter stor pris på innsatsen alle i Entra har bidratt med i årenes løp, og til å løfte Ridderuka til det det er i dag – din mestringsarena for livet, sier generalsekretær i Ridderrennet, Anne-Kristin Wadahl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.