tv2

«Skal vi danse» får egen podcast!

Nå lanseres den nye podkasten «Skal vi danse podkast» som ledes av den nye programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff. Hver onsdag kommer en ny episode. Det er topp stemning og høy... Les mer »
kino

Rana kulturskole har ledige elevplasser

Rana kulturskole har ledige elevplasser på klarinett, trombone, tuba, cello, fiolin, fløyte, trompet, saksofon, sang, band og teater. Det skal være noen få ledige plasser på andre fag, opplyser Rana kommuen. Les mer »
etterforsker1

Danseren Robin (15) fra Bodø finalist i talentkonkurranse

For å hjelpe unge talenter har Etterforsker1 Gruppen startet en talentiade for unge utøvere. Selskapet skal gi ti tusen kroner til vinneren, samt følge opp jenta eller gutten som kåres til vinner.... Les mer »
tv2

Klart for finale i «Norske talenter» fredag 13. desember

Fredag 13. desember er det klart for finale i «Norske talenter». Ti deltagere kjemper om seieren. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen,... Les mer »
tv2

Klart for siste semifinale i «Norske talenter»

Det er klart for den sjette og siste semifinalen i «Norske talenter» denne høsten. Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet... Les mer »
tv2

Disse skal konkurrere i «Norske talenter» fredag 29. november

Fredag 29. november er det klart for den femte semifinalen i «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består... Les mer »
tv2

900.000 så på TV 2 da Aleksander ble kåret til «Skal vi danse»-vinner

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere. Dermed knuste seertallene fjorårets finale. I snitt fulgte 696.000 hele finalen på TV... Les mer »
tv2

Dette skal parene danse i «Skal vi danse» finalen på lørdag

Lørdag 16. november kl. 19.30 skal vinneren kåres i årets «Skal vi danse». Det skal avgjøres om det blir Aleksander Hetland eller Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand som går av med seieren. Sendingen... Les mer »
tv2

Dette er semifinalistene til «Norske talenter» på fredag

Fredag 15. november er det klart for den tredje semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og... Les mer »
dansing

Overbevist om at «Funkygine» vinner «Skal vi danse»

Når Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) trer inn på dansegulvet i «Skal vi danse» lørdag, er det med et gedigent favorittstempel. Ingen har tidligere vært en så stor favoritt i forkant av sesongfinalen... Les mer »