MUSIKK: Ny singel fra Jens – Any Other Way

universal

23 år gamle jens, som kommer fra Bergen, satte navnet sitt på kartet tidlig i 2018 med debutsingelen “Mixtape”, som gikk viralt i Sverige, Danmark og Norge. Han fikk også en del oppmerksomhet i Frankrike via Deezer, hvor første singelen har rukket å streame over 1,7 millioner ganger.

Bergenseren slapp tre solide singler i 2018, og er nå klar for å starte året med fjerde singelen, “Any Other Way”.

Debutsingelen, “Mixtape” har rukket å streame over 1 million ganger på Spotify og 1,7 millioner ganger på Deezer, hovedsakelig i Frankrike. Hans siste singel, “Pieces”, som kom i september i 2018, havnet topp 10 på New Music Friday i Norge, Finland, Sverige og Danmark.

Nå er popkometen klar for å starte det nye året med den ferske singelen, “Any Other Way”, som er skrevet sammen med Joonas Angeria og Amanda Cygnaeus. Låten begynte i Stockholm og ble ferdigstilt i Helsinki.

– Jeg skrev ”Any Other Way” i Stockholm sammen med to fantastisk dyktige låtskrivere. Dagen jeg skulle skrive med dem våknet jeg med feber og vurderte først om jeg måtte avlyse. I dag er jeg glad jeg dro i studio den dagen. Låten handler for meg om å akseptere at man ikke alltid har kontroll over ting som skjer i livet og hvordan det er viktig å gjøre det beste ut av ting selv om det kan se mørkt ut, sier Jens.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.