elin therese

Elin Therese fra Valnesfjord kommer til Bodø på juleturné

Elin Therese Birkelund er en kjent sangerske fra Valnesfjord og Stockholm. Nå kommer hun til Bodø i julen. Når stjernene glitrer og snøen daler byr visesanger Elin Therese på en intim og varmende julekonsert... Les mer »
generasjonsfestivalen

Vellykket for Generasjonsfestivalen 2019 i Bodø

Generasjonsfestivalen 2019 gikk av stabelen 28. september på Folkets Hus Bodø og Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter. Det må sies å ha blitt en stor suksess, med over 450 besøkende totalt denne dagen!... Les mer »
folkets hus bodø

Skal samle danseglade i Folkets Hus i Bodø

«Vi som lika å gå ut å dans i Bodø», heter den nye gruppen på Facebook som Folkets Hus Bodø, Bodø Catering & Selskapsservice og Swingfolket Bodø, har gått sammen om å... Les mer »
dj chris shepherd

Stappfullt dansegulv i Folkets Hus på lørdag

Tradisjonsrike Folkets Hus i Bodø har gjort endel endringer i det siste. Man har blant annet oppgradert lydanlegg og lysutstyr. Og i helgen var det duket for Bodøs legendariske festgeneral DJ Chris... Les mer »
konsert folkets hus

Storslått åpning av Bodøs nye konsert- og kulturscene: Folkets Hus

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om at Folkets Hus i Bodø nå har oppgradert lydanlegg og scenen for blant annet å kunne ha konserter i det tradisjonsrike bygget i Bodø sentrum. Tirsdag var... Les mer »
folkets hus

Folkets Hus i Bodø – Byens nye konsert- og teaterscene!

I 2020 fyller Folkets Hus Bodø 100 år og i den anledning er det gjort en større investering. I løpet av kort tid vil Storsalen kunne skilte med flunkende nytt lys- og... Les mer »
bodø selskapsservice

Bodø Selskapsservice har fått nye eiere

Kokkene Torger Torgersen og Tom Brenden har til sammen over 80 års erfaring fra serveringsbransjen. I 2018 gikk de inn som deleiere i Bodø Selskapsservice, og endte på slutten av året, med... Les mer »
barn baby barsel

Barsellunsj med råd og inspirasjon på Folkets Hus

Bodø Catering & Selskapsservice har gått sammen med Folkets Hus Bodø, Trygge barn, Småtroll og Apotek 1 Tordenskiold for å lage et arrangement for de som er i barsel/permisjon med baby. Både... Les mer »