Utstillere fra Nord-Norge viser fram det beste av Norge i Berlin

Landbruks- og matdepartementet

Regionene Nord-Norge og Trøndelag skal representere Norge på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche (IGW) i Berlin i januar 2024.

400 000 personer er ventet å besøke Messe Berlin, og 65 bedrifter  fra de to norske regionene vil servere det beste landet vårt har å by på av lokale mat- og reiselivsopplevelser.

Grüne Woche har befestet sin posisjon som Berlins best besøkte messe. 1400 utstillere fra 60 land, 1700 akkreditert journalister fra 25 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et stort antall utenlandske delegasjoner deltok de ti dagene messen varte i 2023 . Forventningene til årets utstilling er store.

Den norske standen og deltakelsen på Grüne Woche er et ledd i å bygge Norge som matnasjon og skal bidra til å styrke omdømmet for norsk mat og reiseliv. Målet er å stimulere til samarbeid og nyskaping på tvers av geografiske grenser og næringsgrenser

Fredag 19. januar åpner landbruks- og matminister Geir Pollestad den norske standen på Grüne Woche 2024.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.