Benedicte Kilvær Eilertsen ansatt som salgs- og markedsleder på Stormen Konserthus

stormen

Benedicte Kilvær Eilertsen er navnet til den nye salgs- og markedslederen for Stormen Konserthus i Bodø. Eilertsen har studert jus ved Universitetet i Tromsø før hun ble utdannet siviløkonom på Handelshøyskolen i Bodø.

Hun har bred erfaring med salg og markedsarbeid etter mange år som markedskonsulent i Avisa Nordland. De siste årene har hun jobbet med prosjekter for Bodø Gårdeierforening og Bodø Næringsforum.

– Vi hadde 28 søkere på stillingen og flere var godt kvalifisert. Benedicte Kilvær Eilertsen utpekte seg først og fremst med solid erfaring og dokumenterte resultater innen salg. Benedicte er kreativ med mye energi, hun har et stort kontaktnett og hun er et naturlig salgstalent. Hun er veldig motivert for oppgavene i Stormen og vi ser frem til å få Benedicte med på laget, sier direktør Rolf-Cato Raade.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter i Stormen. Det har vært en grundig og god intervjuprosess, hvor jeg fikk bli kjent med både organisasjonen og forventningene, sier Benedicte Kilvær Eilertsen.

– Jeg ser fram til å ivareta konserthusets samarbeidspartnere, samt aktivt bidra til nye samarbeidsavtaler. Det blir en spennende utfordring å få det overordnede ansvaret for konserthusets hjemmeside, markedsføring og fremtidsrettet bruk av sosiale medier og jeg har mange ideer om hvordan dette skal gjøres, sier Benedicte.

– Jeg har et stort nettverk innenfor byens bedrifter og jeg gleder meg til å presentere Stormens alle muligheter for disse. Det finnes et stort uutnyttet potensial både når det gjelder arrangement for ansatte og kunder, sier Benedicte.

– Stormen Konserthus et er et flott og stort hus med mange ansatte. Jeg kjenner noen fra før, og jeg gleder meg til å komme i gang, avslutter Kilvær Eilertsen.

Foto: Stormen Konserthus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.