nfk

Stor prisnedgang på flyruter i Nordland

Nå er det kjent at ble det kjent at regjeringen kutter i prisene på kortbanenettet. Maksprisene skal blant annet halveres på rutene som ikke er kommersielle. – Dette er en svært viktig beslutning... Les mer »
heilo

Susanne Lundeng ute med ny Nordnorsk folkemusikk og konserter i Nordland

Susanne Lundeng er en av Norges mest anerkjente folkemusikere. Med sine musikalske røtter i folkemusikken i Nord-Norge, har hun en særegen lyd som musiker, komponist, sanger og musikalsk fritenker. Gjennom sitt forhold... Les mer »
nfk

Vil sikre finansiering for Hålogaland Amatørteaterselskap

Landsdelsrådet for kultur i Nord-Norge vil ha forutsigbarhet i finansieringen av Hålogaland Amatørteaterselskap. Landsdelsrådet for kultur i Nord-Norge er urolig for den statlige finansieringen av Hålogaland Amatørteaterselskap. Ifølge fylkesråd i Troms og... Les mer »
Den norske kirke

Samisk kirkeråd fyller 30 år

Denne helgen markeres det at det er 30 år siden Samisk kirkeråd ble opprettet i Den norske kirke. – En viktig rolle i å løfte samisk perspektiv, sier leder i Samisk kirkeråd.... Les mer »
jusshjelpa

Trenger du juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske

Har du en tvist med utleieren, nettopp skilt deg eller et lån du ikke får innfridd? Jusshjelpa i Nord-Norge hjelper folk med et økonomisk behov, som ikke har råd til å gå... Les mer »
nfk

Gir trygg økonomi for privatpersoner og næringsliv i Nordland

Årets statsbudsjett har fått plass til flere viktige satsninger, mens andre står på vent, også i Nordland. – Statsbudsjettet kommer til å sikre et rente- og prisnivå som sikrer muligheter for fortsatt... Les mer »
alkohol

To av fem i Nord-Norge opplever problematisk bakrus

Sommer er høytid for nordmenns alkoholinntak, og to av fem i Nord-Norge opplever redusert form dagen derpå viser en fersk undersøkelse. Blant de mellom 18 og 34 år svarer over halvparten at... Les mer »
skatt

Ny undersøkelse: Flest i Nord-Norge bekymret for egen økonomi

Personlig økonomi skaper stor bekymring blant mange unge voksne i Norge, viser en fersk spørreundersøkelse. Andelen er høyest blant menn. InFact har utført spørreundersøkelsen på vegne av Nationen. 1.007 personer deltok i... Les mer »
innovasjon norge

13.000 grunner til å besøke Nord-Norge av Truls Svendsen vant pris

Visit Norway gikk helt til topps i reiselivsbransjens svar på Oscar, og ble «Best in show» med verdens lengste reisereklame: 13.000 grunner til å besøke Nord-Norge av Truls Svendsen. Adrian Awards er... Les mer »
nve

Flom-, jord- og snøskredfare på oransje nivå i Nordland

Det er flom og snø-, jord-, sørpe- og flomskredfare på oransje nivå for deler av Nordland og Troms fra lørdag 19. mars. Lørdag til søndag formiddag ventes svært mye regn over Salten,... Les mer »