Landbruks- og matdepartementet

Utstillere fra Nord-Norge viser fram det beste av Norge i Berlin

Regionene Nord-Norge og Trøndelag skal representere Norge på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche (IGW) i Berlin i januar 2024. 400 000 personer er ventet å besøke Messe Berlin, og 65... Les mer »
kulturminnefondet

Gammel dieseltank i Steigen skal trekke eventyrlystne: Får 600 000 kroner

Solartanken som står på Naustholmen i Steigen er et landemerke. Naustholmen er en del av gamle Grøtøy handelssted og historisk har området vært brukt som handelssted og til fiske og jordbruk. Nå... Les mer »
sommer

Helgeland hadde høyest vekst på overnatting i hele Nord-Norge

Overnattingstall for juli fra SSB, viser at Helgeland har hatt høyest vekst i Nord-Norge, på all overnatting i samlet, opplyser NRK. I juli 2023 noterer reiselivsorganisasjonen Visit Helgeland en økning på hele... Les mer »
visitdenmark

Carlsberg åpner ny attraksjon i København

En av Københavns mest populære turistattraksjoner – Visit Carlsberg, er etter en fem års omfattende modernisering snart klar til å gjenåpne som Home of Carlsberg med en ny og større utstilling. Fra... Les mer »
The Whale

50 millioner til The Whale

The Whale mottar 50 millioner kroner fra SpareBank 1 Nord-Norge, og er dermed et steg videre på planen om å kunne åpne attraksjonen i 2026. – Vi har jobbet iherdig med å... Les mer »
nok

Lofoten de grønne øyene møtte Arendal

Under Arendalsuka ble Lofoten de grønne øyene profilert med temaet «Postkort eller pilot». – Vi går foran gjennom Lofoten de grønne øyene, og det er vel nokså tydelig at vi mener vekstprogrammet... Les mer »
sommer

Tips til single som vil reise alene

Enten du ikke har møtt den spesielle enda, skal på forretningsreise eller bare trenger litt «alenetid», kan det å reise alene virke skummelt. Her er noen tips som kan gi deg akkurat... Les mer »
frende

Toppliste: Dette irriterer oss mest på ferie

1000 nordmenn har blitt spurt om hvilke irriterende ferieproblemer de har støtt på. Nå starter fellesferien og mange vil møte akkurat disse. Forsinket fly – 52 prosent Forsinket bagasje – 39 prosent... Les mer »
nfk

Ba om fortgang i Nord Gondol

Da fylkestinget i Nordland var samlet på Sortland denne uken, tok fylkestingsrepresentant Knut Petter Torgersen opp bekymringen om fremdriften i Nord Gondol-prosjektet. Fylkestingsrepresentant Knut Petter Torgersen ba om at fylkeskommunen skal bruke... Les mer »
det

Slik planlegger du fjellpåsken i siste liten

DNT-hyttene melder om strålende påskeføre og stor interesse for tradisjonell påskeferie til fjells. Her er tips og turforslag til den som starter planleggingen nå. Tidlig påske og mye snø i fjellet gir gode... Les mer »