MUSIKK: Jonas Benyoub ute med «Lucky Luke»

universal

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Og 2019 blir Jonas’ år.

Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» var med i NRKs «Skam». Siden har han sluppet den hardtslående bangeren «YahYah», fulgt opp av R&B inspirerte «I Mitt Liv», og sterke «Milli» ft. Yosef.  

Jonas Benyoub har siden 2017 sluppet låter som «Youm Wara Youm», «YahYah», “El Diablo”, «I Mitt Liv», og «Milli» ft. Yosef.

Før jul startet han freestyle-serien «Tung Torsdag», som han allerede har høstet stor respekt for. 2019 blir Jonas’ år, med en rekke sterke singelreleaser og EP slipp. «Lucky Luke» er første singel ut.

– Denne låten er en inspirasjon fra gamle den tegneserien, men jeg leker mest med tematikken rundt det å være «lucky» – altså heldig. Man har mange momenter i livet hvor noe kanskje kunne gått helt til helvete eller rett vest. Jeg reflekterer rundt det å være brødre og holde sterkt med sin familie. Jeg setter det opp mot noen mimringsbilder fra Lucky Lucciano og Sopranos, sier Jonas Benyoub.

Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.