Rydder etter raset på E6 i Nordland de neste nettene

vegvesenet

Opprydningsarbeidet etter raset på E6 ved Trengsel bru i Sørfold lørdag kveld påvirker trafikken denne uka.

Etter steinraset lørdag kveld like ved Trengsel bru 25 kilometer bru nord for Fauske, har det vært manuell dirigering av trafikken. Det blir fortsatt manuell dirigering på dagtid. I tillegg skal Statens vegvesen ta i bruk nettene til å rydde opp etter raset.

Veien blir stengt fra klokka 21 i kveld og de neste nettene fram til 06. Gjennomslippene koordineres med planlagte utbedringsarbeider i andre tunneler i området, og blir klokka 23.00, 02.00, 04.00 og 05.30. For nødetatene gjelder egne ordninger.

Sjekk 175.no for oppdatert trafikkinformasjon fra Vegtrafikksentralen.

Entreprenøren skal nå rydde vegbanen og fjerne løse steinmasser. Samtidig skal fjellsiden sikres midlertidig, med bolter og nett. En større steinblokk like overfor vegen skal fjernes til høsten.

– Dette er både fordi vi ikke ønsker å ramme ferietrafikken i Nordland mer enn nødvendig og fordi det er behov for å planlegge nedsprengningen grundig, for å redusere risikoen for skader på Trengsel bru, sier byggeleder Per-Arne Pedersen i Statens vegvesen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.