Støtter Helgeland Rehabilitering i Sømna

mat pleie sykehus

– Helgeland Rehabilitering i Sømna har siden 1980- tallet gitt et godt tilbud av spesialisert rehabilitering til innbyggerne på Helgeland. Dette har vært et viktig tilbud nært der folk bor, og dette tilbudet må fortsatt tilbys Helgelands befolkning, Vi kan ikke godta at tjenester tas ut av Helgelandssykehuset på denne måten, sier Hilde Sprækenhus og Odd Arnold Skogsholm fra Nordland Arbeiderparti.

Helse Nord har gjennomført en ny anbudsprosess for kjøp av rehabiliteringstjenester etter at den siste prosessen ble kansellert. Den 26. september ble det kunngjort at regionhelseforetaket ikke fornyer kontrakt med Helgeland Rehabilitering i Sømna. Dette vil bety nedleggelse av denne.

Dette er Nordland Arbeiderparti sterkt i imot og ber Helse Nord bes om å sikre videre drift av Helgeland Rehabilitering.

Arbeiderpartiet legger frem et forslag til en uttalelse om Helgeland Rehabilitering som de håper å få de andre partiene med på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.