Glitter med profesjonell hårkolleksjon

glitter

Det har gått ett år siden toppfrisørene Mar­re og Marcella, som klipper et flertall kjendiser i Sverige, innledet sitt samarbeid med Glitter.

Det tok ikke lange tiden før idéen om å utvikle en eksklusiv hårserie med fokus på kvalitet og riktige funksjoner ble til et helt konkret samarbeid.

– Vi ønsket å utvikle noe mer eksklusivt og profesjonelt for kundene, og har i samarbeid med Glitter utarbeidet en hårkolleksjon som gir det lille ekstra, forklarer Marre.

Les også:  The Hawks og Rana Makerspace med solid innsats i skandinavisk finale i FIRST LEGO League

Hårproduktene Professional by hairstylists Marre & Marcella skal både forenkle og forbedre hårrutinene hjemme og kunne brukes av frisører i salonger.

– Vi blir større og større innen hår for hvert år som går. Marre & Marcellas kompetanse og engasjement gjør dette til et drømmesamarbeid som også tilfører alt som er viktig for oss: fokus på kvalitet, detaljer og en unik produktfølelse, forteller Helena Sundgren, markedsjef hos Glitter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.