Trenger du juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske

jusshjelpa

Har du en tvist med utleieren, nettopp skilt deg eller et lån du ikke får innfridd? Jusshjelpa i Nord-Norge hjelper folk med et økonomisk behov, som ikke har råd til å gå til advokat.

Thea Amalie Pedersen Aasen og Madeleine Daliva Ryvold fra Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske. 

 – Ofte kan det være befriende å få hjelp og bistand, når man har hatt et problem i lengre tid. Vi ønsker å komme i kontakt med de som er i en vanskelig situasjon, og som ikke klarer å løse problemene sine selv, sier Thea.

–   Bistanden Jusshjelpa gir er fullstendig gratis. Det er både uforpliktende og gratis å få råd fra oss, forteller Madeleine.

Jusshjelpa i Nord-Norge har spesialisert seg innenfor en rekke fagområder. 

– For å kunne gi best mulig hjelp har vi valgt ut noen rettsområder som vi satser ekstra på. Disse er blant annet husleierett, gjeldsrett, sosialrett, fengselsrett, arbeidsrett, barnerett, trygderett og utlendingsrett, sier Thea.

Saksbehandlerne Thea Amalie Pedersen Aasen og Madeleine Daliva Ryvold gleder seg til å komme til Bodø og Fauske, og håper på å komme i kontakt med de som trenger det mest.

– Det kan være at du har fått en ulovlig oppsigelse i leieforholdet ditt, eller at du har spørsmål i forbindelse med en skilsmisse. Alle kan komme til oss, forklarer Madeleine.

Hvordan behandles saken?
De fleste sakene blir med tilbake til Tromsø. Du vil deretter bli ringt opp i ettertid for å eventuelt få veiledning. 

– Vi prioriterer vanligvis de med dårlig råd eller et sterkt påtrengende behov for bistand, utdyper Thea.

Jusshjelpa i Nord-Norge har saksinntak på følgende steder: 

Fauske Rådhus, onsdag 2. November 2022 kl. 13.00 – 15.00.

Stormen bibliotek Bodø, torsdag 3. november 2022 kl. 13.00 – 15.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.