cowi

COWI styrker seg på Helgeland

Som følge av økt markedsandel og et voksende marked, har COWI nå styrket seg med lokalt ansatte på Helgeland. COWI er en internasjonal rådgiver med 7500 ansatte, hvorav 1300 sitter i Norge.... Les mer »
f-35

Flyøvelse i Nordland starter i dag

Over 80 fly fra åtte nasjoner deltar når luftøvelsen Arctic Challenge Exercise (ACE) starter i dag. Øvelsen er et samarbeid mellom Norge, Sverige og Finland. I Norge tar jagerflyøvelsen utgangspunkt i Bodø... Les mer »
virus

Sørafrikansk mutasjon i Rana

Rana kommune melder at de har fått ett nytt tilfelle av koronasmitte i kommunen onsdag, opplyserNRK. Smittested antas å være Bodø, og Rana melder at de har grunn til å tro a... Les mer »
team arbeidsplass

Etablerer bærekraftslaber i Narvik, Rana og Bodø

Fylkesråd Linda Helen Haukland  har nå bevilget i dag to millioner kroner til bærekraftslabene i henholdsvis Narvik, Bodø og Rana i 2021. Bærekraftslabene skal ha en allsidig bruk. Her kan kommuner, næringsliv,... Les mer »
Statens vegvesen

Hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut

Statens vegvesen lytter til ferjenæringen når fremdriftsplanen for anskaffelse av hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut. Det blir fortsatt 85 prosent hydrogen, men det blir mer tid til forberedelser og mindre... Les mer »
circle k

Disse Nordland-stasjonene samlet inn mest til kreftsaken

Kunder ved 16 Circle K-stasjoner i Nordland har bidratt med om lag 140 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Fauske samlet inn aller mest. – Dette er årets beste... Les mer »
politi

Kollisjon i Bodø – Seks personer involvert

Politiet rapporterer at i rundkjøringa ved Esso Bodøelv i Bodø har to personbiler kollidert lørdag kveld i 20-tiden. Ved ulykkesstedet ble det ikke rapportert om personskader, men veien ble stengt og nødetatetene... Les mer »
sykehus doktor

Helse Nord vil flytte kreftkirurgi fra Helgeland – 389 sykehusansatte i Rana protesterer

Helse Nord-direktør Cecilie Daae vil flytte all planlagt tarmkreftkirurgi fra sykehusene på Helgeland til Bodø. Det får de ansatte ved sykehuset i Mo i Rana til å se rødt, opplyser NRK. Bakgrunnen... Les mer »
politi

Råkjørte i Bodø: Tatt for pirattaxi

Utrykningspolitiet stoppet en bilfører i slutten 30-årene natt til søndag i Bodø, da viste det seg at mannen også drev pirattaxivirksomhet. Passasjeren i bilen la alle kortene på bordet, og ble kjørt... Les mer »
politi

Basketak ved gatekjøkken i Bodø – Så kom politiet

En politipatrulje observerte to menn (begge i 20-årene) som var i et basketak utenfor gatekjøkken i Bodø sentrum natt til søndag. Patruljen fikk raskt kontroll og ingen var skadet. Begge ble bortvist... Les mer »