chargeup google

Så mange ladestasjoner har Chargeup fra Bodø i Norge

Elbilene har blitt meget populære i Norge, først og fremst fordi de er rimeligere i drift enn bensinbiler og dieselbiler. For de nye bilførerne av elbiler ser man ikke lengre etter bensinstasjoner,... Les mer »
statens vegvesen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske stengt

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil ikke åpne før tidligst torsdag ettermiddag. På grunn av dårlig vær har det ikke vært mulig å fly over skredområdet med helikopter eller drone onsdag,... Les mer »
pressenytt

Nordlendinger har reddet 39 000 måltider

I løpet av fem år har innbyggere i Nordland reddet 39 348 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Rana, Vefsn og Bodø er det mange som redder mat.... Les mer »
gunnar andreassen

1,2 prosent helt ledige i Nordland for sjuende måned på rad

2022 ble et nytt rekordår for arbeidsmarkedet i Nordland. Etterspørselen etter arbeidskraft har vært rekordhøy, og det har vært formidlet flere til arbeid enn noen gang tidligere. Antall arbeidsledige har aldri vært... Les mer »
ferie

Ny flyplass i Bodø: – Et Nordland i rivende utvikling

– At styret i Avinor nå har vedtatt å bygge ny flyplass i Bodø er enda en bekreftelse på et fylke som er i rivende utvikling. At både byer og distrikt beveger... Les mer »
roscksport

Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Mo i Rana

Trine Rein skal også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. Det er turnèstart 23. november i Fauske, og skal videre til Bodø, Reipå, Nesna, Inndyr,  Mo i Rana, Sandnessjøen... Les mer »
jusshjelpa

Trenger du juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske

Har du en tvist med utleieren, nettopp skilt deg eller et lån du ikke får innfridd? Jusshjelpa i Nord-Norge hjelper folk med et økonomisk behov, som ikke har råd til å gå... Les mer »
nfk

Klasse 10A fra Leknes besøkte fylkeshuset i Bodø

Klasse 10 A fra Leknes ungdomsskole lærte om lokaldemokrati og hvordan fylkeskommunen styres. Til sammen 18 elever, én lærer og tre foreldre var med på klasseturen til Bodø. Turen til Bodø ble... Les mer »
bodø glimt

Knepen seier for Arsenal mot Glimt i Bodø

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra av lederen av Premier League, formsterke Arsenal, for returoppgjør i Europaligaen. Aspmyra var fullpakket med over 8 000 tilskuere, opplyser Bodøposten. Etter 25 minutter setter Bukayo Saka... Les mer »
gjensidige

1 av 3 i Nordland forstår ikke et sjøkart

I Nordland svarer 31 prosent av båteierne at de har en dårlig forståelse av sjøkart, mens 62 prosent mener de leser sjøkart svært godt eller ganske godt, opplyser Bodøposten. – Gjensidige har... Les mer »