Lofotbandet Lyse Netter slipper minialbumet «En ny vår»

indianer

Radioyndlingene i lofotbandet Lyse Netter feirer sommerens inntog med å slippe minialbumet “En ny vår” fredag 9. juni. Albumet er en fortelling om en hengiven sommerforelskelse og tar bandet over i et enda mer organisk og energifylt poplandskap enn vi har sett på bandets siste utgivelser.

Lyse Netter har over de siste fem årene vært et av de mest spilte bandene på norsk radio, med hitlåter som “Prøva igjen”, “Julia”, “Vi lar aldri sola gå ned”, “Bære vi” og “Baby du”. Bandet har både bergtatt publikum med bunnsolide popproduksjoner og spektakulære liveopplevelser – med alt fra storslagne båtkonserter midt på Vestfjorden omringet av mektige Lofotfjell, til nære intimopptredener i et familienaust i havgapet.

Etter slippet av bandets debutalbum “Fra diskolys til midnattssol” våren 2022, har bandet valgt å låse seg inn i studio for å skrive ny musikk og gjenfinne retning til nye prosjekter. I studio har gutta for alvor funnet tilbake til ny energi og vårlig gnist, som har resultert i et 8-spors pop-epos som tar for seg lidenskapen og hengivenheten til en intens sommerforelskelse.

«En ny vår» slippes fredag 9. juni. Minialbumet er produsert av bandet selv, mikset av Kjetil Bjelvin og mastret av George Tanderø. Mesterverket gis ut på bandets eget label, Labelvåg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.