kpmg

Ny KPMG-rapport: Unødig kompliserte regler for akvakulturnæringen

I forkant av Havbruksutvalgets varslede rapport om tillatelsessystemet i næringen har KPMG Law gjennomført en undersøkelse av akvakulturtillatelser i syv land. Rapporten viser at næringsreguleringen er unødig komplisert i alle landene og... Les mer »
barn

Krever gjenopptakelser – En hel skoleklasse tatt av barnevernet hver eneste uke de siste 20 årene!

Fra 2002 – 2021 ble utrolige 23.543 barn omsorgsovertatt i Norge. Det er en hel skoleklasse hver eneste uke. Barnevernet har tydeligvis endret praksis, siden det er store variasjoner mellom tiårene, opplyser... Les mer »
marius reikerås

LESERINNLEGG: Åpent brev til statsminister Jonas Gahr Støre

Under «Det Store Folkemøtet» på NRK den 28.8.23, sa du:»Vi skal respektere alle våre internasjonale forpliktelser…». Det vet du at ikke medfører riktighet. Av: Marius Reikerås, menneskerettsjurist. Under det direktesendte folkemøtet i... Les mer »
rune fardal

Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD), opplyser... Les mer »
hund

Ny undersøkelse:
 Stadig færre hundeeiere kan reglene for båndtvang

Vi nærmer oss slutten av båndtvangsperioden i Norge, som strekker seg fra 1. april til 20. august. Dessverre er stadig færre hundeeiere klar over når det er båndtvang.  Det kommer frem i... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Amnestys forbrytelse

Lederen for Amnesty International i Norge, John Peder Egenæs, retter i et innlegg i nettavisen ABC Nyheter 13. juni falske anklager mot Israel som en må et stykke tilbake i historien for... Les mer »
elsykkel

Pass på: Tyveri av elsykler øker

Tryg Forsikring opplever en kraftig økning i tyverier av elektriske sykler. Nå er 7 av 10 sykkeltyverier en elsykkel. – Siden mai har det vært en dramatisk økning, og tyveriene virker organiserte,... Les mer »
frende

Toppliste: Dette irriterer oss mest på ferie

1000 nordmenn har blitt spurt om hvilke irriterende ferieproblemer de har støtt på. Nå starter fellesferien og mange vil møte akkurat disse. Forsinket fly – 52 prosent Forsinket bagasje – 39 prosent... Les mer »
bedrift lønn avtale

Ny avtale om hjemmekontor i utlandet

En ny avtale som gjelder fra 1. juli 2023 åpner for at arbeidstakere kan jobbe mer fra hjemmekontor i utlandet. Avtalen gjelder i de 17 landene som hittil har signert, og gjelder hvis... Les mer »
facebook

Nå starter fellesferien: Ikke bryt loven med bildene du deler!

Ett klikk, så er feriebildet på storyen din. – Da kan du fort ha brutt loven. – For har du alltid spurt de som er med på bildet om det greit at... Les mer »