To nyheter fra Ringnes i Bodø-butikkene fra mandag

øl alkohol

Ringnes lanserer ett historisk og ett tidsriktig øl: Carlsberg 1883 og Frydenlund Juicy IPA. Begge nyhetene er i Bodø-butikkene fra mandag.

Carlsberg 1883 lar deg drikke et øl slik det smakte for over 125 år siden. Det er brygget på samme gjærstamme som bryggeriet brukte i 1883. Dette var verdens første rendyrkede gjær, som det ble funnet rester av i gamle flasker i Carlsbergs kjeller. Carlsberg1883 er et lettdrikkelig mørkt lagerøl med smak av malt, mørkt brød og karamell. 

Det er i familie med pilsen, og dagens pils- og Carlsberg-drikkere vil sette pris på friskheten og bitterheten dette lettdrikkelige ølet kan by på.

Frydenlund Juicy IPA er det som typisk kalles en New England IPA, eller NEIPA, med stor, fruktig smak. Stadig flere får øynene opp for den tropiske og runde smaken som denne ølstilen byr på. Denne IPA-varianten fra Frydenlund er perfekt for de som ønsker å drikke håndverks-øl, men som ikke enda har funnet sin variant. Mange opplever NEIPA som en mindre bitter variant av tradisjonelle IPAer.

Begge ølene lanseres i 0,5 litersbokser i alle dagligvarekjeder i landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.