Thon Hotel Lofoten har Norges beste hotellfrokost

thon hotels

Torsdag kveld ble Thon Hotel Lofoten kåret til vinner av Twinings Best Breakfast for 2023 i kategorien kjedehotell. – Endelig er førsteprisen tilbake hos oss i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

Prisutdelingen skjedde torsdag kveld på Gimle Kino i Oslo, der representanter fra hotellbransjen var samlet for finalearrangement i regi av Haugen-Gruppen Norge. Mer enn 400 norske hoteller stilte til start i konkurransen. En ekstern fagjury har deretter vurdert finalistene og kåret vinnerne. 

– Jeg er veldig stolt av at førsteprisen for beste hotellfrokost endelig er tilbake hos oss i Thon Hotels, og jeg vil gratulere Thon Hotel Lofoten med en velfortjent seier. Thon Hotels vil fortsette å utvikle frokosten videre til glede for alle gjestene våre. Det vet vi at de setter stor pris på, avslutter Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten fikk altså førsteplassen i kategorien kjedehotell. Thon Hotels ønsker også å gratulere Britannia Hotel, som mottok prisen for beste frokost i kategorien for frittstående hotell. 

En omfattende satsning på mat, lokale råvarer og bærekraft er del av Thon Hotels’ konsernstrategi.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.