thon hotels

Thon Hotel Lofoten har Norges beste hotellfrokost

Torsdag kveld ble Thon Hotel Lofoten kåret til vinner av Twinings Best Breakfast for 2023 i kategorien kjedehotell. – Endelig er førsteprisen tilbake hos oss i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør... Les mer »
nok

Lofoten de grønne øyene møtte Arendal

Under Arendalsuka ble Lofoten de grønne øyene profilert med temaet «Postkort eller pilot». – Vi går foran gjennom Lofoten de grønne øyene, og det er vel nokså tydelig at vi mener vekstprogrammet... Les mer »
pr-o

VIDEO: Haaland og Henningsvær i ny EA SPORTS reklamefilm

Nylig ble det offentliggjort at norske Erling Braut Haaland i fotballklubben Manchester City blir forsidestjerne for det splitter nye fotballspillet EA SPORTS FC 24. I den forbindelse har EA SPORTS laget en... Les mer »
bodøposten

Lofoten: Telia sørger for 5G-fart i sommer

Ni av ti nordmenn har 5G fra Telia der de bor og ferdes, og det sikrer farten og dekningen i størstedelen av sommer-Norge. Med høye hastigheter er det duket for gode kundeopplevelser... Les mer »
tannlege

Vil få på plass kjeveortopedi i Lofoten

Fylkesrådet ønsker å sette av penger til et kjeveortopeditilbud i Lofoten. Forslaget innebærer at det hvert år kan kuttes opp mot 2000 reiser for pasienter som de siste årene har måttet reise... Les mer »
sony

Anna Kajander fra Lofoten ut med låta «Hybelkanina»

Med «Hybelkanina» leverer Anna Kajander enda et stykke smakfull pop. Denne gangen med et lydbilde som viser en litt råere side, både lyrisk og musikalsk.  Den nordnorske artisten går en travel vår... Les mer »
fiske transport industri

Fiskeribedrift i Lofoten har fått bot på 200.000 – Nekter å betale

Fiskebedriften Sufi AS i Lofoten har fått et forelegg på 200.000 kroner for brudd på havressursloven. Bruddene skal være manglende veiing av fisk og å nekte Fiskeridirektoratet tilgang til opplysninger. – Vi kjenner... Les mer »
svolvær

Innfører turistskatt i Lofoten

Bompenger, eiendomsskatt, boligskatt og lakseskatt er tydeligvis ikke nok for regjeringen. Nå vil man også innføre turistskatt. Allerede til neste år kan turister i Lofoten måtte betale en tilleggsskatt på reiselivsrelaterte tjenester... Les mer »
nfk

Opplæringsfartøy på plass ved Vest-Lofoten vgs

75 fot store Vårheim blir nytt opplæringsfartøy ved Vest-Lofoten videregående skole. – Jeg er veldig glad vi er i mål med å få på plass en skikkelig båt til fiske- og fangst... Les mer »
statens vegvesen

Brunstranda rasteplass langs E10 i Lofoten stengt ut året grunnet byggearbeider

Statens vegvesen, Nasjonale turistveger, oppgraderer eksisterende rasteplass på Brunstranda med nytt servicebygg og oppgradert utomhusanlegg. Rasteplassen vil dermed være avsperret og stengt for publikum under anleggsperioden fram til årsskiftet. Det eksisterende servicebygget... Les mer »