mat kjøtt

Tips for perfekt grilling i sommer

Sol, sommer og grilling hører sammen, og hva er vel bedre enn å invitere familie og venner på en hyggelig hagefest der man både lager og spiser mat utendørs? Med disse tipsene... Les mer »
svømme bad

Forebygging av drukninger: Årets viktigste dag

25. juli er FNs Verdensdag for å forbygge drukninger. I Norge får eldre testet sin livredningskompetanse i regi av Norges Livredningselskap.  – Dette er en av de viktigste dagene i året for... Les mer »
frende

1 av 3 kan ikke svømme lenger enn 200 meter

Ny undersøkelse viser hvordan nordmenn ser på egne svømmeferdigheter. – Svømmeferdighetene til barn og voksne i Norge er svakere enn i nabolandene våre. Det sier fagsjef drukningsforebygging i Redningsselskapet, Tanja Krangnes. En... Les mer »
naf

Skikk og bruk på ladestasjonene er viktigere enn noensinne

Sommeren er høysesong for hurtiglading, og da blir det ofte ladekøer. – Ta hensyn til hverandre og ikke lad bilen for lenge, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF. Fra 1. juli... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Komiker fra Nordland vitser om NAF og bompenger

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen har stand-up komiker Martin Soulimani fra Bodø i Nordland i studio for en ny podcast. Denne ganger er Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Få mer ut... Les mer »
tesla

Ny NAF-undersøkelse: Fire av ti ønsker å lade på en feriedestinasjon

Det er mange som ser nytten av å lade opp bilen samtidig som de gjør noe annet. – Enten du går en tur i fjellet, handler eller sover på et hotell er... Les mer »
toyota

Rekordmange elbilister på veiene i sommer

Og en stor andel tar turen utenfor Norges grenser. Elbilforeningen gir deg åtte laderåd. – Lad når du kan, ikke når du må, er ett av rådene fra Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.... Les mer »
matgrill

Tips til en brannsikker sommer

Det er viktig å tenke på brannsikkerheten uansett hvor og hvordan du tilbringer sommerferien. Vi har samlet noen råd for en brannsikker ferie, både i Norge og i utlandet. – Befinner du... Les mer »
jordbær

Fløte mest populært på norske jordbær

Vi går mot høysesong for norske jordbær. De fleste foretrekker å spise jordbær med meieriprodukter som tilbehør, og ifølge en ny undersøkelse er det ett meieriprodukt som skiller seg ut. Nesten 4... Les mer »
tv2

Cathrine Fossum blir ny programleder for Sommerhytta

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil. Innspillingen... Les mer »