paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
flyplass

Tall fra Gjensidige: Så mange i Nordland trengte hjelp i ferien denne sommeren

Sykdom, tyveri og bagasjetrøbbel er bare noe av det mange fra landsdelen opplevde denne sommeren. – Ingen ting er mer etterlengtet enn en ferie med sol og varme. De aller fleste har gode minner å se tilbake på, men... Les mer »
fly reise ferie

Fortsatt trygt å reise til Rhodos

Skogbrannene som herjer på sørøstlige delen av Rhodos er tragiske for øya og befolkningen, og flere områder er evakuert. Det betyr ikke at hele Rhodos er utrygt eller stengt for turister. –... Les mer »
facebook

Nå starter fellesferien: Ikke bryt loven med bildene du deler!

Ett klikk, så er feriebildet på storyen din. – Da kan du fort ha brutt loven. – For har du alltid spurt de som er med på bildet om det greit at... Les mer »
sommer

Hundeeiere: Se opp for brennmaneter!

Sommeren er her og både mennesker og hunder setter ofte pris på en avkjølende svømme- eller vassetur. Men har du tenkt på at hunden din kan finne på å spise en brennmanet?... Les mer »
sommer natur

Slik sparer du strøm på hytta i sommer

Høy rente og svak krone. I år er det mange som velger å feriere på hytta. Men uten strømstøtte og en nettleie «ingen» forstår, kan sommerens strømregning bli høy. Det er nærmere... Les mer »
bodøposten

Lofoten: Telia sørger for 5G-fart i sommer

Ni av ti nordmenn har 5G fra Telia der de bor og ferdes, og det sikrer farten og dekningen i størstedelen av sommer-Norge. Med høye hastigheter er det duket for gode kundeopplevelser... Les mer »
ku

Oppfordrer til å melde Mattilsynet om kyr som ikke får beite

Dyrevernalliansen oppfordrer publikum til å melde fra til Mattilsynet om gårder der kuene ikke får være ute nå på sommeren. Kyr har sterkt behov for å beite. Men beitetida er kort –... Les mer »
alkohol sommer

Nå drikkes det mer alkohol foran barna

En undersøkelse viser at mange foreldre drikker mer alkohol foran barna om sommeren. Nå skal vinanmeldelser gjøre norske foreldre mer bevisst på hvilke konsekvenser det kan ha på barna. Sommerferien er en av... Les mer »
sommer

Ny undersøkelse: Mange planlegger ta med hunden på sommerferie i år

Seks av ti norske hundeeiere har planer om å ta med hunden på sommerferie i år, mens bare tre av ti katteeiere har samme plan, viser en undersøkelse fra Agria Dyreforsikring. Omtrent... Les mer »