Fortsatt trygt å reise til Rhodos

fly reise ferie

Skogbrannene som herjer på sørøstlige delen av Rhodos er tragiske for øya og befolkningen, og flere områder er evakuert. Det betyr ikke at hele Rhodos er utrygt eller stengt for turister.

– Gjestenes sikkerhet kommer alltid først, og reisearrangørene vil aldri sende gjester til Rhodos eller andre steder hvis det ikke var trygt, sier bransjedirektør Audun Pettersen i Virke.

Det er ingen råd mot å reise til Rhodos og ifølge reisearrangørene vil titusentalls nordmenn feriere på øya de neste ukene.

– Reiser går derfor som vanlig, med unntak av de områdene som er evakuert. Områdene på nordsiden av øya vurderes som sikre å trygge og besøke av de greske myndighetene, og er ikke påvirket av brannene. Her går ferielivet som normalt og det rapporteres om en rolig stemning.

Alle de store charteroperatørene i Norge følger situasjonen tett og har løpende kontakt med både greske og norske myndigheter.

– Skal du reise til Rhodos i nær fremtid så kan du trygt reise. Er du usikker, ta kontakt med reisearrangøren din og les deg opp på Utenriksdepartementet reiseråd, avslutter Pettersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.